Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam jedynie zwykły pakiet Connected

Jakie są opcje, żeby zrobić upgrade do Connected Professional i mieć dostęp do CarPlay? Czy już raczej "umarł w butach"?

Opublikowano
Czy ktoś próbował wykodowac ASD (dźwięk silnika który leci z głośników) przez Bimmercode? Najlepiej w autach z końcówki 2020/początku 2021?

Jest na to osobna pozycja module ASD, ale u mnie przestawienie ba not active nie przynosi efektu - dźwięk nadal jest :|

U siebie bez problemu odkodowałem ten szit. Auto produkcja listopad 2020 (M340i)

Opublikowano
Cześć, zastanawiam się między wersja 318i a 320i. Ile można wyciągnąć z wersji 318i? (Tak, czytałem co do gwarancji). Drugie pytanie, czy ktoś z was ma ogrzewanie postojowe i czy mogłbym się podzielić wrażeniami? Ostatnie pytanie, czy rabat 24% od ceny finalnej to dobra oferta?
Opublikowano
Cześć, zastanawiam się między wersja 318i a 320i. Ile można wyciągnąć z wersji 318i? (Tak, czytałem co do gwarancji). Drugie pytanie, czy ktoś z was ma ogrzewanie postojowe i czy mogłbym się podzielić wrażeniami? Ostatnie pytanie, czy rabat 24% od ceny finalnej to dobra oferta?

Napisz jaka kwota wyszła w konfiguratorze i jaką masz cenę finalną - bo tu już była dyskusja, że same procenty niewiele mówią.

Opublikowano
Kwota w konfiguratorze 205.000, kwota finalna 155.800

Moim zdaniem rabat ok, ale ja miałem niższą kwotę.

Opublikowano

Calkiem zacnie, ale jest jeszcze sporo zmiennych. Finansowanie, flota pojazdow, znajomy sprzedawca, specjalne rabaty firmowe, grupa zawodowa etc.

Jesli taki rabat jest do wziecia z ulicy z zewnetrznym finansowaniem to poprosze o kontakt do sprzedawcy na PW ;)

U mnie niecale 200k i rabat 21%

Opublikowano

Jakie są opcje, żeby zrobić upgrade do Connected Professional i mieć dostęp do CarPlay? Czy już raczej "umarł w butach"?

Podbijam, również za chwilę będę w takiej sytuacji, a podobno pakietu Connected Professional teraz nie można dołożyć do zamówienia.

Opublikowano

ja na 330i dostałem 60 tys rabatu + free ubezpiecze na rok. Cena konfig niecałe 311 tys.

Nie wiem czy to ok czy nie. Zamawiane w połowie listopada. Odbiór z obsuwą , czekam ...

Opublikowano

Podbijam, również za chwilę będę w takiej sytuacji, a podobno pakietu Connected Professional teraz nie można dołożyć do zamówienia.

Connected Professional można dołożyć, ale tylko z Live Cockpit Professional. LC Plus z tego słyszałem jest nie możliwe do wzięcia. Stare zamówienia aktualizują z LC Plus do Professional za free - tak było u mnie

Opublikowano
Nie zamówiłem a mi się podoba, listwy przy progach. Czy to jest do kupienia bez zderzaków? Pewnie miejsce do założenia czeka :)
Opublikowano
Czy ktoś próbował wykodowac ASD (dźwięk silnika który leci z głośników) przez Bimmercode? Najlepiej w autach z końcówki 2020/początku 2021?

Jest na to osobna pozycja module ASD, ale u mnie przestawienie ba not active nie przynosi efektu - dźwięk nadal jest :|

U siebie bez problemu odkodowałem ten szit. Auto produkcja listopad 2020 (M340i)

Przez Bimmercode?

Opublikowano

Calkiem zacnie, ale jest jeszcze sporo zmiennych. Finansowanie, flota pojazdow, znajomy sprzedawca, specjalne rabaty firmowe, grupa zawodowa etc.

Jesli taki rabat jest do wziecia z ulicy z zewnetrznym finansowaniem to poprosze o kontakt do sprzedawcy na PW ;)

U mnie niecale 200k i rabat 21%

Moja firma współracuje z bawaria motors, spróbuje coś jeszcze ugrać i dam znać :)

Opublikowano

Connected Professional można dołożyć, ale tylko z Live Cockpit Professional. LC Plus z tego słyszałem jest nie możliwe do wzięcia. Stare zamówienia aktualizują z LC Plus do Professional za free - tak było u mnie

A czy ktoś wie czy taka wersja samochodu, tj. zwykły pakiet Connected, posiada port WLAN.

Z moich informacji wynika, że obecnie, z uwagi na restrykcje produkcyjne, nie da się domówić tzw. małej nawigacji czyli pakietu Connected Professional chyba, że ktoś zamawia Live Cockpit Professional.

Opublikowano

Panowie a polecacie zakup etui dla kluczyków ,,keyless,,?

U Zachara widziałem ostatnio filmik z ,,keyless protectorem,, ma ktoś może i używa?

Opublikowano

U Zachara widziałem ostatnio filmik z ,,keyless protectorem,, ma ktoś może i używa?

W G20 kluczyk przechodzi w tryb uśpienia po 2 minuatch bezruchu.

Opublikowano

W G20 kluczyk przechodzi w tryb uśpienia po 2 minuatch bezruchu.

Ok dzięki. Ale jest jakaś szansa na kradzież np. Zatrzymałem się na kawę , kluczyk w kieszeni po 2 minutach idę do toalety kluczyk nadaje i auto skradzione.

Może tak być czy jestem przewrazliwiony :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To też zależy gdzie chcesz się napić tą kawę , np na przedmieściach Tirany , to niestety jest duża szansa na ten gorszy scenariusz :wink:
Opublikowano
To też zależy gdzie chcesz się napić tą kawę , np na przedmieściach Tirany , to niestety jest duża szansa na ten gorszy scenariusz :wink:

Poznań to nie Tirana więc to przewrazliwienie :mrgreen:

Dzięki Krakus3 i Yoshi. Pozdrawiam z Poznania :D zawsze

Siano w kieszeni zostaje.

Opublikowano
Hejka

Czy zawieszenie adaptacyjne M ,,tłucze” jest głośne ?? Czy warto jednak ?

W mojej ocenie "tłucze" zwykłe m jest bardziej ciche na nierównościach. Ja wybrałem zwykłe m

Opublikowano
Hejka

Czy zawieszenie adaptacyjne M ,,tłucze” jest głośne ?? Czy warto jednak ?

Dla mnie zwykłe m było zdecydowanie za twarde na nasze dziurawe drogi, natomiast w adaptacyjnym są trzy tryby które wyraźnie różnią się charakterystyką.

Podobno tłucze, ale szczerze ja tego nie słyszę, wg mnie działa najnormalniej w świecie.

Będziesz miał wiele sprzecznych opinii (a nawet już masz) :) bo zawieszenie to sprawa indywidualnych preferencji. Przejedź się, porównaj i sam wybierz co Tobie bardziej pasuje.