Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może głupie pytanie,

już w przyszłym tygodniu odbieram auto, mam w dodatkowym wyposażeniu wpisane uchwyt na napoje, i zastanawiam sie czy to te podgrzewane czy zwykłe, jeżeli zwykłe to znaczy że w stand. nie ma uchwytów na napoje w konsoli środkowej??

Opublikowano
W dodatkowym wyposażeniu są "Uchwyty na napoje z regulacją temperatury". Oczywiście, że są uchwyty na kubki w standardzie hehe. :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dodatkowym wyposażeniu są "Uchwyty na napoje z regulacją temperatury". Oczywiście, że są uchwyty na kubki w standardzie hehe. :D

Teraz sie smiejesz a ja kiedys nie zaznaczyłem opcji składanej kanapy przy E60 bo tez wydawało mi sie, ze musi byc w standardzie. Zreszta w E60 trzeba było zaplacic za uchwyty na kubki. To na szczescie zaznaczyłem wtedy. :duh:

Opublikowano
No i właśnie chodzi mi o ten dopisek z regulacją temperatury, mam tylko w doposażeniu uchwyty na napoje ( bez dopisku regulacja temperatury), i dlatego się zastanawiam czy będą miały podgrzewanie i chłodzenie czy nie, dlatego zadałem pytanie czy uchwyty sa w stand. , bo ta opcja Uchwyty na napoje z w doposażeniu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No i właśnie chodzi mi o ten dopisek z regulacją temperatury, mam tylko w doposażeniu uchwyty na napoje ( bez dopisku regulacja temperatury), i dlatego się zastanawiam czy będą miały podgrzewanie i chłodzenie czy nie, dlatego zadałem pytanie czy uchwyty sa w stand. , bo ta opcja Uchwyty na napoje z w doposażeniu

Wydaje mi sie, ze bedziesz miał regulacje temperatury. Zwykłe sa w standardzie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki kod opcji masz w umowie?

Opublikowano
Musi być dopiek z regulacją temperatury.Inaczej będą zwykłe.

Zerkam na zamówienie i nie mam nic o "uchwytach na napoje" w wyposażeniu standardowym, a tych z regulacją nie zamawiałem. Więc jeśli cokolwiek jest o "uchwytach" to pewnie chodzi o te z regulacją. :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, jak już troszkę "poużywaliście" (Ci co mają ;)) to polecacie ten grzany / chłodzony uchwyt na kubki ?

Primo - sama efektywność grzania / chłodzneia

Secondo - gdzieś wyczytałem że gorzej ładuje tel ta pozioma indukcja ?

Wiadomym faktem jest brak miejsca na drugi telefon / portfel obok w przypadku grzanego / chłodzonego :roll:

Opublikowano
Panowie, jak już troszkę "poużywaliście" (Ci co mają ;)) to polecacie ten grzany / chłodzony uchwyt na kubki ?

Primo - sama efektywność grzania / chłodzneia

Secondo - gdzieś wyczytałem że gorzej ładuje tel ta pozioma indukcja ?

Wiadomym faktem jest brak miejsca na drugi telefon / portfel obok w przypadku grzanego / chłodzonego :roll:

Ja mam zwykly cup holder i rowniez jest straszna lipa z ladowaniem bezprzewodowym (Iphone XS strasznie sie nagrzewa). Odnosnie efektywnosci grzania/chlodzenia:

Opublikowano

Ja korzystam głównie z chłodzenia - i w trakcie letnich podróży cup holder jest w stanie schłodzić przyjemnie puszkę redbulla/coca coli/etc.

Z grzania korzystam rzadziej, bo używam kubka termicznego BMW. Czasami w zimie podgrzewam dzieciom wodę po powrocie do samochodu.

Efektywność zależy mocno od tego z czego jest zrobiona ścianka i jak dobrze przylega spód puszki/etc.