Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, może detal, ale parę dni temu zauważyłem lekko odchylony/przekrzywiony zagłówek fotela pasażera przedniego, da się coś zrobić? Pchać na siłę to chyba nie metoda?

Pierwsze zdjęcie to pacjent, drugie zdjęcie to fotel kierowcy dla porównania.

fotel_pasażer.jpg

fotel_kierowca.jpg

Edytowane przez steel_glass
  • Haha 1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Masz fotele komfortowe. Usiądź oprzyj się i „owiń głowę" przednią częścią zagłówka. Ta „poduszka" ma się „złamać".

Bmw f07 gt 5 seat passenger mulled comfort europe - Online catalog ❱ XDALYS

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
  • Moderatorzy
Opublikowano

Dodam, że w G30 ta "poduszka" i tak jest dość mało elastyczna, wręcz twarda. Pamiętam, że w E60 te zagłówki foteli Komfort były dużo bardziej miękkie i przyjazne człowiekowi. Tam jak wbiłem się w fotel, otuliłem boczkami i zagłówkiem to czułem się jak w promie kosmicznym. Teraz już nie ma takiego efektu, choć fotele nadal są w miarę komfortowe i jedne z najlepszych na rynku o ile nie najlepsze. Nie wyobrażam sobie innych foteli niż Komfort. To jakby synonim BMW.

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Heh u mnie w lci poduszka zaglowka jest miekka jak nigdy wczesniej w zadnych komfortach.