Skocz do zawartości

SQLiteDBs PL do ista 4.39.20 or 4.32.15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuję język polski do Ista 4.39.20 lub 4.32.15. Mogę się wymienić na jakiś inny program bmw lub Autocom 2021.11 , mapę CIC premium 2023, BMW Tool Lub BimmerCode na androida.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poratujesz aktualnym hasłem? A także do ISTA?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam może ktos podrzuci  linka do ISTY dziłaajacej z Seria G. Na chomikach sa niby  ale to jak zawsze kot w worku.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie poratuje ktoś ista + ze spolszczeniem dzięki

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

czy ktos moglby podelsac link do jakiejs najnowszej pelnej wersji ista (razem z programowaniem) najlepiej z polska wersja jezykowa. 

mega albo torr

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Najnowsza ista 4.49.13, sam program można pobrać, ale aktywacja nie jest darmowa. Język angielski i niemiecki. W razie potrzeby zapraszam na PM

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Potrzebował bym spolszczenie do ista 4.32.15. niestety hasło z posta wyżej nie działa. Dziękuję 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Podbijam, nikt nie ma? Mam tylko spolszczone menu, też mnie interesują instrukcję serwisowe. W sieci są różne języki a PL brak, martwe linki. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

odkopie stary temat, ma ktos z kolegow spolszczenie do ista 4.39.40 ? Te z chomika nie działają...

Opublikowano

Mogę poratować 4.39.20 + PL. PM poproszę. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może ktoś podesłać wersję 4.39.20 + PL będę mega wdzięczny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś spolszczenie wersji 4.39.20 szukam w necie znajduje cały program z językiem ale fora są zablokowanie chyba żeby ktoś umiał mi to wysłać?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam ktos ma spolszczenie do ista 4.39.20 lub 4.57 ?

BMW F32

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, jest szansa na podesłanie linka do polskiej wersji językowej dla ista 4.39.20 ? z góry serdeczne dzięki! 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 31.01.2026 o 14:14, karol9105 napisał(a):

Cześć, jest szansa na podesłanie linka do polskiej wersji językowej dla ista 4.39.20 ? z góry serdeczne dzięki! 

Mysle ze to nie ma sensu. Te spolszczenia sa bardzo niedopracowane, osobiscie przeszedlem na angielski z PL. Bardzo duzo procedur ma bledy, co znacznie utrudnia prace. Pojawiaja sie puste pola.

BMW F32

Opublikowano

Podepne się pod temat i podpytam o wiring diagram. Póki co używam Bimma EWD na androida ale wiem, że jest opcja posiadania wiringu bezpośrednio w ISTA. Posiada ktoś taką opcję?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
14 minut temu, maciekelga napisał(a):

Podepne się pod temat i podpytam o wiring diagram. Póki co używam Bimma EWD na androida ale wiem, że jest opcja posiadania wiringu bezpośrednio w ISTA. Posiada ktoś taką opcję?

A nie jest domyślnie w ISTA?

Jest jeszcze newtis.info - ale trzeba mieć konto/zaproszenie.

Opublikowano

Hmm w wersji którą mam nie ma wiringu, jest pusto, może powinienem rozejrzeć się za inną wersją.

Na newtis.info konta niestety nie posiadam i jak się domyślam nie tak łatwo je zdobyć.