Skocz do zawartości

Jaki silnik do e90?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie według mnie wyposażenie się zgadza.

Jedyny mankament to sprawdzałem na tej stronie ze szwecji wcześniej, że auto miało 6 właścicieli plus wychodziło by, że od marca zrobiło 1tys km i tutaj się lampka zapaliła, ale dla pewności wolałem spytać, bo może jednak źle coś wyczytuje.

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Dlaczego w ogóle przeglądacie oferty w których jest choćby coś takiego:

Drobna usterka? Poważna awaria? Wielki pech na drodze?

Z wystarczy jeden telefon a Nasz Inteligentny System Gwarancji szybko rozwiąże Twoje problemy z samochodem. Nie rezygnuj z własnych planów! Ciesz się swoim samochodem.

Co do samochodu... Zdobądź VIN i załóż temat w odpowiednim dziale to może się czegoś więcej dowiesz.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Na mnie dziala jak plachta na byka opis: rok produkcji 2006, model 2007 :hand:
Opublikowano
Nie rozumiem czemu się czepiacie, przecież w ogłoszeniu jest napisane, że firma nazywa się "Salon samochodowy". I jeszcze gwarancje dają. Trzeba mieć zaufanie do salonów, to nie to co te laweciarze :cool2:
Opublikowano
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-2-0-d-143km-2011r-stan-idealny-nowy-rozrzad-bezwypadkowy-ID6B4PsU.html#e6e5e06d3e

Witam Panów/Panie,

jako, że nie znam się za bardzo na motoryzacji zwracam się do Was z prośba o rzucenie oka na ten egzemplarz. Może coś zwróci Waszą uwagę co mi jako laikowi umknęło. Nie ukrywam, że lokalizacja mi bardzo odpowiada i cena też jest dość atrakcyjna.

Pozdrawiam serdecznie!

Ja to bym wręcz powiedział, że to cena przy której powinna się zapalić wielka czerwona lampka.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jedyny mankament to sprawdzałem na tej stronie ze szwecji (...) wychodziło by, że od marca zrobiło 1tys km i tutaj się lampka zapaliła, ale dla pewności wolałem spytać, bo może jednak źle coś wyczytuje.
Podany przebieg jest z ostatniego przeglądu czy z momentu wyrejestrowania? Rozmawiałeś ze sprzedawcą? Uważasz, że komuś chciałoby się cofać licznik o 30-40 tyś km (tyle można nakręcić w pół roku, sporo jeżdżąc)?
Opublikowano
11 letni diesel z przebiegiem 200k... :lol:

Wejdź na mobile.de i zobacz ile mają najechane 2-3 letnie diesle, podpowiem, że tyle samo.

199 tyś to na tablicy pod ogłoszeniem. W opisie już 259 tyś. Ciekawe ile jeszcze "drobnych" kłamstewek sie kryje w tym aucie.

Opublikowano

Siemanko :D

Dopiero została wystawiona taka e92 po lifcie co sadzicie? Okazja? Wszystko jest wporzadku?

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-m-pakiet-330d-245-km-stan-idealny-zapraszam-zamiana-ID6AD8Gw.html#82cbf826f0

Troche irytuje mnie ta navi ze nie prof ale to ponoc mozna zmienic ;d a i jeszcze jedno dlaczego to tak wyglada:

https://otomotopl-imagestmp.akamaized.net/images_otomotopl/901795067_37_1080x720_m-pakiet-330d-245-km-stan-idealny-zapraszam-zamiana-_rev002.jpg

chodzi mi o ten panel, wyswietlacz z kontrolkami. To jest z przedlifta czy polifcie zmienili?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Na pro można zmienić ale licz sie z minimum 4tys. Nie wiem o jakie kontrolki chodzi. Licznik jest podstawowy i tak właśnie wyglądał.
Opublikowano

Były dwie wersje zegarów podstawowa i lepsza do tempomatu.

To auto niby ma tempomat więc dziwne, że nie ma do tego licznika.

Mogę się mylić ale zaryzykuje stwierdzenie, że te lepsze zegary są częścią wyposażenia tempomatu i nie było opcji tempomatu bez tych zegarów.

Eibach Pro Kit, Rev Motoring Silicone Intake Hose, Kolektory Turbo Works, Performance Intake, Milv's: +1mm Modified Intake Lift Valvetronic Supports, Program BPC.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ja to się w ogóle zdziwiłem, że są e90 bez tempomatu... A jak jest z wyposażeniem w bluetooth?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Były dwie wersje zegarów podstawowa i lepsza do tempomatu.

To auto niby ma tempomat więc dziwne, że nie ma do tego licznika.

Mogę się mylić ale zaryzykuje stwierdzenie, że te lepsze zegary są częścią wyposażenia tempomatu i nie było opcji tempomatu bez tych zegarów.

To że był tempomat nie oznaczało że były liczniki High. Lepsze liczniki były po prostu kolejną dodatkową opcją.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dokładnie.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ja to się w ogóle zdziwiłem, że są e90 bez tempomatu... A jak jest z wyposażeniem w bluetooth?

Radio business, bez navi nie ma Bluetooth, pro bez navi ma. Wydaje mi się iz wszystkie z navi, business czy pro ccc jak i cic maja bluetooth.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Niestety były wersje bez BT (np. z komendami głosowymi ale bez BT), trzeba patrzeć po VIN.
3A0jS9b.png
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Lpg w r6, bardzo dobrze.
Opublikowano
Lpg w r6, bardzo dobrze.

:cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano
Dzięki za krótki, ale pozytywne opinie :D
Opublikowano

bobo100 w tym ogłoszeniu nic się nie trzyma kupy...

2005 czyli 13 lat i 186 tyś przebiegu w KOMBI...

Dodatkowo koleś rejestruje auto w 10.10.2017.

Zakłada GAZ za 5 tyś 10.11.2017 - miesiąc później.

Sprzedaje 20 września 2018 ...

Nic tu się kupy nie trzyma. Wskazana czujność a na pewno porządna diagnostyka przed zakupem i sprawdzenie przebiegu.

Opublikowano

Troche irytuje mnie ta navi ze nie prof ale to ponoc mozna zmienic ;d

A nie irytuje Cie ze ta nawi powstała w 2005r? Czyli komputer ktory ma 13 lat? :mrgreen:

Zobacz sobie dokładane nawi na androidzie. Ja jakbym mial ten zabytek to odrazu bym go wymienil.

gm7CfMp.jpg?1
Opublikowano
Na podstawie VIN mozna sprawdzic na jakich kolach wyjechalo auto z fabryki ? (rozmiar/felgi/alufelgi)