Skocz do zawartości

Niespodzianka od BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jakieś Bentleye czy Rollsy opracowały tą niesamowitą technologię rodem z kosmosu. Bimmercode daje możliwość zmienienia obecnych kolorów na około drugie tyle nowych, ale nazwy zostają stare. Dobra przekonaliście, pojeżdżę z innymi kolorami i będę walczył ze sobą żeby nie zwracać uwagi na rozbieżność z przyciskami, ale nie z niebieskim przy nadchodzącej zimie bo pewnie da efekt -10 do odczuwanej temperatury w środku. 🥶

Edytowane przez Markok

Opublikowano
  • Autor
  • Moderatorzy

Włączysz sobie podgrzewanie foteli i kierownicy i nawet przy -20C niebieski robi robotę 💪 Pasuje do lakieru i laserowych reflektorów 😉

Opublikowano

Ja używam pomarańczowego - jednym z głównych powodów jest to, że nie odbija się w lusterku bocznym.

Opublikowano
5 godzin temu, s0nar napisał(a):

Pasuje do lakieru

Chyba do Twojego. 🤣

Beznazwy.jpg.95657f6314e089a498e66a19bc53a026.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Mnie dzieki temu filmikowi hellowinowemu spodobal sie biały kolor ambientu ale idzie powoli adwent to sobie włącze fioletowy ( to i cieplej sie zrobi w aucie ) 😜

Opublikowano
W dniu 1.11.2025 o 13:47, saab napisał(a):

A w ktorych samochodach kolor ambientu zmienia rowniez podswietlenia wszystkich przyciskow ? To chyba nir o to w ambiencie przeciez chodzi. Ale fakt ze w porownaniu z mercedesem wybor kolorow w serii G jest katastrofalnie mały. 

A jaki to problem sobie dokodowac inne kolory 😉 

@s0nar tylko zielony !! 😄

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Jak wtedy wyglada och ustawienie bo ktos minkiedys mowil ze to nie do konca dziala jak nalezy? Ile kolorow bedzie w sumie ? I rozumiem ze po update powroci do wersji fabrycznej ?

Opublikowano
41 minut temu, saab napisał(a):

Jak wtedy wyglada och ustawienie bo ktos minkiedys mowil ze to nie do konca dziala jak nalezy? Ile kolorow bedzie w sumie ? I rozumiem ze po update powroci do wersji fabrycznej ?

Ja mam koło 15 jak pamiętam w tym więcej kombinacji dwukolorowych. U mnie chłopaki z bimera tak aktualizują że nie wraca ambient do wersji fabrycznej. Choć oczywiście można to zawsze przywrócić. Nie robie zdjęć ale od chłopaków takie mam. 

Screenshot_20251103_144715.jpg