Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chłopie dostajesz zdjęcia, więc ocenia kolega i każdy z forum po zdjęciach. Nie dorabiaj sobie teorii, odcienie się różnią i koniec kropka - czy to dobrze czy źle zostaw dla siebie, nikt nic nie pisał.

Dokladnie.

internetowi fachowcy zza monitora oceniający lakier :mad2: :mad2:

Nie jestesmy internetowi. W branzy od wielu lat wiec to co dla ciebie nie widoczne, my widzimy od razu.

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam pytanie, bo zamierzam kupić e92. Czy szyby w przednich drzwiach (coupe) zawsze chodzą tak luźno. Tzn. wiecie, jak się je chwyci to powiedzmy 1 cm w prawo i w lewo, tzn. do zewnątrz i do wewnątrz samochodu?

Nie wiem czy luźno ale trochę chodzą. Mają prawo, jednak ramek nie ma, a jest to kawał szyby.

Opublikowano
Dzięki lord :) Planuję kupić e92 ale jest tyle modeli już zużytych, że masakra. Na jednej aukcji gościu napisał wyraźnie, że "wszystko 100% działa". Jak przyjechaliśmy na miejsce to nawet radio nie działało, a samochód był z każdej strony malowany.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam trójki z silnikiem N52B25.

Jak można podczas oględzin auta przed zakupem sprawdzić czy bierze znaczne ilości oleju? Zakładam, że do 2l / 10000km jest dopuszczalne.

Znaczny osad na końcówce tłumika? Analiza spalin?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak można podczas oględzin auta przed zakupem sprawdzić czy bierze znaczne ilości oleju? Zakładam, że do 2l / 10000km jest dopuszczalne.

Nie lepiej n52b28 lub b30 ??? Problem z głowy...

Opublikowano

Nie chcę auta z USA i nie chcę wersji 3,0 218KM z bezpośrednim wtryskiem (padające wtryski).

Pozostaje mi 2,5 215KM na pośrednim (może wpadnie LPG jak auto spodoba mi się i zostanie na dłużej).

Opublikowano

Witam,

W dalszym Ciągu jestem na etapie szukania E93.

Wpadła taka sztuka ze stanów.Co myślicie? warte obejrzenia?

Może trochę duży przebieg ale jest podobno w oryginalnym lakierze.Wymienione zostały drzwi pasażera i malowany był tylko tylni zderzak.Ogólnie samochód po gradobiciu.Tak twierdzi właściciel.

Link do ogłoszenia i Vin

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e93-335i-306km-logic7-automat-lopatki-wiatrolap-zamiana-ID6CsSqP.html#8fa19888d5

WBAWL7C59AP476223

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

Nie chcę auta z USA i nie chcę wersji 3,0 218KM z bezpośrednim wtryskiem (padające wtryski).

Pozostaje mi 2,5 215KM na pośrednim (może wpadnie LPG jak auto spodoba mi się i zostanie na dłużej).

Masz n52b30 czyli wersja europejska 3.0 258 km na mpi, która nie ma problemu z braniem oleju.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może trochę duży przebieg ale jest podobno w oryginalnym lakierze.Wymienione zostały drzwi pasażera i malowany był tylko tylni zderzak.Ogólnie samochód po gradobiciu.Tak twierdzi właściciel.
https://en.bidfax.info/bmw/335/1808631-bmw-335-i-2010-black-30l-6-vin-wbawl7c59ap476223.html
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprzeda prywatne bmw ktore sprowadzil z usa raptem 4 miesiące temu. Tyle trudu i prawie od razu na sprzedaz?

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
https://en.bidfax.info/bmw/335/1808631-bmw-335-i-2010-black-30l-6-vin-wbawl7c59ap476223.html

Ciekawe, 3600 USD za taką furkę. Nawet jeśli z transportem i opłatami wyszłoby ok. 6000 USD to niezła cena.

Opublikowano

Ciekawe, 3600 USD za taką furkę. Nawet jeśli z transportem i opłatami wyszłoby ok. 6000 USD to niezła cena.

Cena dobra chociaż uszkodzeń tak naprawde było trochę małe ale wszędzie

Opublikowano
Sprzeda prywatne bmw ktore sprowadzil z usa raptem 4 miesiące temu. Tyle trudu i prawie od razu na sprzedaz?

Ciężko powiedzieć.Podobno ma 2 swoje auta na sprzedaż i jeden z nich chce sprzedać.Może przyciągnął 2 sztuki i jeden na handel....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sprowadzenie i opłaty za takie auto to ok. 20 tys. PLN. Plus naprawa i wychodzi niewiele mniej niż cena z otomoto, zależnie od tego czy cokolwiek inwestował ale widzę że nawet przekodować na PL się nie chciało.

W przypadku E90 przedliftów już się raczej nie opłaca ciągnąć, tylko mocniejsze polifty.

3A0jS9b.png