Skocz do zawartości

M340i Touring Alpine Weiss 2026 (DE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
17 godzin temu, Woytas napisał(a):

Z gatunku koreczki 😆Screenshot_20260622_225540_My BMW.jpg

Ta sama trasa co zawsze prawie 2 razy niższa prędkość i 2 razy dłuższy czas ... 3l więcej

25,5km/h to korek 😀 G.16 centrum Wrocka do domu blisko Partynic bywa max. 15km/h... Spalanie w 340i bliskie 18... Oczywiście nie eco pro i bez ss.

Tylko się cieszyć z takich korków, większe od Wrocka doświadczyłem tylko w Wawie. Życie 🤣 Dlatego ostatnie 5 lat sporadycznie w biurze.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• karlos91
    karlos91

Olej wymieniony przy 2800 km + zdecydowalem sie zabezpieczyc front + kilka elementow (slupki piano, klamki, prog zaladunkowy) folia, wszystko przy okazji wizyty w Warszawie. Dopiero po fakcie ogarnale

• Jeszczcze wnetrze, dopiero na drugi dzien w hotelu udalo sie zrobic zdjecie :)

• Może do dzisiaj kierownik nie wie , że odebrał 340D 🤣 ... gratulacje cierpliwości 😉

Opublikowane grafiki

Opublikowano
W dniu 23.06.2026 o 16:46, macste napisał(a):

25,5km/h to korek 😀 G.16 centrum Wrocka do domu blisko Partynic bywa max. 15km/h... Spalanie w 340i bliskie 18... Oczywiście nie eco pro i bez ss.

Tylko się cieszyć z takich korków, większe od Wrocka doświadczyłem tylko w Wawie. Życie 🤣 Dlatego ostatnie 5 lat sporadycznie w biurze.

Zapraszam do Krakowa :D Ja raz miałem już spalanie 25l, na dystansie 15km xD

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

O qrde, czyli jak w US od świateł do świateł (quarter-mile sprint). 😀

20 też już widziałem z raz... im krótszy dystans w godzinach szczytu tym gorzej... i tu dobry Lex czy Toyka HYB się kłania ze spalaniem w takich warunkach max. 4,5l... co zrobić 😀 nigdy toyki mieć nie będę...