Skocz do zawartości

Co o tym myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
autko wizualnie :cool2: ,jednak zastanawia mnie przebieg.Czy nie jest on zbytnio za mały?,jak na roczek89.Wiem napewno że za fajowe fele :mrgreen:
Opublikowano
Zaloze sie ,ze przebieg autentyczny w tym samochodziku wynosi milion 160tys :duh: Fele bardzo ladne :cool2: Wersja long napewno wyglada bardziej reprezentacyjniej niz zwykla 750ka. Najlepiej pojechac,obmacac,przejechac sie,bo na zdjeciach to i odpicowany wrak moze wygladac zdrowo.
Opublikowano
Fakt !!! zdjęcia nie oddają wszystkiego trzeba wsiąść do niego najlepiej z kimś kto już w takim siedział i przejechał chociaż 2 tkm
Opublikowano
  • Autor
To miałbym taką prośbę: jakby ktoś przejeżdzał gdzieś w tamtej okolicy to czy mógłby ją oglądnąć i napisać czy warto ją kupić? Bo ja już kilka razy jeździłem po 600km i okazywały się zupełne złomy...więc jeśli by ktoś mógł mi pomóc i tam zaglądnąć to byłbym wdzięczny.
Opublikowano

Ja bym się nie pakował w 750, przynajmniej od razu. To będzie dla Ciebie lekki szok- koszty utrzymania. Poszukaj może czegoś z silnikiem v8 lub r6. Wiem co mówię.

W ogłoszeniu nie jest napisane że bezwypadkowy to powinno wzmocnić Twoją czujność. A przebieg to poprostu śmiech na sali auto musiałoby przejechać tylko 8888tys km rocznie :duh: :D

Opublikowano
Kempesso czy to bmw na zdjęciu w twoim profilu to 7 touring ? czy moze 5 ze swiatłami od 7 ???
Wczoraj , dzisiaj , jutro BMW
Opublikowano

Duzy plus tego auta to brak gazu (pod warunkiem ze nie byl zdjety).Przebieg to oczywiscie smiech na sali :lol: ale duzy przebieg oczywiscie nie swiadczy o tym ze jast w zlym stanie technicznym.Te motory przy prawidlowym serwisie sa praktycznie nie do zajechania. Koszty utrzymania sa jednak wysokie i nie majac w kieszeni odpowiednich funduszy gotowych do uruchomienia w kazdej chwili mozesz nieraz plakac.

Zycze udanego wyboru.

Opublikowano

Więc może powiecie mi czy warto kupić i czy przedłużana wersja nie prezentuje się gorzej od zwykłej?

właśnie LANG jest piękne,taka kobyła robi wrażenie,a gdy wsiądziesz z tyłu to dopiero to odczujesz

pozdro ze zwykłej/krótkiej :oops: e 32

przebieg-mur beton nie za tą cenę,kuzyn był ostatnio gdzieś pod granicą francuzką w poszukiwaniu auta dla siebie,spotkał pięknotkę e 32,przebieg był znikomy/podejżany/niewiarygodny,auto wychuchane pod każdym względem ale cena 4800 euro(papiery,ksiązka serwisowa itd itp...

)

Opublikowano
Kempesso czy to bmw na zdjęciu w twoim profilu to 7 touring ? czy może 5 ze światłami od 7 ???

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.cwwcardesign.com/cars/pics/bmw750touring.jpg

Za znalezienie obrazka :modlitwa: Andrzejo :cool2:

Opublikowano
  • Autor
A czy widział ktoś z was ten samochód na żywo?
Opublikowano
tylnie zawieszenie pompowane

przebieg co prawda to ma moze 200 kola w Pamieci heeh

Kiera wytarta

fotele juz wysłużone

Lakier rewelacyjny jak na 18 lat ;)

A fele sa z Alegro na rynek na DE by nie przeszly badan technicznych.

Te wszystkie wymiany to takie proste ale tez bym patrzył z przymkniętym okiem.

Widac ze sprzedajacy nie ma pojecia co za Auto sprzedaje a za tym idzie mysle ze na co dzien biega w sportowym gajerku plus dwa paski

zasugerowalem sie czesciowymi wypowiedziami sprzedajacego

no i ma kopyto ten samochód
Opublikowano
  • Autor
A jeszcze jedno pytanko bo nigdy nie miałem automatu, czy take skrzynie się często psują, czy tak jak manual?