Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, karlos91 napisał(a):

jest 2.0 300 konne... Wystarczy 😄 

dlatego zaznaczyłem że normalnej 😁

Opublikowano
4 godziny temu, karlos91 napisał(a):

Bedzie dostepne tez 20i:

https://youtu.be/oIA1K_TnjNA

Ale wtedy to juz nie bedzie tak fajne auto.

ale to jest 1.5 kolego, dlatego zaznaczyłem że chodzi mi o silnik dwulitrowy, jak np. w X1 o oznaczeniu 23i

Opublikowano
18 godzin temu, karlos91 napisał(a):

Racja, w Europie 20i to zupelnie co innego: https://www.bmw.de/de/neufahrzeuge/x/X2/bmw-x2-ueberblick.html/bmw-x2-sdrive20i.bmw

Tylko tam jest 20i Xdrive, w EU 20i Sdrive. 

To zupelnie bezsensowne auto w tej specyfikacji. 

Niby opis xDrive a kilka linijek niżej "front-wheel drive" 😄

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zastanawiam się czemu obcięli 50 Nm/ 6KM w porównaniu do podobnych wersji M performance.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 19.02.2024 o 20:46, M4R10 napisał(a):

@BKP przydałoby się utworzyć nową sekcję forum dla BMW X2 (U10).

Jak widać nadal cisza. 
Mi się to auto podoba. Szkoda tylko, że na razie jest taki mały wybór w benzyniakach. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Z tego samego powodu skrytykowalem X1 w temacie o X1 U10. Mialem "nieprzyjemnosc" usiasc w tym aucie, zwykla wersja M sport i wyglada na to, ze X2 to copy and paste, ale dam mu jeszcze szanse w salonie w przyjemniejszym otoczeniu. W temacie o nowej 5er G60 tez pojawila sie krytyka uzytkownikow, ze materialy gorsze jak w G30.

• Lubię to 1
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżdżę od zaledwie 2 msc. dokładnie m35i, układ kierowniczy rewelacja, choć zawias sztywny, mało komfortowy ( mam felgi 21' ). Telefony łączą się z android auto bez problemu, nagłośnienie znakomite. Silnik na dotarciu, więc nie wypowiem się jeszcze. Ogólnie jestem zadowolony.

• Lubię to 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Design BMW schodzi na psy, skoro ludzie potrafią powiedzieć o nowym X2 ze im się podoba🙂. Przeciez to auto z tyłu (nie)wygląda jakby ktoś przeszczepił karoserię od jakiegoś chińczyka. Totalna pokraka i tyle. I żadne m-pakiety jej nie pomogą. 

Opublikowano
5 minut temu, robert0707 napisał(a):

Design BMW schodzi na psy, skoro ludzie potrafią powiedzieć o nowym X2 ze im się podoba🙂. Przeciez to auto z tyłu (nie)wygląda jakby ktoś przeszczepił karoserię od jakiegoś chińczyka. Totalna pokraka i tyle. I żadne m-pakiety jej nie pomogą. 

wydaje mi się, że to kwestia gustu - jednym się bezie podobać, innym nie.
Tak samo było z grillem w serii 4, tak samo było z zakrzywionymi ekranami jak się pojawiały w serii 3 - nikomu się nie podobało, a jednak ktoś to zamawia ...

BMW THE1 F40 120d - M Sport, Skyscraper Grey (2022)

Odebrany! https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=229&t=395918

icon1.png