Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
100W żarówki wypalają odblaski plastikowych reflektorów w E34 :!: :!: :!:

Jeżeli ma ktoś założone to niech natychmiast je wymieni bo potem trzeba światełka całe kupić :idea: :!: :!:

Pozdr - Krzysiek

Tak masz racje ale jesli masz reflektory Helli ja mam Bosha i mam "garki" jak w dużym fiacie :norty: Ale 100 W żarówki juz przerabiałem BMW ma za małe reflektory i żarówka nie wytrzymuje temperatury. Polecam Philipsy 55W "+ ileś tam %"

• Członkowie klubu
Opublikowano
100W żarówki wypalają odblaski plastikowych reflektorów w E34 :!: :!: :!:

Jeżeli ma ktoś założone to niech natychmiast je wymieni bo potem trzeba światełka całe kupić :idea: :!: :!:

Pozdr - Krzysiek

Tak masz racje ale jesli masz reflektory Helli ja mam Bosha i mam "garki" jak w dużym fiacie :norty: Ale 100 W żarówki juz przerabiałem BMW ma za małe reflektory i żarówka nie wytrzymuje temperatury. Polecam Philipsy 55W "+ ileś tam %"

Zgadza się reflektory Boscha są lepsze, Hella się szybciej wypala.

Pozdr - Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

• 1 rok później...
Opublikowano
w helli 100wat robi spustoszenie..odradzam..zapsułem tak jeden reflektor..nie dość ze zlazło "sreberko" to pod wpływem temperatury zniekształcił sie cały odblask..i to po 2 miesiącach..
tomeek
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam i sory za odkop.

Ale bylem u elektryka poniewaz jak w wiekszosci przypadkow slabo mi swieca soczewki. Po wyjeciu zarowek okazalo sie ze mam 100 no name i po zamianie na 55 swiatelka jakos tak lepiej zaczely swiecic. Elektryk pomierzyl tam cos przy swiatlach i powiedzial ze mozna by zalozyc przekazniki :shock: .Po podlaczeniu jednego co mial na warsztacie jeden reflektor zaswiecil duzo jasniej :mrgreen: .Wina :stare reflektory stara instalacja -slabsze napiecie.

I tu pytanie co sadzicie o czyms takim? Przekazniki + philips Vision plus 50 i powinno byc oki :mrgreen:

Pozdro

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg