Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, odebrałem właśnie swoje BMW :). Mpack + full shadow line. Dravit grey jest rzadko spotykanym kolorem, więc poniżej wrzucam zdjęcia w pochmurny dzień oraz w słońcu. Kolor w zależności od oświetlenia prezentuje się inaczej.

Auto wyjechało na Bridgestone Potenza. Z ciekawostek - od sierpnia wchodzi regulacja, wg której dealer będzie informował na jakich oponach samochód zostanie dostarczony.

85e40e7958301d62.jpg

58ff2b7b7a83bf28.jpg

1316b34e7c10974f.jpg

Edytowane przez michal2-4
Opublikowano
Gratki, wygląda super. MIałeś jakieś restrykcje? Jak tam fotel pasażera i czujnik otwierania bagażnika nogą?
Opublikowano
Gratki, wygląda super. MIałeś jakieś restrykcje? Jak tam fotel pasażera i czujnik otwierania bagażnika nogą?

Tak, z restrykcji fotel pasażera bez dodatkowych funkcji oczywiście, HiFi zamiast Harmana. Nie bralem dostepu komfortowego.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bardzo dobrze jej w tym kolorze :cool2:

I fakt, na plus, że jest rzadziej spotykany.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Bardzo krótko. Mnie po 3 miesiącach od zamówienia auto wpadło w 105 i straciłem slot i teraz nie wiem, kiedy będę miał nowy ;)
Opublikowano

Gratulacje. Szerokości oraz bezawaryjności.

Widzę, że odbierane u tego samego dealera co moje :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

widzę że kolega pomyślał o tym co ja, czyli żeby zmienić ten standardowy grill na lepszy ;D

to:

g20_ext_m_kidney_grille_black_high_gloss_a0263258.jpg.asset.1566214920855.jpg

zamiast tego:

OE-BMW-51139448475.jpg

Jak to zrobić? Przy zamówieniu trzeba zaznaczyć że się chce tą część z linku poniżej?

https://www.bmw.pl/pl/topics/offers-and-services/konfigurator-akcesoriow.atrapa-ch%C5%82odnicy-m-w-kolorze-czarnym-b%C5%82yszcz%C4%85cym4.html

Stop Electric GO V8. 2 litry to może mieć czajnik ;D
Opublikowano
Ten grill wystepuje w wersji do 330i / 330d i jest caly czarny gdy zamowisz rozszerzony shadowline. W Twoim wypadku bedziesz mial ten grill ala pseudo plaster miodu i zamawiąc go mozesz tez dobrac rozszerzony shadowline, aby był cały czarny. Natomiast nie mozesz miec tego grilla pionowego w m340i / d (tzn mozesz sobie wymienic we własnym zakresie, ale po co? :D )
Opublikowano
bardziej mi się podoba z tymi pionowymi paskami. Pytanie czy kolega zamówił i dostał auto już z tym grillem czy wymieniał na własną rękę?
Stop Electric GO V8. 2 litry to może mieć czajnik ;D
Opublikowano
bardziej mi się podoba z tymi pionowymi paskami. Pytanie czy kolega zamówił i dostał auto już z tym grillem czy wymieniał na własną rękę?

Dostał, wszystkie G20 poza M340 mają grill z pionowymi liniami, ten w gwiazdki jest standardowy dla M340, natomiast standard "dla wszystkich wersji silnikowych to obramówka grilla w kolorze chromowanego metalu, czarna wiąże się z dopłatą do "Shadowline o rozszerzonym zakresie".

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kosmicznie wygląda!

Bardzo dobrze jeździ mi się na Potenzie, twarda, świetna na suchym i prawidłowa na mokrym

Audi A4 2.0Tq /CompSport stage 1/

BMW F20 /CompSport stage 1/ - było

BMW G21 318d - jest