Skocz do zawartości

M3COMP 2025R SAU PAULO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to on jeszcze w podkładzie i czeka na lakier czy jak? 🫢

• Odpowiedzi 93
  • Wyświetleń 6,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Powiem wam jedno , auto jest mega !!! kurcze przez pomyłkę kliknąłem carbony w konfigu i jestem zadowolony mega !! pasuje idealnie do dachu i ten kolor na żywo to szał !!! taka bardziej limonka niż żó

• Przyjechała, podoba mi się coraz bardziej ? 

• no dobra 😉

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
14 godzin temu, wehyr napisał(a):

no dobra 😉

FOKTKA 1.jpg

przecież nie ukrywałem 🙂 i większość ludzi wie co chciałem kupić i nie żałuję 🙂 motoryzacyjnie osiągnąłem sufit dla mnie 😀 😉 ale polecam wszystkim , fajny samochód 🙂

Piękny 😍

Kolor fajny, takiego jeszcze na żywo nie widziałem, chyba

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
12 minut temu, MedicuS napisał(a):

Piękny 😍

Kolor fajny, takiego jeszcze na żywo nie widziałem, chyba

Crayon 🙂 Czy piękny to rzecz gustu , niektórym się pakiert aero nie podoba 🙂 ale nie kupuję aut dla kogoś 😀 spełnia oczekiwania 10/10 , zanim zamówiłem jeździłem wszystkimi i pisałem wrażenia , zwykła jest oki przy rwd , S ciut twardsza , 4GTS jest optymalna jako auto nie na daily ale do zabawy i na weekend , reakcja na gaz, prowadzenie ( jest mega sztywna i twarda ale nie do przesady ) są extra .... Jest niska , silnik całkiem fajnie słychać , nie straciło uroku , dla mnie idealny kompromis .... Turbo jest za miękkie dla mnie ( idealne jak ktoś kupuje na daily ) , ma większą moc i 2x turbo , natomiast nie klei już tak w zakrętach , no i oczywiście jest droższe o 40% 😀 😉

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Też mi się wydaje że GTS to sweet spot. I tak 911 nie będzie daily więc jak coś brać coś twardszego i mocniejszego. Jak nie GT3 to GTS... to tylko jedna literka 😀 Jak wcześniej, może z czasem pojawi się 2gie wtedy już na pewno wolnossące być może ostatnie z gatunku wymierających 😀

Płetwa cieszy oko, mi się podoba. Ale tylu ilu nas inne gusta, fajnie ze jest możliwość dużej personalizacji. Można wziąć skóry i kolory jakie się chce oczywiście dopłacając nawet setki tyś... wszystko dla ludzi.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Godzinę temu, macste napisał(a):

Też mi się wydaje że GTS to sweet spot. I tak 911 nie będzie daily więc jak coś brać coś twardszego i mocniejszego. Jak nie GT3 to GTS... to tylko jedna literka 😀 Jak wcześniej, może z czasem pojawi się 2gie wtedy już na pewno wolnossące być może ostatnie z gatunku wymierających 😀

Płetwa cieszy oko, mi się podoba. Ale tylu ilu nas inne gusta, fajnie ze jest możliwość dużej personalizacji. Można wziąć skóry i kolory jakie się chce oczywiście dopłacając nawet setki tyś... wszystko dla ludzi.

dokładnie 😀
tak myślę nad cabrio ale podstawa na lato RWD i zwyklal , miękii , bulwarówka ale nie gt3 , znajomy ma , fajna wiertarka i granica utraty przyczepności prawie nie istnieje , jak ja przekroczysz to już ciężko z tego wyjść , ale gt3 to auto stricte na tor , nie jest szybsze od gts, no ale jak pisałeś wolnossak to klasa sama w sobie 😀

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
5 godzin temu, wehyr napisał(a):

Crayon 🙂 Czy piękny to rzecz gustu , niektórym się pakiert aero nie podoba 🙂 ale nie kupuję aut dla kogoś 😀 spełnia oczekiwania 10/10 , zanim zamówiłem jeździłem wszystkimi i pisałem wrażenia , zwykła jest oki przy rwd , S ciut twardsza , 4GTS jest optymalna jako auto nie na daily ale do zabawy i na weekend , reakcja na gaz, prowadzenie ( jest mega sztywna i twarda ale nie do przesady ) są extra .... Jest niska , silnik całkiem fajnie słychać , nie straciło uroku , dla mnie idealny kompromis .... Turbo jest za miękkie dla mnie ( idealne jak ktoś kupuje na daily ) , ma większą moc i 2x turbo , natomiast nie klei już tak w zakrętach , no i oczywiście jest droższe o 40% 😀 😉

No właśnie rzecz gustu, dlatego piszę, że dla mnie piękny 🤩

Ja większą część dnia podróżuje sam, póki co się jeszcze wgramolę do niskiego auta, więc dla mnie Porsche spełnia rolę daily.

W ogóle z tym daily to w zasadzie jak komu pasuje, bo jak już pisałem chrzestny mojej Żony śmiga dzień w dzień czerwonym turbo cabrio i po minie wnioskuję, że jest zachwycony 🙂

Ale On zwykle miał fajne ciekawe auta.

W latach '90 np Volvo T5, wtedy to był fajny cichociemny samochód,

Drugi znajomy w Jego wieku z kolei kupił sobie chyba S i stwierdził, że na trasę sie nie nadaje, aczkolwiek na codzień użytkuje S klasę to co tu się dziwić 🙂

W evo 8 np hamulce piszczały jak w jakimś rozpadzie, sprzęgło działało tak ciężko, że w mieście to był dramat, turbo dziura była irytująca, no i to faktycznie nie za bardzo nadawało się na daily, takie Prosie to żaden problem 🙂

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
W dniu 21.09.2026 o 11:30, wehyr napisał(a):

dokładnie 😀
tak myślę nad cabrio ale podstawa na lato RWD i zwyklal , miękii , bulwarówka ale nie gt3 , znajomy ma , fajna wiertarka i granica utraty przyczepności prawie nie istnieje , jak ja przekroczysz to już ciężko z tego wyjść , ale gt3 to auto stricte na tor , nie jest szybsze od gts, no ale jak pisałeś wolnossak to klasa sama w sobie 😀

Oczywiście że GT3 jest szybsze, jak akurat jechałem w GT3 to wszystkie GTSy zostawały w tyle 😉

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
8 minut temu, adiki napisał(a):

Oczywiście że GT3 jest szybsze, jak akurat jechałem w GT3 to wszystkie GTSy zostawały w tyle 😉

Albo zwyczajnie Ty jesteś szybszy 😉

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

No nie wiem może to przez trening w Assetto Corsa na silesi przed eventem. Taycan natomiast uciekał panamerom. Mimo wszystko wolałbym taką panamere gts z V8 niż wydartego z serca Taycana. Co do właścicieli Porsche to oni zdecydowanie nie potrafią jeździć bokami nawet na płycie poślizgowej 😂 na pewno gt3 była najbardziej precyzyjna maszyną i na torze bezkonkurencyjnie dawała najwięcej frajdy. Moje zdanie jest takie że trzeba mieć dwie 911 czyli GT3 i Turbo S i wtedy nie ma żadnych kompromisów. Myślę że to kwestia czasu kiedy @wehyr będzie miał takie dwie w garażu 😂

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
2 godziny temu, adiki napisał(a):

No nie wiem może to przez trening w Assetto Corsa na silesi przed eventem. Taycan natomiast uciekał panamerom. Mimo wszystko wolałbym taką panamere gts z V8 niż wydartego z serca Taycana. Co do właścicieli Porsche to oni zdecydowanie nie potrafią jeździć bokami nawet na płycie poślizgowej 😂 na pewno gt3 była najbardziej precyzyjna maszyną i na torze bezkonkurencyjnie dawała najwięcej frajdy. Moje zdanie jest takie że trzeba mieć dwie 911 czyli GT3 i Turbo S i wtedy nie ma żadnych kompromisów. Myślę że to kwestia czasu kiedy @wehyr będzie miał takie dwie w garażu 😂

nigdy 🙁 to już nie dla "psa kiełbasa " 😀 za wysokie progi i nigdy nie sram wyżej jak mam , to już spełnienie marzeń i na tym koniec 🙂 teraz trzeba spokojnie żyć 🙂 w zdrowiu , wszystkim tego życzę . Jak miałbym jednak taką kasę to wolałbym na tor GT3 , daily TurboS i na lato 4gts cabrio 😛 i drobne 4mln + mniej, których nie mam 😀

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
29 minut temu, wehyr napisał(a):

nigdy 🙁 to już nie dla "psa kiełbasa " 😀 za wysokie progi i nigdy nie sram wyżej jak mam , to już spełnienie marzeń i na tym koniec 🙂 teraz trzeba spokojnie żyć 🙂 w zdrowiu , wszystkim tego życzę . Jak miałbym jednak taką kasę to wolałbym na tor GT3 , daily TurboS i na lato 4gts cabrio 😛 i drobne 4mln + mniej, których nie mam 😀

Nie gadaj, Ty zawsze kupujesz wielosztuki 😆

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
59 minut temu, wehyr napisał(a):

Na sport daily i w trasy lepsze DB12 z ryjem wieloryba, wygląd 10mln $ i prestiż Bonda. Póki co jeszcze premium w środku.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
57 minut temu, macste napisał(a):

Na sport daily i w trasy lepsze DB12 z ryjem wieloryba, wygląd 10mln $ i prestiż Bonda. Póki co jeszcze premium w środku.

To prawda Aston ma coś w sobie. Tylko to trzeba być eleganckim facetem a nie chuliganem z BMW 😂

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
29 minut temu, adiki napisał(a):

To prawda Aston ma coś w sobie. Tylko to trzeba być eleganckim facetem a nie chuliganem z BMW 😂

No tak, jest opcja AM też dla huliganów ale droższa... 😀 DBS, nawet nastoletnie one-77 które prawie 20lat temu wyglądało jak auto z kosmosu. Designem prześcigające epoki... teraz DB12 wreszcie czerpie z tego i super. Rzadkie auto ale mam szczęście widywać w moim rodzinnym miasteczku. Te auta mają w sobie klasę i piękno... no i dobre, mocne silniki...

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Mnie sie z Angoli bardzo Bentley Continental GT podoba, albo Supersport 🤩

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
6 godzin temu, adiki napisał(a):

no właśnie i tu odpadam w przedbiegach 🙁 żaden ze mnie doktor , prawnik 🙁 zwykły chłop ;p

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
6 godzin temu, macste napisał(a):

No tak, jest opcja AM też dla huliganów ale droższa... 😀 DBS, nawet nastoletnie one-77 które prawie 20lat temu wyglądało jak auto z kosmosu. Designem prześcigające epoki... teraz DB12 wreszcie czerpie z tego i super. Rzadkie auto ale mam szczęście widywać w moim rodzinnym miasteczku. Te auta mają w sobie klasę i piękno... no i dobre, mocne silniki...

ja ich nie rozróżniam ale u kumpla 🙂 cały czas są jakieś Astony , ostatnio przejechałem się tym coupe z v12 bajeczka ale cena też 🙂 Kolega zajmuje się detalingiem i odbiera te auta door to door 🙂

male-bmw-2.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

@wehyr gratuluje nowego nabytku, piękne auto, będzie cieszyć i idealne daily. Jedyny minus to że jak wysiądziesz to po tyłku nie będziesz mógł już się podrapać bo wielu się gapić będzie 😀no i trzeba troszkę ćwiczyć żeby się do niego wgramolic i wygramolić ale to tylko plus😀

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
38 minut temu, słonik40 napisał(a):

@wehyr gratuluje nowego nabytku, piękne auto, będzie cieszyć i idealne daily. Jedyny minus to że jak wysiądziesz to po tyłku nie będziesz mógł już się podrapać bo wielu się gapić będzie 😀no i trzeba troszkę ćwiczyć żeby się do niego wgramolic i wygramolić ale to tylko plus😀

dziękuję 🙂 mordę cieszy niesamowicie 😛 dzieciaki fotki robią "celebryta" , jaja oczywiście 😉 ale jak dziecko się cieszę 😀
w planach chyba będzie zmiana marki jak będzie za co 😉
a ja ćwiczę od 15 roku życia 🙂 bieganie , siłownia , jakieś tam kulanki 🙂 ostatnio 30 dzień pod rząd 10-20 km bieganko więc nie jest źle , starość nie radość , gorzej jak zrobię przerwę 🙁

male-bmw-2.png