Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
właśnie , na co można liczyć w prezencie przy odbiorze auta , proszę żeby każdy z kolegów napisał co dostał,a nie co CHCIAŁBY dostać :mrgreen:
Opublikowano
właśnie , na co można liczyć w prezencie przy odbiorze auta , proszę żeby każdy z kolegów napisał co dostał,a nie co CHCIAŁBY dostać :mrgreen:

Zwykle voucher na kolację, jednak tym razem "zaledwie" termos.

Jak odbierałem to nie zwracałem totalnie na to uwagi, torba w bagażnik i dzida w kierunku zachodzącego słońca. W domu żone rozczarowałem, bo pierwsze pytanie było "co dostałeś", zamiast "i jak, petarda?" ;)

Opublikowano

A ja niemiło wspominam swój odbiór, żadnych gratisów poza tym co w umowie nie dostałem, auto odbierałem na zewnątrz, a doradca ewidentnie się spieszył i miałem wrażenie że mnie pogadania jak ze swoją "checklistą" sprawdzałem wyposażenie auta itp... Odbiór miałem w innym mieście niż zamawiane - doradca podczas zamawiania powiedział że to nie problem odebrać w innym salonie tego samego dealera. Ale myślę że ten który przekazywał mi auto robił przysługę mojemu doradcy i nic z tego nie miał i stąd jego podejście...

Dywaniki na szczęście miałem wpisane w zamówieniu :)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wychodzi na to że dywaniki to najlepszy prezent bo kosztują ok 500 zł :)
Opublikowano

Dywaniki gumowe + mata bagażnika + etui na pilota.

Poprosiłem grzecznie tylko o etui, gdyż bardzo mi się podobały.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To 1000 zł w przód :cool2:
Opublikowano
Myślę, że więcej - biorąc pod uwagę ceny cennikowe. Mata to chyba 700 , etui 200, a dywaniki sam piszesz że koło 500
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Mata chyba trochę mniej ale tak czy owak super gift :)
Opublikowano
Dywaniki welurowe i etui Mperformance na pilota :)
Opublikowano
Nie do G20, ale do F34 dostałem: oczywiście dywaniki gumowe, butelkę wina - francuskie czerwone wytrawne, ale raczej tanie (ok. 50 zł) i czekoladki firmowe w indywidualnym pudełku brandowane przez dealera. Dywaników gumowych nie używam (nawet w zimie i jak wnoszę na butach gnój do auta wolę czuć welur pod stopą), wino raczej podłe (choć lubię czerwone wytrawne), ale czekoladki naprawdę rewelacja (choć było bodajże tylko 5 szt.)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Odbiór miałem w innym mieście niż zamawiane

I tego będę unikał , choć będzie mnie to kosztowało 120km w jedna stronę.. oby żeby się nie skończyło na czekoladki :mrgreen:

dywaniki gumowe i mata bagażnika to absolutnie to co bym chciał dostać w prezencie , zwłaszcza że kosztują milion zł :shock: , a i tak będę musiał ich kupować

a prawdziwa niespodzianka godna dobrej whisky dla sprzedawcy to właśnie walizka kabinowa BMW M.. dziś ją widziałem jak wpadłem do BMW dopłacać za dodatkowe wyposażenie .. a byłem tak bezczelne że powiedziałem mu jakie prezenty chciałbym dostać do auta.. trochę się zrobił blady jak pokazałem walizkę :mrgreen:

Opublikowano

Jakby ktoś jednak nie dostał i nie chciał kupować w BMW to z czystym sumieniem polecam mate do bagażnika Saniplast czy Sanplast, powierzchnia jest taka, że nic sie nie przesuwa, a to ważne :D

Edit. Razew Plast - okolo 110-130 zł.

Opublikowano

dywaniki gumowe + mata do bagażnika...

i na koniec wyproszony resorak x5 dla synka (chyba klepany w tej samej fabryce co modele które można było odebrać na Shellu.

Opublikowano
Jakby ktoś jednak nie dostał i nie chciał kupować w BMW to z czystym sumieniem polecam mate do bagażnika Saniplast czy Sanplast, powierzchnia jest taka, że nic sie nie przesuwa, a to ważne :D

Edit. Razew Plast - okolo 110-130 zł.

Razew mam w jedynce, sprawuje się super :cool2:

W czwórce mam welurową szytą na miarę :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Odbierałem auto tydzień temu w piątek i nie wiem czy to przez koronawirusa, ale dostałem...nic :( . Nawet etui na dokumenty dostałem Mini, bo skończyły im się te z logiem BMW.
Opublikowano
Ja natomiast oprócz kilku mało przydatnych gadżetów dostałem w prezencie pięknie porysowany lakier, z tzw. swirlami praktycznie na każdym elemencie nadwozia... Tak więc fabrycznie nowe auto premium z przebiegiem 6 km od razu nadawało się do polerowania. Jako ciekawostkę dodam jeszcze, że po tygodniu od odbioru dostałem maila od "działu detailingu" salonu, z propozycją pielęgnacji samochodu tak, aby zachował "salonowy szyk"... Cena jedyne 3500 PLN. Tak więc jak by ktoś chciał namiary na "fajnego" dealera, to chętnie podam na PW :wink:
Opublikowano

Zawsze mi mówiono że jestem w czepku urodzony... i czytając Wasze „gifty” coś w tym jest.. ja dostałem 2 Walizki BMW niebieskie. Myślałem sobie wow super.. pewnie dlatego że męczyłem mojego dealera że jak nie zmieszczę się z bagażami na wakacje w moim 330e (gdzie bagażnik jest pomniejszony o baterie) to żona mi nie pozwoli na wybór akurat tego auta... męczyłem zwodziłem... aż dostałem 2 walizki które mają mi służyć podczas urlopu :)

Pozdrawiam serdecznie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja natomiast oprócz kilku mało przydatnych gadżetów dostałem w prezencie pięknie porysowany lakier, z tzw. swirlami praktycznie na każdym elemencie nadwozia... :wink:

dramat