Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przeszukiwałem zrób to sam jednak niz znalazłem tam postów dotyczących zakładania autoalarmu do e36 coupe. Ma ktoś jaką instrukcję jak to zrobić samemu ?? jaki sprzęt do tego trzeba kupić ?? gdzie kupić i za ile ??

Chciałbym żeby był alarm i podłączenie do centralnego zamka. Proszę o pomoc.

Opublikowano

witam

podaj mi rok furki i dokładniejszy opis to wyśle ci instrukcję montażu gdyż sam sie tym zajmuje zawodowo

Montaż alarmów, blokad, el. szyb BMW i inne TANIO (Możliwość dojazdu) ...
Opublikowano

dzięki za odpowiedź

Moja furka to BMW e36 coupe z roku 1992.

Alarm mam na myśli zamykanie i otwieranie zamków z pilota. I np cos takiego: gdy po aktywowaniu alarmu, ktos otworzy drzwi samochod zacznie wyć. Moze być np podłączony do klaksonu ażeby trąbił. Wiem że to taka improwizorka ale najbardziej zależy mi na tym żeby było otwieranie i zamykanie z kluczyka.

Opublikowano

napisał python_78

witam

podaj mi rok furki i dokładniejszy opis to wyśle ci instrukcję montażu gdyż sam sie tym zajmuje zawodowo

Witam,

a moglbys mi takową przesłac do 525TDS z 98 roku

pozdrawiam

pozdrawiam
Opublikowano
witam

witam

mogl bys mi przeslac instrukcje montazu alarmu w 325 tds rok 1994javascript:emoticon(':reading2:')

javascript:emoticon(':reading2:')

moj adres to [email protected]

zgory dzieki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
witam

Witaj.

Czy mógłbyś może mi podesłać takową instrukcję do e30 318 kombi z 1994r.?

Opublikowano
Jeśli ktoś może to niech wstawi instrukcjie na jakiś serv i wklei tu linka. Z góry dzieki.
http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
Tez bym chcial zamontowac jakis odcinacz albo cos co uchroni furke przed *krawcami*,ale widze ze KOLES polecial w kulki.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano

:duh: :duh: :duh:

ja wam wkleje instrukcje montazu - a potem w 20 sek rozbroje wasz alarm ...

najlepiej alarm zamontowac w naprawde dobrym zakladnie lub samemu ( jak sie ma o tym pojecie - umiescic centralke w niestandardowym miejscu , zrobic swoje odciecie zaplonu lub pompy paliwa)

wszystkie te zabiegi daja cenny czas - moze wtedy zlodziej zrezygnuje lub zostanie sploszony ...

zdy samochod jest do skrojenia... jak nie tak to inaczej ...

Opublikowano
Xsilwer dlamnie mozesz rozbierac alarm nawet w ciagu 10 sec ,chodzi mi tylko o to ze denerwoje mnie zamykanie auta kluczykiem a koszt montazu samego sterownika centr. zamka jest praktycznie identyczny jak alarmu
Opublikowano

:duh: :mad2: :duh: :cool2: :cool2:

nie ma co chlopaki - widze ze znacie sie bardzo dobrze na alarmach ...

jakbys cie ruszyli troche tymi pustymi makowkami to bys cie wiedzieli jaka jest roznica miedzy ALARMEM , a steronikiem do centralnego ... :duh:

Opublikowano
człowieku możesz sobie kupić sterownik i do tego dwie czujki np do drzwi i klapy to masz już alarm. najlepsze i tak jest własne odcięcie więc sie tutaj nie afiszuj bo jak beda chcieli to i tak samochód wezmą. wyluzuj troche bo ci głowa pęknie.
Opublikowano

:lol:

sterownik do centralnego = alarm wedlug Ciebie :wink:

jak masz dobry samochod to Cie z niego wysadza - i jeszcze oddasz dokumenty do raczki ... i wtedy nawet NORIS nie pomoze .

dobrze zrobione odciecie pompy paliwa , albo jednego z przewodow sterujacych zaplonem jest najlepsze - bo kto bedzie szukal co jest wypiete w 88 pinowej wtyczce :|

pozatym skoro tak wszystko wiesz warszawiaku , to czemu sobie sam nie zalozysz ? skoro to tylko centralka , dwa czujniki ...

Opublikowano
napisałem sterownik pluz dwie czujki np do klap, podłączenie dajesz na klakson i masz alarm nie rozumiesz ?? to nie zrozumiesz... pytam się czy ktoś ostatnio kupywał coś takiego i czy może coś polecić ?