Skocz do zawartości

Co byscie jeszcze zmienili.. komentarz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zacząłem oglądać to się przeraziłem bo z tymi szarymi progami wyglądała fatalnie. Ale po odmalowaniu i zmianie zderzaka jest ok. Osobiście nie lubie coupe więc dałem fajna. Ale to oczywiście rzecz gustu.

No i koniecznie założ halogeny bo z dziurami wygląda feee.

Była: BMW E36 320i Sedan (vanos) - 94r

Było (i więcej nie będzie): Opel Vectra B 2.0 16V CDX - 98r

Nie zrozumieją ci którzy nie obcowali z BMW sam na sam!!!

Opublikowano

Auto fajne

Ja lubie a wprost kocham coupe :) i bardzo ale to bardzo lubie auto wyglądające własnie tak klasycznie ... bez swiecidelek i innych badziewi ... ladna felga czyste auto i nic wiecej nie potrzeba

Jedyna co moglbys miec inne w tym aucie to silnik no ale ... da się przezyc

Takze powiem tak : bardzo ladny samochodzik

:twisted:

Opublikowano
Dzieki.. ...

ale o jakie wloty na tarcze chodzi bno nie bardzo wiemm..

...\

Fotka tutaj - wyglad bardo podobny , tylko te sa od e38

http://i10.ebayimg.com/06/i/08/62/50/6d_1.JPG

do kompletu jeszcze sa takie trojkaty maskujace ,

koszt nowek ok 35 za wlot (1 szt), i 30 za trojkat(1 szt).

wg mnie powinny przedluzyc zywotnosc tarcz hamulcowych

Gdyby pan Bóg był za przednim napędem - chodzilibyśmy teraz na rękach ;)

http://miniurl.pl/becia

Opublikowano
do kompletu jeszcze sa takie trojkaty maskujace ,

koszt nowek ok 35 za wlot (1 szt), i 30 za trojkat(1 szt).

wg mnie powinny przedluzyc zywotnosc tarcz hamulcowych

Gdzie sa w tej cenie?

Opublikowano
Teraz ładna,ale zderzak przód pewnie dokładka nie oryginał,więc do pierwszej zimy ze śniegiem.Uzupełnić braki (dziury)obowiązkowo.Nie wiem ale uważam ,że usówająć oryginalne wloty na chłodzenie chłodnicy to błąd,ale twoja sprawa.W M3 mocniejszy wentylaor i chłodnica.Jeśli chodzi o lampy to najładniejsze sa oryginalne biało-czerwone(a nie żadne lexusy,dymione itp-poprostu dla mnie wiocha).Pochwal się środkiem.
Opublikowano

Dobrze że zmianiłeś fele bo te pierwsze były okropne. Wiem co piszę bo sam na takich jeździłem.

Co można zmienić? Na pewno wydech bo jelcze mają mniejszy :wink: Halogeny jak najbardziej by się przydały. Lusterka chyba tez inne bo masz czarne. Szare listwy jakoś ujdą.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Jeśli chodzi o lampy to najładniejsze sa oryginalne biało-czerwone(a nie żadne lexusy,dymione itp-poprostu dla mnie wiocha).

Przeczytaj dokładnie.To dalej wiocha.Tylko oryginał po lifcie jest oki,i ten styl utrzymał się do dziś,czerwono-białe lampy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Te pierwsze to były oryginalne zanim ich ktos niespaskudził tym przyciemnieniem, te drugie to sobie daruj, kompletne badziewie. Z tych dwóch jak już bym miał wybierać to tylko te pierwsze.

Pozdro.

Opublikowano
Tylko jak te pierwsze oryginalne,ale bez przyciemniania.Biało czerwone powtarzam.Ale o gustach i guścikach się nie dyskutuję.
Opublikowano
No i koniecznie zmien przednie kierunki na biale.A co do ringow to bym sie zastanowil.Poza tym fajne autko.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
wszystko w tym temacie to kwestja gustu a jak juz pytasz to ja bym dal inne felgi i duzo chromu

Nie przesadzajcie z chromem,to nie auto na wiejskie disco.

te gusta conducir? BMW
Opublikowano
co ja bym ... jak juz mowilem to kwestja gustu ale nakladki na progi i na lusterka tylnia listwa nad rejstracja a feggi w ETK e36_438 bmw ligiht lalloy wheel star spoke 55 / to taka felga 5 ramienna orginalna bmw , obramowka rejestracji, nakladki na klamki oraz rygielki i obaramowka mieszka zmiany biegow, galka na lewarek zmiany biegow z chromem u gory a zapomnial bym o grilu tez chromowym> i nie mowcie o wiejskim tuningu jak kogos nie stac na wydanie kasy na takie duperele co poprawja wyglad bmie pozdrowienia i wyobrazni zycze
jedynakk
Opublikowano

To ma być auto o zacięciu sportowym i jest to przecież iS, a nie jakieś amerykańskie nie wiadomo co z toną chromu i spinnerami na kołach. A chromowana obwódka rejestracji, no cóż, kwestia gustu :roll:

Mimo wszystko iS jest autem o zacięciu sportowym, a nie "luksusową" limuzyną.

Autko jest naprawdę ładne :cool2:

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

Nic z tych chromowanych dodatkow mi nie pasuj ! Raczej szpeci ..

Cyt: ".. nakladki na progi i na lusterka tylnia listwa nad rejstracja a feggi w ETK e36_438 bmw ligiht lalloy wheel star spoke 55 / to taka felga 5 ramienna orginalna bmw , obramowka rejestracji, nakladki na klamki oraz rygielki i obaramowka mieszka zmiany biegow, galka na lewarek zmiany biegow z chromem u gory a zapomnial bym o grilu tez chromowym> i nie mowcie o wiejskim tuningu jak kogos nie stac na wydanie kasy na takie duperele co poprawja wyglad bmie pozdrowienia i wyobrazni zycze .."

Ty bardziej wole zainwestowac w cos inneg co zzdecydowanie poprawi wygalda lub wlasciwosci jezdne ( filtr powietrza, rozporka na kielichy )

To twoja wizja moja jest zupelnie inna i do e36 nie pasuja mi te wszystkie chrmowane dodatki to nie auto z tej epoki .. za malo klasyczne i duzo brakuje do luksusu .. nie bede udawac tego czym nie jest!

PEACE ! :cool2: