Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio wymieniałem filtr p.pyłowy i zauwazyłem że po lewej stronie schowka od czoła jest jakieś gniazdo elktryczne z oznaczeniem "+" i "-" czy ma ono konkretne przeznaczenie??

Poza tym po odkręceniu "sufitu" w schowku w jego przedniej prawej części zauwazyłem kostke wielostykową nie podłączoną do niczego- do czego ona może służyć??

Pozdrawiam. :D

>TDS bez "S">
Opublikowano
bo tam bywa lampka, podobna do tych co są w środku, zapala się po podniesieniu klapy

:dance: pisaliśmy w tym samym czasie, ale mój post był pierwszy :8)

...tylko BMW
Opublikowano
wcale nie jest to wysoka cena. Wczoraj w nocy bylem w tesco po latarke, bo jakos nikt na stacjach takich gadzetow nie sprzedaje. Ceny z kosmosu - latarki na dwa paluszki (w komplecie) kosztowały od 30 do 50 pln, diodowe dziadostwo z jedna dioda - 70, latarki na baterie R20 ale bez baterii - 50 pln. Dlatego uwazam, ze cena latarki ladujacej sie w schowku mojego auta - 100 pln - relatywnie nie jest duza. A fakt, ze mozna za to kupic 50 piw lub uzywany reflektor to juz inna sprawa :mrgreen:

pozdrawiam

t.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wcale nie jest to wysoka cena. Wczoraj w nocy bylem w tesco po latarke, bo jakos nikt na stacjach takich gadzetow nie sprzedaje. Ceny z kosmosu - latarki na dwa paluszki (w komplecie) kosztowały od 30 do 50 pln, diodowe dziadostwo z jedna dioda - 70, latarki na baterie R20 ale bez baterii - 50 pln. Dlatego uwazam, ze cena latarki ladujacej sie w schowku mojego auta - 100 pln - relatywnie nie jest duza. A fakt, ze mozna za to kupic 50 piw lub uzywany reflektor to juz inna sprawa :mrgreen:

W ASO kupowałem latarkę BMW do schowka i w maju zapłaciłem coś ok 75 PLN. Nie wiem dlaczego na Allegro są droższe? :shock:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska