Skocz do zawartości

Nowy soft 07/2024.30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
4 godziny temu, munzel napisał(a):

To co przeczytacie niżej na pewno większość uzna za głupie ale...

Odkąd kupiłem g21 ani razu  nie miałem aktualizacji systemu w aucie. Próbowałem różnych sztuczek z forum,yt, itp i nic.

Kupiłem sobie iPhone, po drugiej  jeździe z nowym telefonem od razu wskoczyła mi aktualizacja. Nie mam pojęcia czemu android jej wiecznie nie widział.

IMG_0030.png

Sadzac po tym co wkleiles to samochod chce zainstalowac jaas prehistoryczna wersje.  Moze kupiles starego iphona 😉 

• Odpowiedzi 131
  • Wyświetleń 15,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Nie wiem czy jest jakaś różnica pomiędzy LCI1 z 2022 i 2023, ale u mnie żadne dodatkowe ostrzeżenia się nie pojawiły po aktualizacji. Nie zauważyłem żadnych zmian, poza tym problemem z tempomatem.

• ja mam grudzień 2023 nie miałem ISA i po aktualizacji tez nie mam 😉 nic nowego nie zauważałem

• Ja puściłem w G30 nic się nie zmieniło 

Opublikowane grafiki

Opublikowano
2 godziny temu, saab napisał(a):

Sadzac po tym co wkleiles to samochod chce zainstalowac jaas prehistoryczna wersje.  Moze kupiles starego iphona 😉 

Właśnie to widziałem,ale myślę sobie auto z 2020 roku to może za przestali nowszych softów. 

Opublikowano
17 minut temu, munzel napisał(a):

Właśnie to widziałem,ale myślę sobie auto z 2020 roku to może za przestali nowszych softów. 

Ja też mam z 2020 i wersje 11/2023.50 , sprawdzam co 2 miesiące i nic. To jest chyba ostatnia aktualizacja dla rocznika 2020 przez aplikacje

Opublikowano
Godzinę temu, munzel napisał(a):

Może być, że jak zainstalujesz ten soft z 23 roku, to za kilka godzin dostaniesz propozycje kolejnego upadte'u.

Ja kupiłem auto używane, w którym ktoś nie zrobił żadnego update'u od nowowści, to w ciągu pierwszego tygodnia chyba z 4 razy software updatowałem (poklei z ostatni trzech lat 🙂).

Mam pre-LCI/iDrive7 i ostatni update był u mnie latem zeszłego roku, soft jak w temacie 07/2024.30, ale gdzieś mi coś mignęło że może być różnica między diesel vs benzyna - nie wiem czy to prawda.

Edytowane przez rzaba

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 3.10.2025 o 13:52, Waldek0205 napisał(a):

Też myślałem że coś jest nie tak... bo przez pierwsze trzy lata aktualizacja była dwa razy w roku... I nie było z tym problemu... system zgłaszał że jest coś nowego pobierał na telefon i ... po dłuższej jeździe pytał czy instalować... a od dwóch lat nic... 😞 myślałem ze nie ma nic nowego bo...weszły lifty a mój  z 2020 nie mam potrzeby aktualizacji... Coś można Samemu zrobić/sprawdzić? 

Małe sprostowanie... Trzy dni temu w aplikacji MY BMW pojawił się nowy komunikat.. Aktualizacja dostępna.. Nowa wersja 11/2023.550.. wymagana jazda. Poinformujemy Cię o rozpoczęciu aktualizacji. Póki co się nie aktualizuje... z tego co pamiętam wcześniejsze aktualizowały się po przejechaniu jednorazowo minimum 100 km... 

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

@Waldek0205 jak masz możliwość, to doładuj sobie akumulator.

Opublikowano
41 minut temu, Waldek0205 napisał(a):

Małe sprostowanie... Trzy dni temu w aplikacji MY BMW pojawił się nowy komunikat.. Aktualizacja dostępna.. Nowa wersja 11/2023.550.. wymagana jazda. Poinformujemy Cię o rozpoczęciu aktualizacji. Póki co się nie aktualizuje... z tego co pamiętam wcześniejsze aktualizowały się po przejechaniu jednorazowo minimum 100 km... 

Edytowane przez munzel
U mnie też dalej nic się nie dzieje