Skocz do zawartości

Podlaskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki za pomoc, jak będę miał problem to dam znać tylko dopytam dobrze ogarniasz E 39 523i
  • Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 202,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dzięki za pomoc, jak będę miał problem to dam znać tylko dopytam dobrze ogarniasz E 39 523i

Tak

Opublikowano
Witam, kiedy moglibyśmy się spotkać bo Inpa do końca nie chce działać.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ponownie Michała Dunaja (Porosły). Wykonał mi remont całego zawieszenia w E38 (przód i tył). Praca wykonana nienagannie, bawareczka w końcu znowu jeździ jak na 7-kę przystało.

Mam też małe pytanko, bo czas blachy porobić (zaczynają zdzewieć doły drzwi po prawej)... Polecicie kogoś w okolicach Białegostoku?

http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg
Opublikowano
Witam, kiedy moglibyśmy się spotkać bo Inpa do końca nie chce działać.

Pisz na pw to się jakoś zgadamy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam. Szukam blacharza-lakiernika w okolicach Białegostoku do usunięcia lekkich rdzawek na nadkolach z tyłu w E38 oraz do głębszych rdzawek na drzwiach na dole od zewnątrz. Może ktoś kogoś polecić?
http://i.imgur.com/CgYlyQw.jpg
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy BMW E39,czy ktoś podpowie przyczynę różnych korekt paliwowych po wymianie listwy wtryskowej a 5 cylinder ma zerowe wartości na 2 listwach, diagnozuje inpa a pacjent 523i 98r
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć ktoś z Białegostoku ma kabel pod obd albo jeszcze lepiej kabel i apkę bimmertech?
Chciałbym coś tam ustawić w aucie ale nie mam kabla 😞

• 2 lata później...
Opublikowano

Cześć, jestem tu nowa. Nie wiem czy to dobry dział, ale proszę o pomoc. Dostałam w ''spadku'' po moim ojcu bmw 346L 98 rok. Szukam w miejscowości Białystok lub pobliskiej okolicy sprawdzonego mechanika dla marki bmw i to w takim roczniku. Mam parę rzeczy do sprawdzenia. 

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Ania

Opublikowano
  • Moderatorzy

Jeśli Białystok to "Profesor Chris", aczkolwiek nie wiem jak on tam się trzyma po ostatnim nalocie KAS na dom i firmę.