Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dowiedziałem się od znajomego handlowca z ASO, że mają teraz mega ofertę na serię 7 - 30%. Oczywiście mowa o autach stokowych... Mają też jedno auto sprzed FL i na nie jest 40% :-) Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę na priv.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dowiedziałem się od znajomego handlowca z ASO, że mają teraz mega ofertę na serię 7 - 30%. Oczywiście mowa o autach stokowych... Mają też jedno auto sprzed FL i na nie jest 40% :-) Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę na priv.

Potwierdzam, sam skorzystałem :cool2:

Generalnie IMO lepiej te 10-15% różnicy dorzucić do LCI, bo przy kwotach za te auta różnica w cenie nie jest mega zauważalna, a auto jest świeższe, poprawione, no i ma większe grille :D więc czego chcieć wiecej :P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ty serio z tymi grillami? :D

Dawno nie widzialem tak ochydnego przodu w BMW.

Szczegolnie ochydnie to wyglada w chromie, w czarnym jeszcze to jest do przelkniecia...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szczegolnie ochydnie to wyglada w chromie, w czarnym jeszcze to jest do przelkniecia...

Tak :D

O gustach się nie dyskutuje, mnie grille bardzo odpowiadają i mam czarne, trochę żałując, że nie srebrne ;) ale co zrobić, jak żyć. Liczę, że nowej 7 w 2023 będą takie, jak na moim awatarze, co z resztą ma sens chociażby po tym, co pokazano przy i4 conecpt i zaraz wyjdzie jako M3/M4.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, jak jedziesz beta to poprzedzajacy nawet nie musi patrzec w lusterko zeby wiedziec ze beta sie zbliza on ma to czuc a duzy grill i wkurwione oczy tylko zwiekszaja ten efekt i tyle

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje. Czarna 7 w m pakiecie z czarnym grillem jest piękna!!

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
:D :D :D o tak dla niej wygonił bym z garażu swoją nowiutką G21 :mrgreen:

Pozdrawiam

Maciek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a jak ja ludzie widza na ulicy to sie smieja... ;)

a powaznie - moze i moznaby ja roywazyc ale nie ma ani kombi na GT... sedan to samo zło... :)

• 2 lata później...
Opublikowano

Hej. Odświeżę temat. Od razu zaznaczam, że nie jestem handlowcem, ale obiecałem rzucić info do klubu i na forum.

Mam namiar na 3 gotowe do odbioru 7 G11: 745e sedan x2 i 730d xdrive z rabatem 25%. Więcej info na priv. Konfiguracje między 620-640 tyś brutto.

• 4 tygodnie później...