Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BMW E39 1999r został mi jeden kluczyk w serwisie powedzieli 800 z groszami troche duzo jak na kompletny kuczyk z pilotem itp.
Opublikowano
BMW E39 1999r został mi jeden kluczyk w serwisie powedzieli 800 z groszami troche duzo jak na kompletny kuczyk z pilotem itp.

Zapytaj w firmie: Arka na Odolanskiej, moze dorobia?

0 22 845 16 28

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
To nie wiem czy po za serwisem ktoś to zrobi, bo w kluczu trzeba zakodowac immobilizer.

No wlasnie w Arce dorabiaja z immobilizerem!

Tomek

Opublikowano
z tego co sie dowiadywałem we Wrocławiu (bo mam jeden taki podniszczony kluczyk) mogą mi do dorobić klucz z imobilaizerem za 250 zł ale nie bedzie otwierał auta (na kluczu nie bedzie przycisków) a tak jak salonowo to nie dorabiają bo podobno tam jest "kod kroczący" i mogą mi na raz dorobić kluczyk za 170 zł. (ale to juz w innym punkcie)
Opublikowano
To nie wiem czy po za serwisem ktoś to zrobi, bo w kluczu trzeba zakodowac immobilizer.

No wlasnie w Arce dorabiaja z immobilizerem!

Niestety nie - dzwoniłem

Opublikowano

Ja za dorobienie kluczyka w serwisie w Katowicach zaplaciłem 260,00 .

Kluczykiem można otworzyć autki i odpalać je, nie ma tylko przycisków do centralnego .

Opublikowano
Ja za dorobienie kluczyka w serwisie w Katowicach zaplaciłem 260,00 .

Kluczykiem można otworzyć autki i odpalać je, nie ma tylko przycisków do centralnego .

u mnie taki kluczyk byłby bezwartosciowy bo przy przekreceniu kluczyka w zamku i otwarciu drzwi wlacza sie alarm

Opublikowano

ostatnio dorabiałem w ASO

kluczyk z pilotem -- 600 zł

sam kluczyk (otwieranie auta/odpalanie) -- 160 zł

możesz też się potargować :)

za dodatkowe 200zł robią ci blokadę mozliwosci otworzenia innymi kluczykami - nawet starym oryginalem. zakodują tylko te co masz.

Opublikowano

nie wiem dokladnie czy mowimy o tym samym

bynajmniej jesli ktos posiada stary kluczyk do auta (np. kupilismy auto z 1 kluczykiem, ktos ma drugi) - nie otworzy nim juz po blokadzie auta.

pozdrawiam

Opublikowano
Witam

Znalazlem cos takiego. Moze bedzie pomocne w temacie

Na liscie nie ma BMW!

Tomek

Opublikowano
Zadzwon i pogadaj z typem. Na poczatku powiedzial ze nie robia kluczykow do BMW ale pozniej okazalo sie ze jednak maja tylko kwestia jest taka czy w serwisie zechca go zakodowac.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
wiem gdzie moza kupic kluczyk do bmw e39 taki jak orginał tylko nowy i koleś dorabia go na miejscu na wzór mojego starego . i pytanie jak przełoże tą płytke ze środka co jest w moim i koleś mi dorobib klucz to czy będzie wszystko działać jak trzeba. koleś ma tki nowy klucz za 200 zł