Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądam codziennie oferty róznych modeli BMW i nie mogę się nadziwić bójnymi fantazjami co niektórych sprzedawców - jak oni chcą sprzedać auto ?

na początek daje to ... 730 R6 o mocy 250km z INTERCOOLEREM !!!!

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=138478380&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
  • Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja wtedy niestety nie umiem się powstrzymać i piszę maila, że biorę auto w

ciemno za wystawioną cenę, dodam bonus, jeżeli tylko na prawdę jest to V6

:) Dodaję, że jeżeli to nie jest V6, to będę się domagał zwrotu pieniędzy za podróż... niektórzy idą nadal w zaparte :)

Kai
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a co powiecie na te wszystkie M pakiety w E36 "z wysokiej jakości laminatu" i "styllizowany na m3" - lusterka m3 z allegro za 100pln
BMW - Nie dla idiotów
Opublikowano

podobnie jak hruhru, moimi faworytami są właśnie "BMW Hatchback" na

allegro. Ktoś mógłby pomyśleć że ponad setka Hatchbacków świadczy o popularności compactów.

A tu okazuje że tymi hatchbackami najczęściej są e36 sedan....

Opublikowano
WITAM

W linku który podał ace-e34 rozpórka kielichów jest do nich przyspawana na stałe????

Może być, takie rozwiązanie zwieksza sztywnośc karoserii, stosuje sie to w autach rajdowych

Opublikowano

w sumie błędy wychwytywane wyłącznie przez znawców tematu aż tak mnie nie rażą - nie każdy zna się na BMW i moge to zrozumieć.

jeśli błędy wynikają z niewiedzy sprzedającego, to pół biedy, ale bajki, które często opowiadają (tak jak z tym świeżo wymienionym paskiem w V6) po prostu rozwalają rozwalają - kolo sprowadzi 2 beemki i już się zna na tych autach

ode mnie wersja M-Pakiet

http://moto.allegro.pl/item141760975_idealne_autko_325_tds_m_pakiet.html

a w ogóle 316 mpower lubię najbardziej, ale teraz nie znalazłem :wink:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

ostatnio widziałem ogłoszenie na Otomoto (nie ma go już) z pięknym opisem:

E30 Touring 325, szpera, chip-tuning 220KM :jawdrop: (konie chyba żywe), na trzecim biegu miele kołami...

weź i kup człowieku, takie caco od rzeźnika... :mad2:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano

eee - widziałem ją - jakby była w takim stanie jak gość opisywał, to nawet bym ją wziął - jestem przekonany, że większość E30 będących na allegro nie jeden komplet opon przemieliła - jeśli się mieli z głową, to nie widze problemu - w końcu to BMW

a jeśli to rzeczywiście rzeźnik, to raczej nici z tych 220KM

BTW - uzyskanie 220 koników z m20 jest jak najbardziej możliwe (choć na pewno nie jest łatwe) ... i nie mam na myśli doładowania

Opublikowano

masz rację, ale nie samymi zmianami w elektronice.

dlatego też śmieszne są czasami wartości mocy podawane przez sprzedających... :duh:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano

a to inna sprawa

często moc jest z kosmosu ... w sumie jak gośc podaje taką moc, to zamiast sprawdzac ja pod każdym kątem pojechałbym tylko na hamownie ... o ile wcześniej w rozmowie telefonicznej gość zgodziłby się pomniejszyc cenę w zależności od każdego zawyżonego konika

BTW - jak silnik jest padaka, to mu i chipsy nie pomogą, a w silniku wolnossącym m20b25 podniesienie mocy przy pomocy samej elektroniki o głupie 15KM (to częsty przyrost podawany przez sprzedawców chipsów) to raczej pobożne życzenie

pomijając fakt, że sama moc maksymalna, to nie wszystko

Opublikowano
w sumie błędy wychwytywane wyłącznie przez znawców tematu aż tak mnie nie rażą - nie każdy zna się na BMW i moge to zrozumieć.

jeśli błędy wynikają z niewiedzy sprzedającego, to pół biedy, ale bajki, które często opowiadają (tak jak z tym świeżo wymienionym paskiem w V6) po prostu rozwalają rozwalają - kolo sprowadzi 2 beemki i już się zna na tych autach

ode mnie wersja M-Pakiet

http://moto.allegro.pl/item141760975_idealne_autko_325_tds_m_pakiet.html

a w ogóle 316 mpower lubię najbardziej, ale teraz nie znalazłem :wink:

dobrze jest :cool2: te 16'' to prawie jak mpakiet, zerzaki równiez prawie, generalnie to już nie wiele jej brakuje to pakietu, tylko czy oby na pewno M :mad2:

...tylko BMW
Opublikowano

ta 316 nawet obok prawdziwego m powera nie stala :mrgreen:

to dobre.

Kiedys dzwonilem na ogloszenie z autobitu o bmw 325 coupe e36! chyba '94r i pytam sie chlopa czy w m-techniku, facet ze nie, ze to m power. no to sie pytam czy pomylka w ogloszeniu, czy co i dalej jaki motor 3 czy 3.2., a gosciu ze 2,5, ja mu na to ze w takim razie to nie M POWER, a facet do mnie ze sie nie znam ze to M power bo ma naklejke na klapie i znaczek na lewarku :mrgreen: :mrgreen: :duh: :duh: :duh: :duh: :mad2: :mad2: - UMARLEM

I wytlumacz takiemu co to m power, latwiej nauczyc sie chodzic po wodzie....

pozdrawiam

TYM razem Moja kobieta skrzywdzila moje autko na MAXA- urwała przod na Grand Cheerokim.... :-( Na pocieszenie M3:-)))
Opublikowano
To jest nic znam jednego mechanika co się specjalizuje w BMW to ten mi cisnął dopiero mówił że widział silnik 2.0l w 4 cylindrach mówił mi że szły takie silniki albo że też widział w M3 e36 silnik o mocy 321KM i też miał 4 cylindry no co nie sprzeczałem się z gościem bo mówił że ten silnik jest od Alpaina no nic i poszedłem tylko ciekawi mnie czy jest w tym choć troche prawdy
BMW- BENDZIESZ MUSIAŁ WYPRZEDZIĆ