Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytlumacz  dlaczego wiocha poniewaz?? Dletego  ze Maxton  jest tani? Ze BMW to jakas świętość?  Dlatego ze to nie   pasuje do twojego gustu ??  X5 to jakis Rolls Royce? 🤣 zwykle przecietne auto   ktorych  jezdzi na drodze  bardzo duzo , a jeszcze takich jak moich w biednym dieslu to wogole  😁 jak bede chcial to sobie ta wiesniacka  lotke pomaluje  na rozowo jak bedzie  mi sie podobac 🙂I nic ci do tego, auto ma mi sie podobać a nie tobie , ty tylko mozesz sobie dalej hejtowac 🤣 teksty  typu  ze nie wypada  itp itd  wsadz sobie do kieszeni 😁  

Pozdrawiam  i jadę pod remize 😉

• Lubię to 1
Opublikowano
9 godzin temu, kkx5 napisał(a):

M performance to orginal, Alpina to producent aut, nie pakietu dokladek, a dodatki w tej x5 sa takie same jak w kazdym e46 pod remiza wiec zle to porownujesz. Jesli tam by siedzialo cos "grubego", cos z eMki, cos z M performance to tak, absolutnie nic z Alpiny bo to wiocha, ale tam siedzi co? Maxton? 🙂

Ok. Może w Angli, Polsce i innych krajach EU jest wszystko dozwolone, ale nie w Niemczech!

tutaj istnieje coś takiego jak TÜV- i tego nie przeskoczysz- żaden pakiet z allegro, AliExpress czy z niemieckiego EBaya nie ma prawa bytu.

X5 M powinna zostać niedotykana.

A M performance produkuje dodatki do X5 M Paket do każdego rodzaju silnika.

Pokaże ci zdiecia M performance dokładek do X5 g05 LCI mojego kolegi w elektryku.

i to samo mam ja tylko, zabezpieczone folią, żeby kamienie ich nie uszkodziły. Według mnie Carbon powinien być zarezerwowany dla topowych modeli, ale tak nie jest.

i odpryski od kamieni na Carbonie nie wyglądają Ładnie ☹️

więc może w Angli każdy Hindus jeździ na podobnym pakiecie z AliExpress ale w Niemczech to niemożliwe 

jak myślisz z kąd się wzioł taki pakiet na AliExpress- skopiowali z M performance…

więc ja bym nie powiedział, że to wiocha z pod remizy 

Nie rozumiem dlaczego według ciebie M performance to orginał i jest ok. A z drugiej strony uważasz go jako wiochę????

IMG_3621.thumb.jpeg.3ca475e359b6941e0f97267666ac3dec.jpeg

IMG_3624.jpeg

IMG_3623.jpeg

IMG_3622.jpeg

IMG_3620.jpeg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Godzinę temu, Serek3005 napisał(a):

Wytlumacz  dlaczego wiocha poniewaz?? Dletego  ze Maxton  jest tani? Ze BMW to jakas świętość?  Dlatego ze to nie   pasuje do twojego gustu ??  X5 to jakis Rolls Royce? 🤣 zwykle przecietne auto   ktorych  jezdzi na drodze  bardzo duzo , a jeszcze takich jak moich w biednym dieslu to wogole  😁 jak bede chcial to sobie ta wiesniacka  lotke pomaluje  na rozowo jak bedzie  mi sie podobac 🙂I nic ci do tego, auto ma mi sie podobać a nie tobie , ty tylko mozesz sobie dalej hejtowac 🤣 teksty  typu  ze nie wypada  itp itd  wsadz sobie do kieszeni 😁  

Pozdrawiam  i jadę pod remize 😉

No chyba logiczne ze nie pasuje do mojego oraz innych gustu skoro o tym napisalem, cala twoja dalsza wypowiedz jest bez sensu. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, zajob napisał(a):

Ok. Może w Angli, Polsce i innych krajach EU jest wszystko dozwolone, ale nie w Niemczech!

tutaj istnieje coś takiego jak TÜV- i tego nie przeskoczysz- żaden pakiet z allegro, AliExpress czy z niemieckiego EBaya nie ma prawa bytu.

Pokaże ci zdiecia M performance dokładek do X5 g05 LCI mojego kolegi w elektryku.

i to samo mam ja tylko, zabezpieczone folią, żeby kamienie ich nie uszkodziły. Według mnie Carbon powinien być zarezerwowany dla topowych modeli, ale tak nie jest.

więc może w Angli każdy Hindus jeździ na podobnym pakiecie z AliExpress ale w Niemczech to niemożliwe 

jak myślisz z kąd się wzioł taki pakiet na AliExpress- skopiowali z M performance…

Nie rozumiem dlaczego według ciebie M performance to orginał i jest ok. A z drugiej strony uważasz go jako wiochę????

IMG_3624.jpeg

IMG_3623.jpeg

IMG_3622.jpeg

IMG_3620.jpeg

To sobie teraz porownaj to co wrzuciles do tego czegos kolegi Serek....juz chyba wiesz o czym napisalem. 

Opublikowano
40 minut temu, kkx5 napisał(a):

To sobie teraz porownaj to co wrzuciles do tego czegos kolegi Serek....juz chyba wiesz o czym napisalem. 

Te napis  performance piękny  jest 😁 to jest  dopiero  wies z pod znaczka M 🤣 jeszcze dodać napisy performance  na progach i będzie 👌🤣 nie ważne ze wies ważne ze ori  od M 🤣

Opublikowano
48 minut temu, kkx5 napisał(a):

No chyba logiczne ze nie pasuje do mojego oraz innych gustu skoro o tym napisalem, cala twoja dalsza wypowiedz jest bez sensu. 

Pokaz  swoja x5 zobaczymy jaka twoja  jest piękna 😁

Opublikowano
9 minut temu, kkx5 napisał(a):

IMG_20240622_134942.jpg

IMG_20240622_141352_edit_144143578942066.jpg

No i widzisz jak dla mnie strasznie biednie to wygląda 🙈 wieje straszna przeciętnością  , felgi kupa a kolor jeszcze gorszy 🙈  ale to jest na szczęście tylko moja opinia 🙂 dla ciebie pewnie jest najpiękniejsze  i co ważne  nie ma nic założonego nie ori 😁

• Haha 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Widocznie za malo bmw miales i za wysoki rocznik urodzenia jestes. W garazu mam 6 bmw, wszystkie sa w ori, zadnych dokladek w stylu paki, sluchaj, mam firme w uk wiec wiem jak to tam wyglada. Wpisujesz sie doskonale w ten ich "tuning", Europa juz dawno z niego wyszla a tamci zostali. Kiedys zrozumiesz. 

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, kkx5 napisał(a):

Widocznie za malo bmw miales i za wysoki rocznik urodzenia jestes. W garazu mam 6 bmw, wszystkie sa w ori, zadnych dokladek w stylu paki, sluchaj, mam firme w uk wiec wiem jak to tam wyglada. Wpisujesz sie doskonale w ten ich "tuning", Europa juz dawno z niego wyszla a tamci zostali. 

Chyba nie taki wysoki rocznik  poniewaz posiadam tutaj  duza firme od 20 lat 🙂 ale co to ma do rzeczy ??moze faktycznie przesiaknelem juz tym paki style🙆‍♂️Mozesz mieć nawet 20 bmw skoro cie to jara i masz dzięki temu wyższe ego i taki stan umysł pana z BMW 🤣  😁 moze kiedyś zrozumiesz za są  dużo lepsze auta niż przecietne Bmw 😉  

Edytowane przez Serek3005
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie mam wyzszego ego. Mam duza rodzine i dorosle dzieci. Koncze bo juz zbyt dlugo jestem w tym bzdurnym watku z toba, klepiesz bzdury straszne i schodzisz w rejony prywatne zamiast skupic sie na aucie. 

Ps. W temacie: Nie zaklada sie dystansow 20mm przelotowych, szczegolnie do x5. 

Opublikowano
2 minuty temu, kkx5 napisał(a):

Nie mam wyzszego ego. Mam duza rodzine i dorosle dzieci. Koncze bo juz zbyt dlugo jestem w tym bzdurnym watku z toba, klepiesz bzdury straszne i schodzisz w rejony prywatne zamiast skupic sie na aucie. 

Ps. W temacie: Nie zaklada sie dystansow 20mm przelotowych, szczegolnie do x5. 

Niby dlaczego nie zaklada sie dystansów 20mm  do x5? pytam czysto merytorycznie bez żadnej złości . Czytałem o tym duzo na bimmerpost  i bardzo dużo ludzi właśnie na takich jezdzi od lat i  nie maja z nimi zadnego problemu.  20mm idealnie wpasowuje sie z nadkolami (tyl)  

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przelotowych, samo 20mm jest jak najbardziej ok, wizualnie koniecznie, ale powinny byc przykrecane do piasty, nastepnie felga do dystansu. Przelotowki do e46 ok, do x5, lepiej przykrecane. 

Opublikowano
6 minut temu, kkx5 napisał(a):

Przelotowych, samo 20mm jest jak najbardziej ok, wizualnie koniecznie, ale powinny byc przykrecane do piasty, nastepnie felga do dystansu. Przelotowki do e46 ok, do x5, lepiej przykrecane. 

Hmmm.. Nie wiem byc może tak jest,  mechanikiem nie jestem.Jak kupowałem  dystanse właśnie z tym mialem problem które wybrać, dlatego poszperalem na bimmerpost i po opiniach  użytkowników  wybrałem  przelotowe, z tego co piszą  ludzie na bimmerpost  na których jezdza od kilku lat  nikt jeszcze nie pisał o zadnych problemach , ja po roku użytkowania  tez zadnych problemów nie zauważyłem. 

Opublikowano

A propos dystansów - czy pytał ktoś może dilera BMW, jak patrzą na nie jeśli wystąpi jakaś awaria i chcielibyśmy skorzystać z gwarancji? Przechodził to ktoś i może się wypowiedzieć?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po co pytac. Kazda modyfikacja z uzyciem czesci nie OE to utrata gwarancji. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 29.05.2025 o 20:50, hamster325730 napisał(a):

A propos dystansów - czy pytał ktoś może dilera BMW, jak patrzą na nie jeśli wystąpi jakaś awaria i chcielibyśmy skorzystać z gwarancji? Przechodził to ktoś i może się wypowiedzieć?

A na co mają patrzeć? Zdejmujesz dystanse i jedziesz do dilera. 

Edytowane przez local
Opublikowano
W dniu 28.05.2025 o 19:46, zajob napisał(a):

IMG_3624.jpeg

IMG_3623.jpeg

IMG_3622.jpeg

IMG_3620.jpeg

IMHO maxton wygląda o wiele lepiej niż te oficjalne dodatki Mperformance. 

Opublikowano
10 godzin temu, local napisał(a):

IMHO maxton wygląda o wiele lepiej niż te oficjalne dodatki Mperformance. 

No ale Maxton to wiocha i nie wypada 😉

• Haha 1
Opublikowano
45 minut temu, Serek3005 napisał(a):

daj spokój. jest tu taki przekrój ludzi, każdy ma swoje widzi mi się. Są fani diesli, fani benzyny, fani dokładek, fani żadnych-dokładek, itp, itd. Ważne, że twoje wybory cieszą ciebie. Nikt inny się nie liczy 😉

• Lubię to 3
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dodam, że żadnych dystansów nie potrzeba do moich kół, które czekają nowiutkie w kartonach, aż ktoś je pokocha 😄 🤣

O, takie są piękne, jak na tym obrazku :D

• Lubię to 2

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

Opublikowano
20 godzin temu, Serek3005 napisał(a):

A to przepraszam, skoro ty tak twierdzisz to faktycznie tak musi być 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, local napisał(a):

A to przepraszam, skoro ty tak twierdzisz to faktycznie tak musi być 😉

No ja wrecz przeciwnie 😉 sam mam  maxtona  , przeczytaj wczesniej jak ktos napisal ze to "Paki" tuning ze wiocha  itp itd 😁

Opublikowano
W dniu 12.06.2025 o 10:27, local napisał(a):

A na co mają patrzeć? Zdejmujesz dystanse i jedziesz do dilera. 

To chyba mówisz o jakimś przypadku, że auto psuje Ci się na podwórku i "bawisz się" w ściąganie dystansów, bo ja nie wyobrażam sobie, że będąc na wakacjach 1000km od domu zapakowany bagażami z rodziną w aucie, mówię gościowi z assistance, żeby zamiast w ASO BMW zrzucił pod "Lidlem" na parkingu, bo ja muszę najpierw dystanse poodkręcać, bo mi w BMW odrzucą gwarancje np na Xdrive....

• Lubię to 2