Skocz do zawartości

czy zna ktos ten samochod????????????????????????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ja bym wzial szczególnie tą trzecią bo ma silnik V6 :duh: Takiego rarytasu to nie znajdziesz chyba nigdzie indziej na swiecie :dance:
Opublikowano

Ja polecałbym Ci Compacta. Fajne autko. Sam mam tylko ze 316 z silnikiem 1.9, rocznik 99. Też pełen M-technik. I bardzo jestem zadowolony. Małe, zwinne BMW:) A widzę jeszcze że w ogłoszeniu z silniczkiem 2500ccm. Czyli zwinniejsze od Mojego;) Napisałem, że mały-chodzi mi oczywiście że mały z zewnątrz, bo w środku mnóstwo miejsca, zarówno z przodu jak i z tyłu:)

Mam nadzieję że troszkę chociaż pomogłem:):) Pozdrawiam i życzę udanego zakupu:)

Opublikowano

Ja osobiście choruje na Touringi, dopuki nie miałem swojego to przechodziłem obojętnie, ale jak już kupiłem to teraz tylko COMBI :twisted:

P.S. tylko od razu papier ścierny w ręke i te chromy ścieraj :wink:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
przeciez to m50 2,5 l a nie 2,8 i w dodatku rzedowe a nie V6, gosc chya mysli ze jak ma 6 cyl to sie oznacza V6 i nie wie po co to V.
Opublikowano
Ja polecałbym Ci Compacta. Fajne autko. Sam mam tylko ze 316 z silnikiem 1.9, rocznik 99. Też pełen M-technik. I bardzo jestem zadowolony. Małe, zwinne BMW:) A widzę jeszcze że w ogłoszeniu z silniczkiem 2500ccm. Czyli zwinniejsze od Mojego;) Napisałem, że mały-chodzi mi oczywiście że mały z zewnątrz, bo w środku mnóstwo miejsca, zarówno z przodu jak i z tyłu:)

Mam nadzieję że troszkę chociaż pomogłem:):) Pozdrawiam i życzę udanego zakupu:)

2,5 litra nie bylo, tylko 2,3 tak wiec mala pomylka :P a tak ogolnie bardzo ladne autko...

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
przeciez to m50 2,5 l a nie 2,8 i w dodatku rzedowe a nie V6, gosc chya mysli ze jak ma 6 cyl to sie oznacza V6 i nie wie po co to V.

na jakiej podstawie tak sadzisz ?? przeciez ze zdjec widac ze to M52 z poczatkowych lat produkcji

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

tak jak kolega pisze!!!!

przeciez ten silnik widac na tym zdjeciu i ktos co ma choc troche pojecia o BMW to od razu widzi ze jest to rzedowa szostka a nie jakas V6,poprostu pomylka w opisie,tylko nie zgodze sie z tym ze jest to 2.5 a nie 2.8 TO jest na 100%2,8 widac to odrazu po kolektorach ssacych bo 2.5 ma troche inne

BMW 320 E36
Opublikowano

No z tym mnóstwo miejsca z tyłu to bym nie przesadzał - chodzi o miejsce na stopy. Jesli u siebie obnize na maksa fotel kierowcy i ustawie go pod siebie (186cm wzrostu) to do tyłu już nie wchodzę bo nie ma miejsca na stopy pod fotelem kierowcy.

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano (edytowane)

2,5 litra nie bylo, tylko 2,3 tak wiec mala pomylka :P a tak ogolnie bardzo ladne autko...

BYŁY 2.5 NIE BYŁO 2.3

323 tez maja 2.5 litra nie wprowadzaj ludzi w bląd

jak ty nabiłes "kisiel23" te 623 posty to ja nie wiem.

Edytowane przez tomect
Opublikowano

ze zdjec najbardziej przyzwoicie wyglada turing i w niej masz

moc

miejsce na subufery :dance:

i BMW w jednym :)

wybor nalezy do ciebie !!

Kierowco jeszcze dyszka zajrzyjmy smierci w oczy !!
Opublikowano
No z tym mnóstwo miejsca z tyłu to bym nie przesadzał - chodzi o miejsce na stopy. Jesli u siebie obnize na maksa fotel kierowcy i ustawie go pod siebie (186cm wzrostu) to do tyłu już nie wchodzę bo nie ma miejsca na stopy pod fotelem kierowcy.

No może troszkę przesadziłem... ale to z tego względu że z tyłu nie jeżdżę... Raczej z opowiadań osób wożonych na tylnej kanapie to wywnioskowałem:)... Pozdrawiam

Opublikowano
No ja bym wzial szczególnie tą trzecią bo ma silnik V6 :duh: Takiego rarytasu to nie znajdziesz chyba nigdzie indziej na swiecie :dance:

napewno nie to jedyne auto z silnikiem V6 w bmw ,reszta ma rzędówki

Opublikowano
Czesc. Ten kompakcik wyglada bardzo dobrze i rocznik wypas :) Jednak jak dla mnie to kompakcik ktory mi sie nie podoba osobiscie- przepraszam. :oops: Jesli chodzi o 3 egzemplarz to jakas pomylka w ogole bo silniczek z 95 roku. Turing jest fajny. Jakis koles sprzedaje cupete z forum wiec moze takie cos? A jesli nie to na priv pisz bo takie auto jak szukasz sie znajdzie :)
Jestem jak Media Markt.... Nie dla idiotów :P
Opublikowano

ten trzeci to ma silnik M52 B28 produkowano je od 1994r.

moc 142 kW przy 5300 obr/min

Maksymalny moment obrotowy 280 Nm przy 3950 obr/min

a dla porównania ten drugi ma młodsza odnowiona wesje M52 TU B25

Moc maksymalna 125 kW przy 5500 obr/min

Maksymalny moment obrotowy 245 Nm przy 3500 obr/min

tak zwany

double vanos[/b]

Opublikowano

ten trzeci to ma silnik M52 B28 produkowano je od 1994r.

moc 142 kW przy 5300 obr/min

Maksymalny moment obrotowy 280 Nm przy 3950 obr/min

a dla porównania ten drugi to młodsza odnowiona wesje M52 TU B25

Moc maksymalna 125 kW przy 5500 obr/min

Maksymalny moment obrotowy 245 Nm przy 3500 obr/min

tak zwany

double vanos[/b]

Opublikowano

A mnie najbardziej rozbrajają w tych ogloszeniach teksty o spalaniu :) Kurde z tego wynika że czym większy silnik to mniej pali. Idąc tą drogą co kolo w 3 ogłoszeniu (ten od V6 jedynej na świecie :duh: ) to kurde następne se kupie chyba 5.0 to będzie mi paliła ze 6 litrów :mrgreen:

Nie wiem zawsze w ogloszeniu auta 2.5 i 2.8 litra pala dokladnie tyle co 1.8 a nawet mniej, no szok. :shock: Ciekawe czemu oficialne dane techniczne bmw i testy mowią dokładnie co innego. A najlepsze że zawsze się znajdą jelenie co na to pójdą :mad2:

Opublikowano

Witam

Dziekuje za pomoc. Trzecie auto miało być bezwypadkowe a jest walone i do poprawek-taki prawie ideał od bardzo mlodego chłopaczka, kóry jezdził bardzo delikatnie.Zostaje tylko kombi i compact. Zastanawiam sie tez na civic 160 KM

Pozdrawiam

Robert

Opublikowano
A mnie najbardziej rozbrajają w tych ogloszeniach teksty o spalaniu :) Kurde z tego wynika że czym większy silnik to mniej pali. Idąc tą drogą co kolo w 3 ogłoszeniu (ten od V6 jedynej na świecie :duh: ) to kurde następne se kupie chyba 5.0 to będzie mi paliła ze 6 litrów :mrgreen:

Nie wiem zawsze w ogloszeniu auta 2.5 i 2.8 litra pala dokladnie tyle co 1.8 a nawet mniej, no szok. :shock: Ciekawe czemu oficialne dane techniczne bmw i testy mowią dokładnie co innego. A najlepsze że zawsze się znajdą jelenie co na to pójdą :mad2:

Hehe no dokładnie. To ciekawe ile pali wojskowa amfibia produkcji ZSRR skoro ma pojemność 18.2 L :8) pewnie z 1,5l/100km wezmie :dance: