Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto świeżo odebrane i odrazu oddałem na oklejanie folią w satynie. Dach i klamki folią na czarno. Szyba i inne elementy zabezpieczone powłoką ceramiczną. Wnętrza również zabezpieczona folią.

1.jpeg

IMG_0731.jpeg

IMG_0734.jpeg

IMG_0736.jpeg

IMG_0737.jpeg

IMG_0739.jpeg

IMG_0742.jpeg

IMG_0743.jpeg

IMG_0745.jpeg

IMG_0747.jpeg

IMG_0749.jpeg

IMG_0751.jpeg

IMG_0752.jpeg

IMG_0754.jpeg

• Lubię to 2
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolorystycznie zupelnie nie moja bajka ale za merino zawsze plusuje.

Chyba bardzo lubisz niebieski kolor? 😉

Z ciekawosci - po co te cale oklejanie, folie, powloki ceramiczne na 330i? Zamierzasz uzytkowac to auto 10 lat czy dla kolejnego wlasciciela?

.

Opublikowano
5 godzin temu, adamjttk napisał(a):

Kolorystycznie zupelnie nie moja bajka ale za merino zawsze plusuje.

Chyba bardzo lubisz niebieski kolor? 😉

Z ciekawosci - po co te cale oklejanie, folie, powloki ceramiczne na 330i? Zamierzasz uzytkowac to auto 10 lat czy dla kolejnego wlasciciela?

No lubie kolor niebieski, gdyby nie to bym nie wybrał portimao. A niebieskie wnętrza bo chcę żeby był inny, a czarne lub brązowe to wszyscy mają. I uwierz mi, ta niebieska skóra w realu jest niesamowita 🙂

Całe oklejanie bo lubię ten kolor satyn, oryginalny lakier Frozen kosztuje 22000zl, i tak trzeba później dodatkowo płacić za zabezpieczenie tego lakieru. To czemu nie wybrać Portimao za 5000zl, i oklejać całe, i płacić tą samą sumę co sam kolor Frozen? w efekcie oklejone auto w satynie nawet ładniej wygląda niż oryginalny Frozen.

Nie często wymieniam samochód więc myślę że będę go mieć przynajmniej 7 lat, a nawet jeżeli dobrze trzyma to czemu nie 10 lat? Więc na pewno ta folia jest dla siebie a nie następnego właściciela 🙂

• Lubię to 2
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 2.10.2024 o 17:17, Peka napisał(a):

Oryginalnie wygląda 🙂
Z ciekawości co to za dywaniki? Szukam coś na zimę w ten deseń.

To jest Witamats. Używam od początku z autem. Dla mnie rewelacja, zakrywa większość powierzchni podłogi, łatwo w utrzymaniu czystości, jest również z wytrwałego materiału. Zapłaciłem około 550zl.

• Lubię to 1
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Świetne skonfigurowane auto. Mi się podoba!

Benzyna zamiast krwi...
  • 4 miesiące temu...