Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Fakt z opisem może i troche przesadził, ale jak dla mnie bardzo fajne autko, tylko 18tyś za 92r.?
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
"To nie byle jaka bmk-a 3 - tylko 7 - jeżdząc takim pojazdem bedziesz odrazu wzbudzał respekt i szaczunek - u mnie odrazu sąsiedzi omijają trawniki moje przed domem jak chodza z pieskiem na spacer." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://moto.allegro.pl/item169266517_bmw_long_735_gaz_welur_klima_i_inne_warszawa.html

mnie najbardziej w tym sie podoba tekst:

"A juz w krótce powstanie elitarny klub BMW 7 "

ciekawe kto bedzie w tym ELITE CLUB ?? sam wlasciciel i kupujący :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fakt z opisem może i troche przesadził, ale jak dla mnie bardzo fajne autko, tylko 18tyś za 92r.?

Zapomniał dodać o myszach w fotelu kierowcy :lol:

Opublikowano
i ten korek od gazu nawet nie dodał mocy a mógł dać bynajmniej tych parę koników hehehe :twisted: :twisted: :mrgreen:
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ
Opublikowano
To nie jest zwykły korek, to jest podtlenek LPG :8) a co do CHIP-a to raczej nie jest odpowiedzialny za szybsze podnoszenie się szyb bo ma szyby na korbe :mrgreen: ten chip to moze jest zmieniony ale w tym komputerku od zegarka?