Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3981048.html?skad=rss

14-letnia dziewczynka za kierownicą BMW uciekała przed policją pod Gryficami w zachodniopomorskiem. Chwilami pędziła nawet 180 kilometrów na godzinę. W końcu wypadła z drogi i utknęła na torach kolejowych. Policjantom udało się zatrzymać jadący na auto pociąg. Pasażerami dziewczynki byli dwaj chłopcy 13 i 10 letni.
Opublikowano

no nieźle dopiero 14 lat a już pirat drogowy :diabel_smiech:

ciekawe jak będzie jeździła w przyszłości...

u mojego znajomego dzieciak (8lat) przekręcił kluczyk w stacyjce i przywalił w dom, strach pomyśleć co by było gdyby ktoś stał między samochodem a domem :duh:

Edit:

Dziewczynka powiedziała policjantom, że pod nieobecność swoich rodziców zabrała BMW, które stało w warsztacie jej ojca. Dzieci zostały odebrane z komisariatu w Trzebiatowie przez rodziców, a uszkodzone BMW trafiło do prawowitego właściciela.

chyba córka dzidka :twisted2:

Opublikowano
Robert za pewne jest jej idolem-widac , ze dziewczyna ma predyspozycje-moze kiedys uslyszymy o jej wyczynach w rajdach ( ja jak mialem 14 lat to tatowym golfem probowalem ujechac na wprost :mrgreen: a co tu 180.......)
Opublikowano

I oddaj tu samochód do warsztatu, to za chwilę jakiś gówniarz będzie się nim rozbijał po mieście... :lol:

14 lat to już nie takie dziecko - swego czasu od 16 było prawko - jednego kolegę z podstawówki - też w podobnym wieku złapała policja jak prowadził samochód. Większość w tym wieku coś tam próbuje jeździć - ale w koło bloku - a nie rajdować po ulicach.

Heh, ja też moją beemką nie jechałem 180 - ale prawie - od kiedy gnębią kierowców na A4 już rzewnie nie ma gdzie.

Opublikowano

Z jednej strony; szacunek że odważyła sie zapierniczać 180 kilo----ale jednak pokręcona dziewczynka :duh: :nienie: Nic sie jej nie stało, wielkie szczęście dla wszystkich tych co uczestniczyli w tym zamieszaniu.

Ehh .....rodzice, przed dzieciakiem to chować klucze od BMW...

Opublikowano

Kilka uwag.

Widzę, że za pewnik uznaliście enuncjacje prasowe. A tak na mój zdrowy rozsądek:

1) 14 -lat to już na pewno nie jest "dziewczynka" a raczej wyrosłe dziewcze (jakoś trzeba nogą do pedałów siegać).

2) ktoś ja musiał nauczyć jeździć - bo jak prasa podawała, dość nieźle sobie radziła.

3) 180km/h - a ciekawe, jak to trzebiatowska policja ustaliła... Pewnie organoleptycznie.

===

I weź tu oddaj auto do warsztatu. :wink:

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano
-dziwić się dziecku ,znajomego żona w garażu audicą przygniotła własną córkę do ściany ,przodem! szczęście że niezbyt mocno ,dziecko w wieku "piratki" może ciut starsze , współczuję rodzicom 15-latki chyba będą nieprzyjemności, nic to jednak naprzeciw szczęściu że wszyscy żyją :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

Drakul.

Po rozważaniach, to rzeczywiście można sądzić że dziewczę nie dostało by do "sterowników" Chyba że jest nad wyraz "wyrośnięte" :8) co można tłumaczyć wyjęciem Beemki. Wszystko się może zdarzyć :8) Lub policja trochę przekoloryzowała..nie wiemy tego do końca.. :8)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wiecie co to ja jeszcze swoją bunia nie jechałem nawet 160 km/h a co dopiero ta dziwczynka :jawdrop:

wstyd :mad2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Po przeczytaniu tego artykułu nasuwa mi się tylko jeden wniosek...że nawet dzieci wiedzą jak poprawnie "korzystać" z dobrodziejstw motoryzacji jakimi są niewątpliwie autka BMW :mrgreen:
Czarna bestia z czarną skórą...to jest to :)