Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Yeahman - to może najpierw rozważcie czy, i ew. na jakich warunkach, możecie uzyskać zgodę BMWPL na wyprodukowanie forumowych (nie mylić z Klubowymi BKP) koszulek zawierających logo BMW. To możecie spokojnie zrobić na tym forum.

I dopiero po tym rozmawiajcie o ew. wyprodukowaniu tych koszulek, ich projekcie, kosztach, organizacji dystrybucji, itd.

Jeśli uzyskacie zgodę BMWPL, to możemy (BKP) doradzić Wam tutaj co, jak i za ile, ponieważ w zakresie załatwiania różnych okolicznościowych koszulek mamy już spore doświadczenie (robimy to np. 1-2x w roku na każdy z klubowych zlotów).

Zdrufka,

HeZi

Four wheels move the body.

Two wheels moves the soul...

Opublikowano

Ale powaznie sie zastanawialem zeby wykupi licencjie - to chyba nie sa jakies astronomiczne koszty - przeciez nie potrzebujemy licencji na prowadzenie serwisu tylko na maly znaczek na ubraniu..

Zalezy mi poprostu na sitodruku bo to jest trwala metoda a nie jakies tam naprasowywanie :roll:

http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano

Ja Wam chętnie zaproponuję wykonanie t-shitów, koszulek polo czy polarów ze wzorem nanoszonym techniką haftu komputerowego ale jak napisaliście - loga BMW się nikt nie dotknie. Warto zrobić jakieś logo klubowe nawiązujące do znaczka BMW i będzie po sprawie.

Zapraszam na stronę www.meriwa.com.pl gdzie są pokazane przykładowe hafty wykonane dla różnych klubów.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym sie też chetnie pisał na koszulke.

Nie wiem w czym problem Przecież do loga można dopisać małymi literkami "Klub Polska".

Na Audi klub Polska chłopaki sie skrzyknęli i moża było kupić koszulki, polary smycze a nawet ramki pod tablice z klubowymi logo.

Wiem bo sam mam taką koszulke :wink:

jak nie wierzycie to sami zobaczcie:

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=24406&highlight=koszulki

Opublikowano

Nie wiem w czym problem Przecież do loga można dopisać małymi literkami "Klub Polska".

Na Audi klub Polska chłopaki sie skrzyknęli i moża było kupić koszulki, polary smycze a nawet ramki pod tablice z klubowymi logo.

Wiem bo sam mam taką koszulke :wink:

jak nie wierzycie to sami zobaczcie:

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=24406&highlight=koszulki

Właśnie...Prościej chyba by było zakupić z rabatem dużą ilość oryginalnych koszulek BMW ,wcześniej uzgadniając z BMW PL, że przykładowo zostanie wyszyty mały napis BMW Klub Polska,,,itp

Ja zawsze kupuję tylko oryginalne akcesoria w polskim bmw-shop.pl .Co do części to oczywiste że się człowiek ratuje czasami zamiennikami,,,ale podróbki akcesoriów BMW jakoś mnie nie przekonują...zwłaszcza jakieś dziwolągi spotykane na Allegro

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano
Chyba nie ma szans, wydaje mi sie ze sie nie zgodzi nikt na to to raz, a dwa cena była by zaporowa. Z tego co pamiętam to w Audi Klub zamawiali u jakiegos prywatnego producenta, cena to było chyba koło 30 zl.
Opublikowano
Chyba nie ma szans, wydaje mi sie ze sie nie zgodzi nikt na to to raz, a dwa cena była by zaporowa. Z tego co pamiętam to w Audi Klub zamawiali u jakiegos prywatnego producenta, cena to było chyba koło 30 zl.

Zadam pytanie gościowi z ciekawości przez ten bmw-shop.pl.

Rzeczywiście akcesoria BMW nie należą do najtańszych...podobnie samochody i części...ale za tym idzie pewna jakość i otoczka czegoś ekskluzywnego...więc trudno wymagać że za bezcen będą sprzedawać.

Często płaci się teraz w sumie za logo lub napisy sponsorów.

Chociaż kolekcja Lifestyle i obecnie BMW Sauber podoba mi się najbardziej z wszystkich tego typu dostępnych w Polsce...Audi i Mercedes wymięka w akcesoriach

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano
masz racje RafałBMW, ale równie dobrze można kupić koszulke dobrej jakości u bezpośredniego producenta. A przecież chodzi bardziej nam o posiadanie koszulek klubowych. Ja sie spytam gdzie oni zamawiali te koszulki z AKP.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Właśnie...Prościej chyba by było zakupić z rabatem dużą ilość oryginalnych koszulek BMW ,wcześniej uzgadniając z BMW PL, że przykładowo zostanie wyszyty mały napis BMW Klub Polska,,,itp

Co Wy właściwie kombinujecie?

Przecież koszulki klubowe są czały czas dostępne, jak i inne gadżety.

:arrow: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=2654

Moderator
Opublikowano
masz racje RafałBMW, ale równie dobrze można kupić koszulke dobrej jakości u bezpośredniego producenta. A przecież chodzi bardziej nam o posiadanie koszulek klubowych. Ja sie spytam gdzie oni zamawiali te koszulki z AKP.

Tak...ale z logami itp to ja bym nie kombinował bez zgody BMW , bo można się narazić i niesmak pozostanie zamiast fajnej akcji

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

no własnie...sorry bo nawet nie wiedziałem....to po co wogóle takie akcje Forumowiczów....pewnie też Koledzy nie zaglądali wogóle ??? :shock:

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

Faktycznie zapomiałem o tym.

No coż jak dla mnie 90zl to stanowczo za dużo zeby dostać koszulke.

pozdrawiam

PS. Do moderatorów a może rozważylibyście kupno koszulek zwykłym użytkownikom forum? mysle ze znajdzie się dużo chętnych.

Opublikowano
w aso widziałem kupę łachmanów z logami - po ile tam mają?

Po co się napinać? Jak mnie nie stać na nową M5 to się nie napinam ,że jest nic nie warta w ASO...Kiedyś Twoje E36 też ktoś w ASO kupił przecież....eeeetam...takie tam dyrdymały.

Ja wszystkie akcesoria kupiłem w ASO i nie narzekam. Na pewno nie kupię nigdy jakiejś podróbki, przykładowo na Allegro....

ringi i inne takie...wieś tańczy i śpiewa.

Części też kupuję głównie w ASO. Pomijając niektóre ,typu płyny ,oleje.

Wychodzę z założenia, że jak mnie nie stać na utrzymanie Ferrari, to nie kupuję i nie dziaduję i nie narzekam, że nic nie warte.

Właśnie koledzy z ASO z Wwy opowiadali jak to przyjeżdżają E39 i E38 na "druty poskładane" i na jakiś najtańszych zamiennikach serwisowane.......no ale BMW się ma...co nie??? się wozi...ha ha...co za bezsens.....Z BMW podobnie jest jak z ciuchami Versace...mało kogo stać na nowe....więc żeby zaszpanować kupują w ciuchlandach w stolicy....tylko po co gadać że w salonach Versace w Wwie szmaty mają???...ze złości chyba że nie stać

Pozdrawiam Serdecznie

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

rafał... o czym ty gadasz?

Miałem na myśli fakt iż w ASO widziałem dużo ciuchów z logiem BMW.

Nie patrzyłem na ceny, bo po coś innego tam byłem. Zatem zapytałem

na forum jak wyglądają ceny....

Jakie akcesoria, jakie M5, jakie versace.... nie wiem - może nie pij tyle :mrgreen: ?

Opublikowano
rafał... o czym ty gadasz?

Miałem na myśli fakt iż w ASO widziałem dużo ciuchów z logiem BMW.

Nie patrzyłem na ceny, bo po coś innego tam byłem. Zatem zapytałem

na forum jak wyglądają ceny....

Jakie akcesoria, jakie M5, jakie versace.... nie wiem - może nie pij tyle :mrgreen: ?

Przepraszam ....hmmm....po prostu zle zrozumiałem Twojego maila....ale jak czytam niektóre wypowiedzi na forum to mnie nosi...

Może jednak komuś otworzy oczy ten post, że samochód to w sumie tylko kupa blachy i plastyku, że nie ma się w sumie co podniecać tym wszystkim i napinać. Złaszcza słowa kieruję do młodych krewkich

Panów w E30 i E36

Łącze pozdrowienia

T.Jefferson 1802 rok

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

:search: heheh jestem ciekawy co z tego wyjdzie :D Ja sobie sam zrobiłem koszulkę u znajomej, która ma firme tym się zajmującą :roll2:

:dance:

Żyj z pasją !
Opublikowano
:search: heheh jestem ciekawy co z tego wyjdzie :D Ja sobie sam zrobiłem koszulkę u znajomej, która ma firme tym się zajmującą :roll2:

:dance:

jaka wyszła? zrób fotkę i zamieść na Forum. ile kosztowała?