Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Widze ze jest tu paru wlascicieli e92 M3. Jako nowy na forum chcialbym pochwalic sie moim egzemplarzem z kierownica po zlej stronie ;)

Moj egzemplarz to przed liftingowy Jerezschwarz z manualna skrzynia. Posiadam go od roku i staram sie pozostawic w miare oryginalnym stanie. Lista subtelnych modow:

- sprezyny H&R

- dystanse

- kierownica obszyta alcantara

- dzwignia biegow zmieniona na krotszy M Performance

- ekran centralny (CCC) zmieniony na system z Androidem

- tylne swiatla zmienione na polift

3478501eff241c65f05e63d34937ff31.jpg

28d8b23d090a85b7e3c75408eef47cc5.jpg

53e6b1f60c73fae2c376a6c771e887f1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Pierwsza rzecz do zrobienia w m3 e92 w oryginalnym duchu to przejście na styling 359 :cool2:

220 za grosz nie pasują do tej budy - bardziej do passata ja nie wiem jak projektanci dostali na to zgodę :D

Opublikowano
Pierwsza rzecz do zrobienia w m3 e92 w oryginalnym duchu to przejście na styling 359 :cool2:

Wiem ze wiekszosc ludzi je zaklada. Ja osobiscie wole estetyke 220 - ale pewnie jestem dziwny ;) Obiektywnie 220 to lepsza felga: kuta czyli mocniejsza i lzejsza.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kierownica w alcantrze pasuje do sportowego duch auta i do gałki M performance.

M3 - co tu dodać, kapitalne auto :cool2:

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Wiem ze wiekszosc ludzi je zaklada. Ja osobiscie wole estetyke 220 - ale pewnie jestem dziwny ;) Obiektywnie 220 to lepsza felga: kuta czyli mocniejsza i lzejsza.

Widzę, że mamy identyczne zdanie i poczucie estetyki :cool2:

Chociaż znając życie, pewnie za rok zmienię felgi na BBS-y, ponieważ lubię zmiany i modzenie przy aucie :D

Ja właśnie jestem na etapie zakupu dystansów, powiedz mi jakie rozmiary założyłeś ?

Fajne auto, jak z resztą każda eM i fajne mody :cool2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Kurczę tez mnie zawsze kłują w oko te felgi, mam wrażenie że są z e46 i mocno postarzają auto.

Mimo tego auto cudowne jak każde e92 m3 z pięknym sercem. Może kiedyś się uda postawić takie w garażu marzeń :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ten styling jest pondczasowy ale ma jedną wadę - nie pasuje do budy E92. Z różnych względów potrzebny jest styling o dużej wklęsłości, wtedy sylwetka wygląda na bardziej przyklejoną.

Auto fajne, dobra kolorystyka. Kolejny jerez. :cool2:

3A0jS9b.png
Opublikowano
Randall - ale to jest stare auto :lol:

Więc po co je jeszcze postarzać? :wink:

Auto kosa! Bardzo mi się podoba. Gratuluję!

Odnośnie felg to również bardziej widziałbym tu Styling 359, ale to Tobie przede wszystkim ma się podobać :)

.

Opublikowano

Wiadomo - kazdy lubi co innego.

Odnosnie ponadczasowego stylingu to 759 individual sa wspolczesna interpretacja tego wzoru. Ponizej na moim daily:

bbe77271b8ae3db15df4db13fa3c0f2c.jpg

Opublikowano

Ja właśnie jestem na etapie zakupu dystansów, powiedz mi jakie rozmiary założyłeś

Wiec z tylu 13 z przodu 15mm. Tak to wyglada:

5dd3fdec42f01c5082ff073246a7f80f.jpg