Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja z pełną premedytacją polecam:

Tomka czyli TOBI CARS

602-269-062

Dąbrowa Górnicza

Józefa Wybickiego 1a

Dlaczego ?

- Rzetelny fachowiec od BMW

- Spokój , opanowanie + fachowa wiedza pozwala mu na naprawę niemożliwego...

a przy tym szanuje nasz czas i portfel....

PawełM
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam nastepujacych warsztatow :

- tapicer - lekko przetarta skóra na tylnym boczku w e46 cabrio

-auto- gaz - kogo polecacie w Katowicach i okolicy..

Opublikowano
Potrzebuję kupić opony w przyzwoitym stanie, szukam używek bo za rok planuję zmienić rozmiar felg. Na allegro widzę same szroty 10-letnie. Ma ktoś namiar na jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę używanych opon w okolicach Jaworzna, Chrzanowa, Sosnowca, Dąbrowy Górniczej, Katowic?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Kolego jak chcesz dobrego gazownika w okolicach katowic, to zapraszam do Davanti ul. Konduktorska 42, Katowice.
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Okolice Rybnika-Racibórz-WOdzisław-Żory-Jastrzębie- przejrzenie i regulacja dachu cabrio. Wisi mi delikatnie podsufitka od strony pasażera, tak jakby czegos brakowało. No i nie dociska (moim zdaniem) tak jak powinna szyba od kierowcy. Prosze o jakieś na miary na dobrego i taniego :) Mechaniora.

Temat wiszącej posufitki ogarnięty, ale i tak dałbym do sprawdzenia mechanizm zamykania dachu.Ma ktoś jakieś pomysły.?

Edytowane przez arczimi
Opublikowano
Witam, potrzebuje namiar na bardzo dobrego specjalistę w okolicach Sosnowca. Chce sprawdzić auto przed zakupem. Z góry dzięki
Opublikowano
Witam, potrzebuje namiar na bardzo dobrego specjalistę w okolicach Sosnowca. Chce sprawdzić auto przed zakupem. Z góry dzięki

"M-Auto" w Katowicach koło Bawaria Motors ;) 32 203 03 30

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.. Szukam warsztatu w Częstochowie lub okolicach ponieważ w moim bmw zauważyłem nagłą utratę mocy po tym jak auto stało kilka nocy na dworzu.. Po zdjeciu osłony widać że były tam myszy i prawdopodobnie coś przegryzły..Temat dosyć pilny więc czekam na jakies info..Pozdawiam
Opublikowano
Szukam serwisu od ASB aby wymienic olej w skrzyni. Serwisu w ktorym mechanicy nie beda sie uczyc na moim aucie i zrobia to dobrze. Katowice - Sosnowiec - Dabrowa Gornicza - Olkusz
Opublikowano
Szukam serwisu od ASB aby wymienic olej w skrzyni. Serwisu w ktorym mechanicy nie beda sie uczyc na moim aucie i zrobia to dobrze. Katowice - Sosnowiec - Dabrowa Gornicza - Olkusz

Tak jak wyżej napisałem. W M-auto zrobią to dobrze ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pablo 91 pierwszy post i odrazu w takim dziale,reklama? Cos wiecej o warsztacie np ceny mechanicy jakie doswiadczenie itd :D
Opublikowano

Nie, na pewno żadna reklama i nie zarejestrowałem się w tym samym dniu:D Postów nie piszę bo większość problemów/dylematów z samochodem jakie mam znajduje na forum :)

Wymieniałem u nich zawieszenie i ostatnio czujnik położenia wałka. Ceny są na pewno konkurencyjne i opłaca mi się jeździć do nich z Katowic.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam.

dajcie jakieś namiary w katowicach i okolicy na kogoś kto umie trafnie zdiagnozować problemy z zawieszeniem i przejrze je dokładnie.

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ma ktoś namiary na dobrego blacharza z okolic Bytomia/Chorzowa/Piekar? potrzebuje wyprostować/wyciągnąć w e36 sedanie po lekkim strzale próg bagażnika włącznie z blacha która znajduje się pod zderzakiem.