Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, diablo_gtr napisał(a):

Samochód zamówiony 26.11.2024

Przewidywana data odbioru 25.05.2025 (w czasie zamawiania)

Data produkcji 2025-01-24 (według decodera VIN)

Samochód odbieram w przyszłym tygodniu.

Strona my cargo nie pokazuje samochodu.

wow ale szybko. Ja zamówiłem 6 stycznia i nawet nie mam jeszcze daty rozpoczęcia produkcji... 😕 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale jak 6 stycznia , to swieto przeciez 🫢

Opublikowano
9 minut temu, saab napisał(a):

Ale jak 6 stycznia , to swieto przeciez 🫢

sory, znowu obróciło, miałem na myśli 9 (albo coś koło tej daty)

Opublikowano
19 godzin temu, diablo_gtr napisał(a):

Samochód zamówiony 26.11.2024

Przewidywana data odbioru 25.05.2025 (w czasie zamawiania)

Data produkcji 2025-01-24 (według decodera VIN)

Samochód odbieram w przyszłym tygodniu.

Strona my cargo nie pokazuje samochodu.

heh wyprodukowany tego samego dnia co i mój 😉 ..... a u mnie w piątek był w statusie 182 i info od dealera ze "powinien w kwietniu być" 🙂

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
18 godzin temu, Nergal napisał(a):

A u mnie wskoczył dzisiaj status 150 i numer VIN 🙂 Ile realnie się teraz czeka na produkcję i dostawę auta do dealera? Auto produkcja w DE  

1-2 miesiące , zależy czy leasing czy za cash , jak szybko rejestrację i przegląd zero zrobią , kwestia dealera czy kolegi handlowca 

male-bmw-2.png
Opublikowano
1 godzinę temu, Nergal napisał(a):

2 miesiące? Nie no bez przesady 😝 Musze przycisnąć dealera aby określił odbiór bo muszę termin na PPF umówić 🙂 

G21 - Monachium 
status 150 - 24.07
status 155 - 02.08
status 160 - 12.08
status 182 - 14.08
status 193 - 19.08
status 195 - 26.08

U dealera 27.08

Mój post z innego tematu 🙂

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 27.03.2025 o 11:26, Karol211 napisał(a):

G21 - Monachium 
status 150 - 24.07
status 155 - 02.08
status 160 - 12.08
status 182 - 14.08
status 193 - 19.08
status 195 - 26.08

U dealera 27.08

Mój post z innego tematu 🙂

czyli jakby się salon ociągał z przeglądem zero , jak ktoś nie kupuje za cash to zanim będzie leasing i rejestracja to czas wychodzi 1-2 miesiące 🙂 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Temat jest o opóźnieniach, ale jednak chyba nie tylko. Zatem mój zamówiony w Mikołaja, produkcja 29.01 br (wg dekodera) ma być w przyszłym tygodniu do rejestracji. Sedan z Mexico. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
5 godzin temu, komoornik napisał(a):

Leasing i rejestracja to jest max kilka dni, nie ma tu jakiejś ogromnej różnicy vs zakup za gotówkę 🤔

jest 🙂 auto przyjechało dnia x do salony na 2 dzień kolega zarejestrował auto ( multiassist rejestruje z ZS a kolega ma tą firmę ) więc udało mi się 3 dni od przyjazdu odebrać auto , jeżeli przy leasingu dasz radę tak to szacun i kłaniam się w pas 😄

male-bmw-2.png
Opublikowano
21 godzin temu, maciej_cie napisał(a):

U mnie auto było w salonie w środę, a odbierałem w piątek o 11. Przy leasingu. 

Dokładnie tak samo było z autem żony 😉 Nie przesadzajmy ze ogarnięcie leasingu trwa miesiąc bo formalności już załatwione są przed przyjazdem auta do salonu, a później tylko rejestracja przegląd zero i wydanie 😉 

Opublikowano
58 minut temu, Nergal napisał(a):

Dokładnie tak samo było z autem żony 😉 Nie przesadzajmy ze ogarnięcie leasingu trwa miesiąc bo formalności już załatwione są przed przyjazdem auta do salonu, a później tylko rejestracja przegląd zero i wydanie 😉 

Mnie to zastanawia jak to jest ze ludzie znaja starus codey tych zamowien i dostaja slot w miesiac czy dwa

Opublikowano
W dniu 26.03.2025 o 11:27, adrabins napisał(a):

Mam info ze mój już też jest w salonie (czekam na kwity do rejestracji) 🙂

A ja jeszcze nie odebrałem, po przelaniu raty wstępnej nastała cisza. Jak zadzwoniłem to przeniesli termin. 🫤

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
11 godzin temu, Nergal napisał(a):

dawno nie brałem to nie wiem 😛 szkoda że się już nie opłaca jak było do 2022 😞 no nic złodziejski rząd od lat ....

male-bmw-2.png
Opublikowano
6 godzin temu, wehyr napisał(a):

dawno nie brałem to nie wiem 😛 szkoda że się już nie opłaca jak było do 2022 😞 no nic złodziejski rząd od lat ....

Jakby nie bylo, to my okradalismy w tym przypadku rzad bo wiekszosc to jacys programisci na zdalnej na B2B co auto tylko prywatnie wykorzystuja 😄 Sam takim jestem wiec sie nie oburzam i tak dobrze ze na nasze PKD mozemy cokolwiek odliczyc 

Opublikowano

Tak informacyjnie samochód odebrałem wczoraj (leasing). (2024-04-03)

Samochód zamówiony 2024-11-26

Przewidywana data odbioru 2025-05-25

Data produkcji 2025-01-24

4 miesięcy i 7 dni nawet szybko

Opublikowano
3 godziny temu, diablo_gtr napisał(a):

Tak informacyjnie samochód odebrałem wczoraj (leasing). (2024-04-03)

Samochód zamówiony 2024-11-26

Przewidywana data odbioru 2025-05-25

Data produkcji 2025-01-24

4 miesięcy i 7 dni nawet szybko

Szybko, ja dluzej czekam na rozpoczecie produkcji. Gratki