Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam... OStatnio usłyszałem od mojego nauczyciela od matematyki że ma w E32 silnik 6.0 dokładnie 6.1 jakiegoś hmm.. Kernela ( chyba :P przynajmniej tak zrozumiałem) I moc niecałe 500KM :8) Jest to możliwe ?? I czy wychodziły w E32 takie silniki ?? POZDRO

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...

Opublikowano
Nie. W E32 seryjnie najwiekszy silnik miał 5.0 ( 300 KM) w wersji Alpina B12 - 350 KM . Swoją drogą w E38 Alpina B12 6.0 miał 430 KM a w ostatnim E65 760i - 6.0 ma 445 KM wiec ciekawy silnik ma ten nauczyciel. Chyba czesc koni mu sie przysniła.
Opublikowano
Kurde 6.0 jak nie 6.1 literka w E-32 :jawdrop: Nie wiedziałem, że aż tak bardzo rozwiercali te silniki :mrgreen: Alpina przy tym Kernelu to chyba jakies nieporozumienie :mad2: Pozdro dla tego "szczęściarza"...
Czarna bestia z czarną skórą...to jest to :)
Opublikowano
moze chcial poprostu sprawdzic twoja wiedze na temat BMW tzn. sprawdzic jakim jestes fanem :mrgreen:
Może chciał ale i trzymałem sie tego że niema takiego silnika :D Ja tam wiem swoje :) Dzieki chłopaki o to mi chodziło :) Teraz tylko te wypowiedzi wydrukuje i mu pokaże :) Ciekawe co powie :P

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

Opublikowano

Jeśli jest nauczycielem matematyki to mógł sobie coś dodać i pomnożyć- to taka choroba zawodowa- i stąd wyszła mu taka moc i pojemnośc.

A druga sprawa to muszę się przyznać ze jak przywiozłem moją coupetę z Niemiec to miała na tylnej klapie w miejscu gdzie powinno być 318is właśnie emblemat KELLENERS SPORT i odkleiłem go wtedy bo myślałem że to jakiś Wiejski Tuning a teraz widzę że to jest konkretna firma. Czy mogła ona coś "dłubnąć" przy moim aucie?

Opublikowano
A mówią że nauczyciele mało zarabiają :D
http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mówić to mówią :P Wszyscy dużo mówia :D A wracajac do tematu to ma dłubnięty seryjny silnik 5.0 V12 na podzespołach własnie tego tunera BMW a oprócz tego leży u niego w garażu drugi silnik zwykły 5.0 V12 no i oczywiście doliczajac do E32 ma Golfa III 1.8 GT wersje Paryż Dakar też dłubniętą :P 180KM no i tuning wizualny... wiec co do nauczycieli to oni swoje zarabiaja i co widac nie mało :) POZDRO

Opublikowano
Mówić to mówią :P Wszyscy dużo mówia :D A wracajac do tematu to ma dłubnięty seryjny silnik 5.0 V12 na podzespołach własnie tego tunera BMW a oprócz tego leży u niego w garażu drugi silnik zwykły 5.0 V12 no i oczywiście doliczajac do E32 ma Golfa III 1.8 GT wersje Paryż Dakar też dłubniętą :P 180KM no i tuning wizualny... wiec co do nauczycieli to oni swoje zarabiaja i co widac nie mało :) POZDRO
Z takim nauczycielem to bym się napewno dogadał :twisted2:
Opublikowano
owszem nauczyciele akademicy zarabiają dobrze. natomiast reszta zarabia już tak sobie. osobiście nie chciałbym męczyć się z bandą oszołomów którym piwo, imprezy, sms i sex w głowie za jakieś 1500zł. co do Twojego nauczyciela to tylko pozazdrościć Tobie (masz punkt do zaczepienia, rozmowy itd.) i Jemu (że ma taki diamencik).