Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, gdzie w okolicy Katowic, Sosnowca naprawię sprężarkę klimy, działa ale się tłucze. Chodzi o namiar na firmę która zajmuje się tylko sprężarkami.
  • 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam koledzy i pisze w imieniu Taty. Poszukuje dobrego warsztatu do BMW X6 w okolicach Dąbrowy Górniczej który zajmuje się naprawą silników. A w czym problem jest. Tata w drodze na lotnisko 5 dni temu podczas jazdy usłyszał bardzo głośnia prace silnika. Zaraz zjechał i wezwał lawetę bo dalsza jazda była niemożliwa. Auto zostało zawiezione do warsztatu i zdiagnozowano prawdopodobnie po odgłosie pracy silnika że panewki się obróciły. Niestety warsztat nie chce się podjąć naprawy i diagnozy bo nie czują się na siłach. Dlatego proszę was o pomoc w kontakcie do dobrego warsztatu który zajmuje się naprawą BMW w szerokim zakresie. Pozdrawiam
Opublikowano

Witam, jestem z Wodzisławia Śląskiego szukam fachowca który podjedzie zaadaptować mi nowy wymieniony valvetronic w e46 316i z 2004 roku.

Najlepiej prosiłbym o telefon kontaktowy, a odezwę się.

Opublikowano

Gdzie na Śląsku polecacie dobry niezalezny serwis zajmujący się tylko bmw aby fachowo i uczciwie wymienić rozrząd, olej w skrzyni biegów, napędzie xdrive .na pierwszym miejscu stawiam uczciwość i jakość,dzieki

Ewentualne poza Śląskiem, ale nie za daleko

Opublikowano
Polecam "Kodowanie BMW Śląsk" z Rudy Śląskiej i "M-Service" z Opola. Wszyscy(poza konkurencją) chwalą. W Opolu serwisuję już drugie bmw(E61 i F07) i nigdy się nie zawiodłem.
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej.

Chcę wymienić olej w skrzyni biegów metodą dynamiczną, ktoś może polecić pewny warsztat ?

W Bawaria Motors Katowice zaproponowali mi wymianę za prawie 4000 pln brutto :D

Opublikowano
Witam, czy ktos korzystal juz z serwisu Zuber w Tarnowskich Gorach, reklamujacego sie jako niezalezny serwis BMW -http://www.bmwserwis.eu ? Jesli tak prosze o jakies opinie.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam, czy ktoś zna jakiś serwis w którym regenerują vanosy? mam M52TU i faluje mi na azimnym (przy schodzeniu z niebieskiego pola) i slychac wtedy przy około 2500RPM terkotanie. Mieszkam w nl i tutaj mechanik powiedział ze tego tu nie ogarne i lepiej w pl kogoś poszukać.
Opublikowano
Witam, czy ktos korzystal juz z serwisu Zuber w Tarnowskich Gorach, reklamujacego sie jako niezalezny serwis BMW -http://www.bmwserwis.eu ? Jesli tak prosze o jakies opinie.

Jezeli szukasz czegos w tarnowskich gorach to moge polecic AUTO - MOTO - KLUB Witold Safian Zagórska 167, 42-600 Tarnowskie Góry. Gosc to prawdziwy pasjonat jezeli chodzi o bmw

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

info dla wtajemniczonych i zrozpaczonych.

Nowy warsztat w Mysłowicach na Brzezince koło stacji diagnostycznej (ul Laryska )Szef -Marcin nie jest wymieniaczem a da rade wszystkiemu...Wiem,że z terminami nie jest łatwo ale zawsze coś się da....

Naprawia już 3 generacje bejcy w rodzinie- i nigdy nie było problemów

Opublikowano

Witajcie, gdzie wymieniacie oleje w skrzyniach automatycznych, oczywiście w Śląskim

Mam e87 z 2009r. i czas na diagnostykę i wymianę oleju ale nie chce jechać do pierwszego lepszego, znacie i możecie polecić jakieś zakłady które się tym zajmują ?

Opublikowano
Olej w skrzyni i wszystko w BMW - odwiedziłem wiele warsztatów, ale jeśli chodzi o sprawność naprawy i jakość usługi, ale nie najtaniej to Witold Szymocha w Mikołowie. Zawsze konkretny termin, nigdy auto nie zostaje na dłużej, zawsze zrobione wszystko z lity + przegląd. Tak jak napisałem nie najtaniej, ale w moim odczuciu najlepiej.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witajcie, gdzie wymieniacie oleje w skrzyniach automatycznych, oczywiście w Śląskim

Mam e87 z 2009r. i czas na diagnostykę i wymianę oleju ale nie chce jechać do pierwszego lepszego, znacie i możecie polecić jakieś zakłady które się tym zajmują ?

Wymieniłeś ten olej ? Możesz napisać gdzie i jakie koszta ? Mam tą samą sytuację

Pozdrawiam

Opublikowano
ja to wole jechać do Katowic na aleje Roździeńskiego do serwisu Bawaria Motors BMW, dla mnie pewniak. mam pewnosc, że moje auto jest w dobrych rękach
Opublikowano

Witam,

Szukam warsztatu specjalizującego sie w BMW Bielsko Biala i okolice.( oprócz ASO na Warszawskiej) Słyszałem o jednym warsztacie w Bielsku ktory robi z BMW ale nie moge znalesc namiaru. Potrzebuje wymienić rozrząd w E83 i chciałbym to zlecić komuś kto robił to juz wczesniej. Z góry dziekuje.

Opublikowano
Witam,

Szukam warsztatu specjalizującego sie w BMW Bielsko Biala i okolice.( oprócz ASO na Warszawskiej) Słyszałem o jednym warsztacie w Bielsku ktory robi z BMW ale nie moge znalesc namiaru. Potrzebuje wymienić rozrząd w E83 i chciałbym to zlecić komuś kto robił to juz wczesniej. Z góry dziekuje.

Auto maxi na ul. Bystrzanskiej zajmują się tylko bmw ale różne opinie o nich słyszałem. Osobiście robie sam z autem więc nie będę się wypowiadał bo nie wiem . Ale jest to jedyny zakład specjalizujący się w bmw w Bielsku, no i oczywiscie Sikora :D