Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja chce tam pracowac :cry2: :cry2:

Nie no najlepszy jest ten pierwszy filmik z "produkcji".

Chłopaki na prawdę harują ;)

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano

Rzeczywiście fajna prezentacja; moje autko jest właśnie stamtąd, miło zobaczyć jak powstało.

Pozdrowienia

Primator
Opublikowano

Witam!

Ja bylem tam osobiscie 23.05.07!!! Powiem ze byl wypas mila pani oprowadzila i opowiedziala co i jak. Trwalo to okolo 2 godzin. Najbardziej podobala mi sie prasa, lakiernia i te roboty ktore spawaly. Szkoda tylko ze w Monachium robia BMW serii 3. Walalbym popatrzec na wszystkie :D :D . Takze jak ktos jest przy okazji w München to polecam taka wycieczke. Dodam tylko ze nic nie kosztuje, ale trzeba sie wczesniej umowic.

Pozdrawiam

Bald Mein Wagen ;)
Opublikowano
z monachium do dingolfingu jest 90km a produkuja tam serie 5, 6 , 7 oraz blachy do rolls royce.
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
Jak masz podwojne obywatestwo to niema problemu z praca. oczywiscie nie bezposrednio przez bmw tylko przez firmy posrednicze ktore wysylaja ludzi do bmw. juz od ponad kilka dobrych lat niema zadnych nowych przyjec, jedynie co ratuje to firmy posredniczace w tym.
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r