Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pojechałem do sklepu i po wyjściu wsiadłem i odpalam i ałto niechce zagadać bezpieczniki sprawdziłem.co sie mogło stać?gdzie szukać przyczyny?auto paliło bez problemu
Opublikowano
a iskra na swiecech jest ? ja kiedys mylem silnik w poprzednim aucie i zalalem kopułkę i auto mialo podobne objawy, ale ty tapicerke...
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
a iskra na swiecech jest ? ja kiedys mylem silnik w poprzednim aucie i zalalem kopułkę i auto mialo podobne objawy, ale ty tapicerke...
Dosyć ciekawe jak uzyskać iskrę na świecach żarowych???? Temat dotyczy diesla. :wink:
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek
Opublikowano

wręcz nasuwa się tu pewne staropolskie przysłowie >>>>>>>>

........ na świecach buahhhhhhhhhh :duh:

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658

Opublikowano

sprawdziłem jeszcze raz pompa słabe ciśnienie daje ,ale czy jest to możliwe zeby pompa się popsuła jak auto jechało ,stanełem przy sklepie zgasiłem i nie odpaliłem pużniej.auto nie dawało znaku ze pompa siada.

niewiem czy mechanicznie czy elektrycznie siadła.do kostki napięcie dochodzi

Opublikowano
jak sobie nie poradzisz to do Lubina masz nie daleko zapraszam

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658

Opublikowano
Stawiam na pompę wtryskową .Niedawno sam to przerabiałem .oja bolało po kieszeni bolało .Co tu gdybać panowie podpiąć pod kompa i sie wyjaśni mam nadzieje że bardzo szybko .Pozdrawiam Oby nie pompa :cool2:
Opublikowano
czy jest to możliwe zeby pompa się popsuła jak auto jechało ,stanełem przy sklepie zgasiłem i nie odpaliłem pużniej.auto nie dawało znaku ze pompa siada.

Tak reszta j.w.

Opublikowano

miedzy glogowem a wschowa jest swietny pompiarz nie wiem na co czekasz

nie pamietam miejscowosci ale maja duza reklame jak jedziesz z głogowa firma miesci sie po lewej stronie

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
wiem że tam jest w serbach pompiarz,ale tego nie jestem pewien ze to pompa wtryskowa,bo to sie stało nagle,żadnych znaków wcześniej,tak jakby coś sie odcieło.kupiłem to auto 4 miechy temu i niewiem czy ma jakies zabezpieczenie dodam ze to 99r auta może wy mi coś powiecie czy bmki mają seryjnie zabezpieczenie
Opublikowano

jedz do niego własnie w serbach to wykluczy ci albo i nie pompe dzieki niemu nie rozbierałem całego silnika jak mi doradzali w serwisie nieautoryzowanym w jeleniej gorze duzo osob go chwali

własnie dzieki forum nie kupie e46 z silnikiem 2 litry

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano

wszystko wiadomo,najgorsze co może być,pompa wtryskowa mi klękła,koszt u pompiarzy w granicach 3000 4000tys. jestem załamany

a gdzie bosch regeneruje pompy?może ktoś wie

Opublikowano
Stawiam na pompę wtryskową .Niedawno sam to przerabiałem .oja bolało po kieszeni bolało .Co tu gdybać panowie podpiąć pod kompa i sie wyjaśni mam nadzieje że bardzo szybko .Pozdrawiam Oby nie pompa :cool2:

kolego mam pytanko jak pompa ci siadła tu auto może wcześniej przerywało na postoju.pozdro