Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zauważyłem, że mam w swoim aucie troszkę inne zderzaki i progi niż fabryczne E36 Coupe. Dodatkowo z tyłu na klapie mam taką malutką naklejkę MotorSport (wygląda nie jak doklejona amatorsko tylko jakby była pod lakierem bezbarwnym) i stąd moje pytanie: czy były jakieś wersje E36 z pakietem MotorSport? Czy w ogóle taki pakiet istnieje? Co oznacza MotorSport? Może ta naklejka to pomyłka a poprzednia właścicielka zmieniła w aucie progi i zderzaki?

Bi Em DabylJu :P
Opublikowano

O rany :shock: poszperałem troszkę w necie (google) i znalazłem odpowiedź, której się nie spodziewałem. Teraz jestem już bardziej oświecony.

Moderatora proszę o usunięcie tego i poprzedniego posta. Pytania nie było...

Opublikowano

Zapraszam do poczytania: http://www.bmw-pomorze.com/motorsport.html

Dodam tylko, że sprawdziłem na allegro jak wyglądają zderzaki, progi, kierownica, i spojler z M3 i szok :jawdrop: . A zawsze śmiałem się z innych jak naklejają M3 i wypisują że mają zderzaki, progi z M3 - a sam takie mam i nie wiedziałem :shock: .

Opublikowano

Witam

Raczej twój samochód ma niewiele wspólnego z "BMW Motorsport GmbH", z M-pakietem też niewidze pokrewieństwa :8)

Przedni zderzak jest raczej typu siatexowego a nie emtrójkowego, ale nie przejmuj się masz chyba jedyne E36 w polsce w chromline :cool2:

Bayerische Motoren Werke

Moja 328i :) i na 328i.org

Opublikowano
Wykonałeś kawał dobrej roboty, TEDE nic lepiej by nie zrobił, choć myślę, że przy tuningowaniu e30 mógłby się inspirować Twoją pracą.
Opublikowano
Witam

Raczej twój samochód ma niewiele wspólnego z "BMW Motorsport GmbH", z M-pakietem też niewidze pokrewieństwa :8)

Przedni zderzak jest raczej typu siatexowego a nie emtrójkowego, ale nie przejmuj się masz chyba jedyne E36 w polsce w chromline :cool2:

Chciałem zaznaczyć, że ja nie wymieniałem zderzaków i progów a wątpię żeby poprzednia właścicielka coś kombinowała z tym. Wystarczy wpisać na allegro "BMW M3 E36" i wyszukiwarka znajdzie auta z takimi samymi zderzakami i progami jak ja mam.

Nie ma to jak chromy z Tesco

Ja tutaj pytałem o pakiety a Ty próbujesz bawić się w detektywa i zgadujesz skąd mam dodatki chromowe. Powiem Ci szczerze: ludzie oglądają się za moim autem, łebki mówią że fajna fura a jak auto stoi pod blokiem to inni przejeżdżający właściciele BMW zwalniają i oglądają się za autem. Kiedyś starszy koleś (chyba mało się znał na BMW) pytał się który to mam rocznik tej piątki :shock: zmyliły go ramki chromowe. Ostatnio dodałem swoje zdjęcia na pewną stronę internetową gdzie można oceniać fotki i pisać wiadomości do właścicieli fotek i koleś z innej beemki pytał się jak zrobiłem te ramki, bo dawno chciał to mieć.

Także każdy tuning nawet ten lekki ma swoich zwolenników i przeciwników. Mnie na przykład śmieszy jak ludzie mają seryjne BMW i naklejają znaczki M3 albo co gorsze naklejają je właściciele VW lub Audi.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)
Zazwyczaj tego nie robie ale nie moge sie powstrzymac.Twoje auto nie moze sie zdecydowac czy chce byc sportowe(coupe,niby M pakiet jak twierdzisz,ladny felunek) czy luxusowe(chromy :duh: i drewienka w srodku!! :duh: :duh: ) Cos mi tu nie gra.Obejrzalem zdjecia na fotosiku.Wiesz kiedy to autko bylo ladne????Zaraz jak je kupiles.Przed tym Twoim "pimpowaniem" Edytowane przez Prozny

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

Opublikowano
[

Chciałem zaznaczyć, że ja nie wymieniałem zderzaków i progów a wątpię żeby poprzednia właścicielka coś kombinowała z tym. Wystarczy wpisać na allegro "BMW M3 E36" i wyszukiwarka znajdzie auta z takimi samymi zderzakami i progami jak ja mam.

BUhahahahaahhahah*

Czlowieku to jak ty sprawdzasz takie rzeczy na allegro to ''boziu miej go w swojej opiece''

Sory ale nie masz nic wspolnego z m a twoje zderzaki to straszna wies

Zebys dalej nie szukal na allegro tu masz mpakiet czlowieku

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images20.fotosik.pl/143/ca0cf801232af598.jpg

:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

*(Nie moglem sie powstrzymac!!!)

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano

Sory bardzo, macie rację, faktycznie mój przedni zderzak różni się od m3 ale porównajcie sobie progi z auta wyżej do moich:

%5B640%3A189%5Dhttp%3A//images22.fotosik.pl/57/2a887b63c6b88a38.jpg

Kolejna sprawa mój zderzak tylni:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images22.fotosik.pl/57/728d1eb7b40ff02f.jpg

takie są w M3?

Wiedziałem, że temat M3 będzie drażliwy. Zauważcie ludzi którzy nie mają w samochodach nic z M3 i naklejają wszędzie znaczki M3 a mnie to nie jara! Z braku znajomości tematu zapytałem o pakiet i przypadkiem zauważyłem podobieństwo (po półtora roku posiadania BMW), bo tak jak mówię nie zwracałem nigdy uwagi, co takiego ma pakiet M3, tylko czy auto ogólnie ładnie wygląda i jaki ma silnik. Zlinczujcie mnie za to (dobrowolnie poddaję się karze) :mad2:

Opublikowano

:duh:żeby chrom wyglądał "exlusive" to trzeba to zrobić ze smakiem, a nie oblepić wszystkie możliwe części samochodu.

Wiem że tematem jest pakiet M- power, ale nie mogłem sie powstrzymać....Wybaczcie :modlitwa: :D

P.S. Tak z ciekwaści i całkiem na poważnie, gdzie masz schowane koło zapas.?

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano (edytowane)

:shock: Ahahahhahahahahaha piękna choinka ! Koncóweczka chyba z diodami w środku nie ? Przecież jest w regulaminie wyraźnie napisane "zakaz wklejania wiejskiego tuningu" to co to coś tutaj robi ? Przebija nawet E30 Tedzika !!! Najbardziej przeraził mnie napis "Cały czas coś się w niej zmienia, nie nadąrzam z nowymi fotkami." z fotosika... Ciekawe czy ma już 2 białe pasy jak Viper !? :) Nie dziwne że ludzie się oglądają i zatrzymują na widok tego samochodu tylko przyjrzyj się bardziej ich rekacjom... jak się pukają w czoło :D hehe O Jezusie aż mnie płuca ze śmiechu rozbolały... :)

Właśnie przejrzałem resztę fotek... No nie wierzę to jakaś prowokacja ! Antenka na dachu w kształcie płetwy, podświetlane pedały, drewienko, zegary Łest Kołst Kastoms normlanie ten samochód powinien Orłoś pokazac na koniec Teleexpressu w humorystycznym okienku ! :)

Edytowane przez MAJSU_WuWuA
Opublikowano
:duh:żeby chrom wyglądał "exlusive" to trzeba to zrobić ze smakiem, a nie oblepić wszystkie możliwe części samochodu.

Wiem że tematem jest pakiet M- power, ale nie mogłem sie powstrzymać....Wybaczcie :modlitwa: :D

P.S. Tak z ciekwaści i całkiem na poważnie, gdzie masz schowane koło zapas.?

Myślałem, że to forum jest po to żeby pomagać i wyjaśniać sobie niektóre sprawy a nie nabijać się, ale skoro w takim kierunku idziemy to proszę:

Moje auto wygląda prawie jak M3 - prawie robi więlką różnicę ;)

Co do koła zapasowego to wożę zawsze ze sobą przyczepkę i tam mam dwa koła zapasowe.

A listwy chromowe myslałem jeszcze nakleić przez środek auta od przodu do tyłu coś a'la Viper.

Pośmiejmy się jeszcze...

Opublikowano
:shock: Ahahahhahahahahaha piękna choinka ! Koncóweczka chyba z diodami w środku nie ? Przecież jest w regulaminie wyraźnie napisane "zakaz wklejania wiejskiego tuningu" to co to coś tutaj robi ? Przebija nawet E30 Tedzika !!! Najbardziej przeraził mnie napis "Cały czas coś się w niej zmienia, nie nadąrzam z nowymi fotkami." z fotosika... Ciekawe czy ma już 2 białe pasy jak Viper !? :) Nie dziwne że ludzie się oglądają i zatrzymują na widok tego samochodu tylko przyjrzyj się bardziej ich rekacjom... jak się pukają w czoło :D hehe O Jezusie aż mnie płuca ze śmiechu rozbolały... :)

Właśnie przejrzałem resztę fotek... No nie wierzę to jakaś prowokacja ! Antenka na dachu w kształcie płetwy, podświetlane pedały, drewienko, zegary Łest Kołst Kastoms normlanie ten samochód powinien Orłoś pokazac na koniec Teleexpressu w humorystycznym okienku ! :)

Brak mi słów...

Zobacz sobie inne beemki i się z nich pośmiej: http://www.polskajazda.pl/?a=cars&opcja=show&idmarki=10&idmodel=87

wśród tego wiejskiegu tuningu jest beemka Kujona

Opublikowano
Jeszcze jedno, pewne komentarze zachowajmy dla siebie. Ja nie mówiłem głośno że nie podobają mi się rekiny albo kompbi z małymi silnikami.
Opublikowano
Zobacz sobie inne beemki i się z nich pośmiej (...)

wśród tego wiejskiegu tuningu (...)

czyli uważasz, że twoja to nie wiejski tuning?

Opublikowano

Stary ja widziałem twoją BMW na żywo bo jestem z Żor, i nie obrażając nikogo naprawdę wieś tańczy i śpiewa, i jeszcze na żywo nie widziałem większej wsi :cry:

Niestety taka prawda :jawdrop:

Opublikowano

Brak mi słów...

Zobacz sobie inne beemki i się z nich pośmiej: http://www.polskajazda.pl/?a=cars&opcja=show&idmarki=10&idmodel=87

wśród tego wiejskiegu tuningu jest beemka Kujona

stary z tej galeri co pokazałeś to znam bdb Gaspera, Cichego, Budstuffa i Krzyśka 325 i powiem ci tyle czapka z głowy jak mówisz coś na ich temat , a przyrównanie ich do WT to już jest wielki nietakt

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

A czy ja powiedziałem, że mam tuning? Mam elementy, które w każdej chwili mogę zdjąć, w ogóle nie ingerowałem w karoserię i silnik.

Pojęcie Tuning jest tak samo kontrowersyjne i ma tyle samo zwolenników co przeciwników jak temat Instalacja LPG w BMW lub Xenony z Allegro.

Uważam temat za zamknięty, bo w złym kierunku idzie.

Szacunek dla Was

Opublikowano
wracając do tematu, to musze cię zmartwić bo tylny zderzak nie jest z M-pakietu... jest to zwykły zderzak, który ktoś upodobnił do M3, przez wyjęcie z tyłu części zderzaka i doczepienie w to miejsce samej listwy z M3, jedyne co masz to progi M-pakiet.
http://img410.imageshack.us/img410/9554/m5hire1nt1.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.