Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy okazji ostatniej aktualizacji cennika pojawiła się w konfiguratorze nowa opcja dla oświetlenia zewnętrznego - reflektory individual shadow line. Zastanawiam się czy nie zmodyfikować mojego zamówienia (światła laserowe) o dodanie takiej opcji, natomiast nigdzie nie mogę znaleźć jak one mogą wyglądać na żywo w przypadku serii 3. Mieliście okazję zobaczyć takie światła w G20? Obawiam się, czy nie światła do jazdy dziennej nie będą gorzej widoczne przez takie przyciemniane klosze?

Dodatkowo chciałem się z wami podzielić tym co do tej pory udało mi się ustalić z doradcą:

1. Światła shadow mogą być doposażone do wersji z adaptacyjnymi ledami lub laserami

2. Klosze reflektorów są wówczas przyciemnione

3. Wewnętrzne elementy świateł są wykończone na czarno (nie ma "aluminiowych" listewek i obwódek - zgodnie z porównaniem poniżej)

4. Światła tylne pozostają bez zmian

Konfigurator w zbliżeniu pokazuje jedynie wersje dla ledów adaptacyjnych i nie ma wizualizacji dla Laserów:

Klasyczne ledy adaptacyjne:

Screen-Shot-2020-10-19-at-17-50-02.png

Ledy adaptacyjne w wersji Shadow Line:

Screen-Shot-2020-10-19-at-17-49-45.png

Przykładowy wygląd w przypadku G30 LCI - wygląda to całkiem nieźle :)

Screen-Shot-2020-10-19-at-17-57-43.png

Dajcie znać co myślicie!

Opublikowano

Te srebrne lub czarne plastiki nie mają żadnego wpływu na jakość strumienia światła. W mojej ocenie mogą być widoczne inaczej ale na pewno nie gorzej.

Ja bym z chęcią dołożył do swojej konfiguracji takie reflektory ale niestety już nie mogę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bierz w ciemno i się nie zastanawiaj.. czemu ? rok 1998 , wychodzi Scoprio MK3- wieloryb- po liftingu.. właśnie z przyciemnionymi reflektorami .. cholernie seksownie te reflektory wyglądały w porównaniu ze zwykłymi .. kiedy to było :roll: .. jakieś 22 letni Déjà vu widzę tutaj :mrgreen:
Opublikowano

Konfigurator w zbliżeniu pokazuje jedynie wersje dla ledów adaptacyjnych i nie ma wizualizacji dla Laserów:

Klasyczne ledy adaptacyjne:

Screen-Shot-2020-10-19-at-17-50-02.png

Ledy adaptacyjne w wersji Shadow Line:

Screen-Shot-2020-10-19-at-17-49-45.png

Popatrz na auto w 360 stopni w konfiguratorze, tam widac lasery i shadow line

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Odświeże temat, czy ktoś może zamówił auto z reflektorami shadow line?
89fd7c4724419b3am.jpg
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wehyr z tego co pamiętam.
Opublikowano
Ja już nawet odebrałem, wygląda elegancko z czarnym grillem.

Wrzuć foto :wink:

89fd7c4724419b3am.jpg
Opublikowano
Obok mnie parkuje czarna beemka z shadow line i takimi lampami, może jestem dziwny ale całość robi wrażenie gangsterskiego zestawu z allegro.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Diabelss, czy możesz wstawić zdjęcia z dalszej odległości całego przodu z wyłączonymi światłami, z włączonymi samymi ledami i z włączonymi światłami mijania? Czy szyba reflektorów jest przyciemniona w porównaniu do adaptive led bez opcji Individual Shadow Line?
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Warto dołożyć te lampy czy lepiej te 1400 zł przeznaczyć na coś innnego?
Opublikowano
Warto dołożyć te lampy czy lepiej te 1400 zł przeznaczyć na coś innnego?

w komplecie wygląda bardzo fajnie:reflektory, grill, lusterka :mrgreen:

Opublikowano
Też mam te światła

7aa86b5f27cca5dbmed.jpg

Super to wygląda. Również zamówiłem reflektory shadowline, mam nadzieję, że nie będę zawiedziony w połączeniu z Mineral Grey.

Opublikowano
Też mam te światła

7aa86b5f27cca5dbmed.jpg

Super to wygląda. Również zamówiłem reflektory shadowline, mam nadzieję, że nie będę zawiedziony w połączeniu z Mineral Grey.

nie będziesz :mrgreen:

d286fac95d741abe.jpg

• 2 lata później...
Opublikowano
W dniu 17.01.2021 o 21:40, frotv napisał(a):

Diabelss, czy możesz wstawić zdjęcia z dalszej odległości całego przodu z wyłączonymi światłami, z włączonymi samymi ledami i z włączonymi światłami mijania? Czy szyba reflektorów jest przyciemniona w porównaniu do adaptive led bez opcji Individual Shadow Line?

Podbijam pytanie z ww. cytatu, chodzi o szybkę czy ona jest w całej Shadow Line zawsze przyciemniona czy nie koniecznie ?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 4.08.2023 o 07:44, siemek1978 napisał(a):

Podbijam pytanie z ww. cytatu, chodzi o szybkę czy ona jest w całej Shadow Line zawsze przyciemniona czy nie koniecznie ?

nie mam pojęcia może będzie widać 

1.jpg

10.jpg

male-bmw-2.png
Opublikowano
W dniu 4.08.2023 o 07:44, siemek1978 napisał(a):

Na moje szybka jest taka sama, tylko wnętrze jest czarne zamiast chromowane i to robi robotę. Mam u siebie w F40 i wygląda to super.