Skocz do zawartości

Co sądzicie o tych kierunkowskazach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie będą pasowały. Nie do tych reflektorów co masz na przodzie. A skad wiesz że z tyłu masz ori biało czerwone? Z przodu pomarańczowe a z tyłu białe kierunki?

Wsadź zwykłe białe lub lekko dymione będzie ładniej wyglądało moim zdaniem, ale poczekaj na opinie innych

Opublikowano

Witam,

Jestem również zdania jak koledzy wyżej. Nie ma co kombinować, pewne rzeczy poprostu nie pasują do linii BMW (e36). Albo bialy tył + biały przód albo pozostaw oryginalnie (dla mnie :cool2: ) i przeznacz pieniążki na coś ciekawszego ;)

Pozdr

http://images20.fotosik.pl/92/baf96c1de6443063.gif
Opublikowano

Dokładnie to ma sie tobie podobać, swego czasu tez obserwowałem te kierunki ale po tym jak ujrzałem je na żywo zmieniłem zdanie ,zdecydowałem sie na kierunki dymione bez pomarańczowej wkładki + do tego zarówki typu philips silverstar , nie chciałem mieć pomarańczowej poświaty w kierunku i jak dla mnie jest git.

Jak ci sie podobają to kup ewentualnie komuś odsprzedasz i po problemie.Pozdrawiam

Opublikowano
Dokładnie to ma sie tobie podobać, swego czasu tez obserwowałem te kierunki ale po tym jak ujrzałem je na żywo zmieniłem zdanie ,zdecydowałem sie na kierunki dymione bez pomarańczowej wkładki + do tego zarówki typu philips silverstar , nie chciałem mieć pomarańczowej poświaty w kierunku i jak dla mnie jest git.

Jak ci sie podobają to kup ewentualnie komuś odsprzedasz i po problemie.Pozdrawiam

Apropo odsprzedania..jezeli chcesz kolego Masquo to moge Ci takie odsprzedac.Jakis czas temu zakupilem je na allegro,zamontowalem..i na poczatku bylo nawet,ale teraz juz nie za bartdzo mi sie to podoba....jednak biale sa najlepsze...

Opublikowano
Witam ,jestem zdania że co oryginal to nie jakaś tam podróbka,myślę że wygladu bmw nie trzeba poprawiać,po co ci w porządnym aucie jakieś cacka :cry2: :cry2:
Opublikowano
Witam ,jestem zdania że co oryginal to nie jakaś tam podróbka,myślę że wygladu bmw nie trzeba poprawiać,po co ci w porządnym aucie jakieś cacka :cry2: :cry2:

Zgadzam sie w zupelnosci z Kolega.....po zamontowaniu tych kierunkow zlapalem sie za glowe.......9 dyszek wyrzuconych w bloto!!Jezeli chcesz to tak jak napisalem wczesniej moge je odsprzedac ale radze....nie kupuj takich wynalazkow..one nie pasuja do tego auta

Opublikowano
Chlopaki maja racje, to kwestia gustu, ja zalozylem lekko dymione moim zdaniem ladnie wygladaja. Wklady lamp przednich sa czarne, wiec fajnie sie to moim zdaniem komponuje.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Co wy piepszycie!!!. Ja mam cleary troszke inne i wyglądają [bAD]ście. I kazdy twierdzi i Ja ze pasuja do tego auta.

No tak....sa rozne gusta.Po dluzszym czasie uzytkowania tych kierunkow zaczely mi sie nawet podobac.Kolor mojego auta to callypsorot metallic (czy jakos tak) i uwazam ze kierunki calkiem ladnie sie prezentuja( a moze po prostu juz sie przyzwyczailem).Widzialem takie na aucie czarnym i tam wrazenie bylo japonskie..........takiese :D ,ale tak jak napisalem..zalezy co komu sie podoba

Opublikowano
Kupuj szare (czyt. nie takie całkiem jasno białe), ewentualnie lekko dymione i bedzie ok! Ja kupiłem takie fest białe i nie jestem zbytnio zadowolony, bo ta biel aż razi po oczach, chociaż już sie przyzwyczaiłem do tego. Te co pokazałeś w linku to już wogole mi sie nie podobają. Takie różne pierdółki tuningowe to nie bardzo pasują do BMW :)
Opublikowano

Clary pasują do nowiutkich, a najlepiej gładkich lamp przednich - jak się ma oryginalne, to niestety zbytnio się odcinają. Kwestię kierunków przerabiałem w zasadzie przez ostatnie pół roku i doszedłem do wniosku, że najlepsze są białe dymione (ale bez pomarańczowych wkładek).

Jest jeszcze alternatywa - komplet lamp ze srebrnym środkiem - wtedy kierunki klary są ok - ale za tym idzie wymiana lamp przednich.

Opublikowano

Ja mam takie kierunki (z chromowanymi żarówkami) i jestem z nich bardzo zadowolony :cool2:

http://img151.imageshack.us/img151/5429/dsc0230234yn6.jpg

Szczerze POLECAM :cool2:

Są leprze od białych, dużo leprze :mrgreen: :roll2:

-=BAWARKA TO DOBRA PARA DLA MNIE -=

http://img512.imageshack.us/img512/2996/333333333yq4.jpg

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=43306&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Opublikowano
Chlopaki maja racje, to kwestia gustu, ja zalozylem lekko dymione moim zdaniem ladnie wygladaja. Wklady lamp przednich sa czarne, wiec fajnie sie to moim zdaniem komponuje.
Dokładnie tak jak kolega napisał. ja również zmieniłem pomarańczowe na lekko dymione białe i jak dla mnie jest idealnie :D koszt w elblagu to 30 zł za sztuke. niby podróby a pasuja rewelacyjnie, żadnych szpar czy niedociągniec.Ale wybór nalezy do Ciebie. pozdrawiam...