Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
co mozecie powiedziec o jakosci czesci tej firmy ?chce kupic piaste jej cena to 260 zł , orginał 550 i nie wiem co zrobic :doh:

przód czy tył?

Opublikowano
przod

Jak chcesz to odpowiem Ci na to pytanie w poniedziałek jak znajomy wróci, która firma ma najlepsze piasty i za ile, ale 500 stówek to troszkę za dużo, a 200 to nie wiem czy nie za mało?

Opublikowano
jeslichodzi o meyle- to jakośc ich produktów jest b.dobra, kupowałem wzmacniane sworznie wahacza do e36 tej firmy i były b.dobre
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kupowalem wahacze na przod i tyl i to na prawde porzadna firma, ulepszali m.in.oryginalne sworznie w E 36
Opublikowano
Ja kupilem do E36 poduszke pod silnik to przy przykrecaniu gwint sie poprostu urwał :/ nawet nie zdarzylem go dociagnac nakretka . Totalna porazka jak i cena, poduszka byla za 100 zł wiec juz nie rozdrapywalem tej kwesti ze sprzedajacym (Allegro) kupilem Febi i jestem zadowolony.
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
Cena poduszki tez byla kuszaca, nie zrob tego bledu co ja !.
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

Napewno jakis przedmiot to jest, ale cena mowi swoje. To tak jak by powiedziec ze Fiat 126p i BMW e39 to to samo, a BMW jest drogie bo placi sie za marke, dalej tlumaczyc nie musze :)>

Napewno kolega zrobi jak bedzie uwazal, ja skusilem sie cena, fakt byla niska, ale towar tez byl niskiej jakosci, wiadomo moze jakos lepiej bym trafil i sruba by sie nie urwala przy dokrecaniu ( a prawie nic sily jeszcze nie uzywalem ) ale mysle ze poduszka tez by dlugo nie wytrzymala.

Powodzenia przy wybieraniu .