Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zdecydowanie te atrapy to porażka..

Świecą ok, choć mam akurat adaptacyjne, czy jak one się tam zwały.

Akurat w preLCI podstawowe wyglądają słabo i świecą słabo.

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

Opublikowano

W wersji pre faktycznie atrapy są co najmniej dziwne.

Podstawowe światła są delikatnie mówiąc słabe wizualnie. Jak świecą - nie wiem. Ja barem adaptacyjne Ledy i spokojnie dają radę.

Akurat przednie reflektory w wersji LCI są ogromnym atutem w porównaniu ze starszą wersją.

Opublikowano

Podstawowe światła są delikatnie mówiąc słabe wizualnie. Jak świecą - nie wiem. Ja barem adaptacyjne Ledy i spokojnie dają radę.

Akurat przednie reflektory w wersji LCI są ogromnym atutem w porównaniu ze starszą wersją.

...chyba że porównujemy z laserami w pre LCI.

Ich świecenia i wyglądu nie przebije dziś żadna lampa z trójki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

...chyba że porównujemy z laserami w pre LCI.

Ich świecenia i wyglądu nie przebije dziś żadna lampa z trójki.

Wygląd jest świetny, ale lasery same w sobie świecą dość rzadko w typowym użytkowaniu, głównie jednak jeździ się na ledach.

Natomiast jak już zaświecą to jest moc :twisted:

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest

• Członkowie klubu
Opublikowano

Bardzo fajnie się prezentuje, nie tylko wewnątrz ale i na zewnątrz.

To właśnie jest fajne w BMW, że bierzesz to, co chcesz. Chcesz grzanie kiery to płacisz i bierzesz, nie chcesz- nie bierzesz i masz taniej.

Opublikowano
Ale nie wziąć grzanej kierownicy za grosze to szczerze podziwiam :D

W moim przedlifcie nie wziąłem (opcja kosztowała chyba około 1.800pln) i po dwóch już zimach kompletnie nie żałuję - nie korzystałbym z tego i tak bo ta skóra nappa którą obita jest kiera nie robi się aż tak zimna, a nawet jeżeli to kwestia minuty lub dwóch w srodku i jest już w zupełnie normalnej temperaturze.

A ja po dwóch zimach nie wezmę już żadnego samochodu beż grzania kiery- to jest mistrzostwo :) Ile ludzi tyle opinii!