Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co by się uśmiechnąć przed snem:

Dziś wieczorem podjechałem moim E30 pod pracę, Pani kobieta (pracownik ochrony zresztą :mrgreen: ) podchodzi i chwali moje auto jakie ładne i zadbane, ogląda z wszystkich stron i stwierdza - no stare ale się trzyma, ci japończycy to jednak umieją robić auta :shock: .

Z wrażenia zapaliłem papierosa.

http://images22.fotosik.pl/34/375df5381f18b28am.jpg

Moja śliczna była..........teraz w Gliwicach

Opublikowano
Moja dziewczyna odróżnia akustycznie benzyne od diesla. Potrafi też odróżnić benzyne od LPG, oczywiście wąchając (nie na słuch :mrgreen: ). To już chyba coś jak na kobietę. A co do BMW, to rozpoznaję 1, 3, 5, 7. Dostała porządną szkołę :8) , to coś tam zostało w głowie. Myślę, że są kolesie, co tyle nie wiedzą. Są też oczywiście lepsi. :lol: Tutaj ukłon w stronę najwierniejszych marce. :modlitwa: Szkoda tylko, że tak jeżdzi za kółkiem.:worried: Ale w końcu nie ma prawka. :duh:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Ja już szkole za młodu - moja 4-letnia córka z daleka rozpoznaje markę, jej matka wcale nie jest gorsza ale chyba ma gorszy wzrok :mrgreen:

UIHZ9556.JPG

Opublikowano

moja 9cio letnia siostra, zamiast isc z mama do Conforamy wybierac meble wolala isc ze mna do BMW Auto-Fus-a ogladac Z4 coupe :D

BMW rozpoznaje z daleka, ale jezdzic chcialaby Jaguarem X-Type-em... bede musial jeszcze popracowac nad jej motoryzacyjnym gustem ;)

pozdrawiam

luther

Opublikowano
Moja kobieta piszczy jak na ulicy widzi czarne 1-er. Tak jej sie podoba :cool2: Poza tym odroznia E34, ale jesli kolor jest inny niz srebrny to najpierw upewnia sie pytajac mnie czy to na pewno "taki jak nasz" :wink:

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano
moja 9cio letnia siostra, zamiast isc z mama do Conforamy wybierac meble wolala isc ze mna do BMW Auto-Fus-a ogladac Z4 coupe :D

ech, byłeś i nie przedstawiłeś młodej adeptki motoryzacji??? nieładnie... :evil:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano

Kobiety i motoryzacja... Moja Pani najlepiej czuje się na dwóch kołach (Ducati 750 Sport '01, w kolorze czarny mat :norty: ) - wycieczka w deszczu nad morze i z powrotem, nie ma problemu - a za samochodami nie przepada.

Ostatnio została "zmuszona" do powożenia "katamaranem" - wozi rekonwalescenta po dzwonie na motocyklu, czyli mnie - i chyba zaczyna się przekonywać do samochodów, a raczej do mojej 525... :cool2: :dance:

Opublikowano
A moja rozpoznaje e36 i e38 :D ...i to tyle jeśli chodzi o rozróżnianie modeli ale jeśli chodzi o marke to na ulicy BMW wypatrzy już z daleka :D

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano

ech, byłeś i nie przedstawiłeś młodej adeptki motoryzacji??? nieładnie... :evil:

ogladalismy ja na zewnatrz :) piekny samochod... stwierdzila, ze jakbym taki mial, to juz na pewno pozwolilbym jej jezdzic przodu :D

czyzbys pracowal w Fusie :) ?

pozdrawiam

luther

Opublikowano

Moja żona też z daleka widzi BMW i daje sobie radę z rozpoznaniem modeli ale robi to po to żeby zamknąć mi usta i żebym nie zaczynał jej przynudzać :twisted2:

Ja do niej :

- O zobacz jaka bunia !

Ona na to :

- No widzę e38 , i co ?

I taka rozmowa , ale wiem że nie bierze pod uwagę że mogli byśmy mieć auto innej marki :nienie:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Ja do niej :

- O zobacz jaka bunia !

Ona na to :

- No widzę e38 , i co ?

Skąd ja to znam hehe... :8)

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
I miała rację. :mrgreen: Wygląda strasznie, ale za to jak jeździ. :twisted2: Gdyby tak wyglądało, jak jeździ, to kto wie ilu z nas... :worried: Może lepiej nie będe kończył tej myśli. :lol:
Opublikowano

Obok nas też stanęła impreza. Dorotka mówi 'buahaha ale wieszak na klapie i jakie beznadziene felgi... a pozatym jakaś krótka ta maska'.

Ja oczywiście rogal na twarzy :mrgreen:

Opublikowano
heh ja mam siostre w drugiej klasie gimnazjum, chyba zaraziła sie od ojca i ode mnie bo w szkole żaden kolega nie rozpoczyna z nią rozmowy o samochodach :mrgreen:
Opublikowano
Jedziemy, obok nas na światłach staje śliczne subaru impreza WRX-

mówię do żony: śliczne auto,

ona na to: matko jaki wstrętny niebieski kolor a te felgi !!! złote!!! jak to wygląda :mad2:

U mnie jest to samo tylko dochodzi "ten samochód ma wytrzeszcz oczu" - a tak generalnie to podobaja jej się czarne samochody.

Opublikowano
Jedziemy, obok nas na światłach staje śliczne subaru impreza WRX-

mówię do żony: śliczne auto,

ona na to: matko jaki wstrętny niebieski kolor a te felgi !!! złote!!! jak to wygląda :mad2:

:mrgreen: Bez urazy ale zona zna sie na samochodach lepiej niz ty :norty:

U mnie jest to samo tylko dochodzi "ten samochód ma wytrzeszcz oczu"

Zgadza sie WRX uroda nie jest jego atutem, podobnie jak jakosc, wytrzymalosc,wyposazenie. Chyba tylko wlasciwosci jezdne (przez pierwsze 50tys kilometrow) naleza do glownych zalet.

a pozatym jakaś krótka ta maska'.

Ja oczywiście rogal na twarzy :mrgreen:

Jak to u Japonca - wszystko krotkie. :lol: