Skocz do zawartości

gniazdo elektryczne w schowku??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio wymieniałem filtr p.pyłowy i zauwazyłem że po lewej stronie schowka od czoła jest jakieś gniazdo elktryczne z oznaczeniem "+" i "-" czy ma ono konkretne przeznaczenie??

Poza tym po odkręceniu "sufitu" w schowku w jego przedniej prawej części zauwazyłem kostke wielostykową nie podłączoną do niczego- do czego ona może służyć??

Pozdrawiam. :D

>TDS bez "S">
Opublikowano
w E36 jest to miejsce na fabryczną latarkę, myslę że w 5 jest podobnie
...tylko BMW
Opublikowano
napewno jest to gniazdo na latarke org BMW tzn do ładowania aku latarki
BMW sie nie psuje
Opublikowano
A podobne gniazdo pod matą wygłuszającą komorę silnika na masce? Mniej więcej na wysokości rozdzielacza do dysz spryskiwaczy
Opublikowano
to lampka do podświetlania komory silnika
...tylko BMW
Opublikowano
bo tam bywa lampka, podobna do tych co są w środku, zapala się po podniesieniu klapy
Opublikowano
bo tam bywa lampka, podobna do tych co są w środku, zapala się po podniesieniu klapy

:dance: pisaliśmy w tym samym czasie, ale mój post był pierwszy :8)

...tylko BMW
Opublikowano

bywa czyli opcja, czy powinna być, czyli standard?

Opublikowano

obcja

ja mam przewody i końcówkę, ale niestety lampki brak :cry2:

Opublikowano
wcale nie jest to wysoka cena. Wczoraj w nocy bylem w tesco po latarke, bo jakos nikt na stacjach takich gadzetow nie sprzedaje. Ceny z kosmosu - latarki na dwa paluszki (w komplecie) kosztowały od 30 do 50 pln, diodowe dziadostwo z jedna dioda - 70, latarki na baterie R20 ale bez baterii - 50 pln. Dlatego uwazam, ze cena latarki ladujacej sie w schowku mojego auta - 100 pln - relatywnie nie jest duza. A fakt, ze mozna za to kupic 50 piw lub uzywany reflektor to juz inna sprawa :mrgreen:

pozdrawiam

t.

Opublikowano
jeżdże trzecią bmką, z żadną lampki nie zdobylem, ale za to idealne miejsce na podłączenie CB
Opublikowano
jeżdże trzecią bmką, z żadną lampki nie zdobylem, ale za to idealne miejsce na podłączenie CB
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
  • Członkowie klubu
wcale nie jest to wysoka cena. Wczoraj w nocy bylem w tesco po latarke, bo jakos nikt na stacjach takich gadzetow nie sprzedaje. Ceny z kosmosu - latarki na dwa paluszki (w komplecie) kosztowały od 30 do 50 pln, diodowe dziadostwo z jedna dioda - 70, latarki na baterie R20 ale bez baterii - 50 pln. Dlatego uwazam, ze cena latarki ladujacej sie w schowku mojego auta - 100 pln - relatywnie nie jest duza. A fakt, ze mozna za to kupic 50 piw lub uzywany reflektor to juz inna sprawa :mrgreen:

W ASO kupowałem latarkę BMW do schowka i w maju zapłaciłem coś ok 75 PLN. Nie wiem dlaczego na Allegro są droższe? :shock:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska