Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
U mnie dwa auta z pl salonu pokazuje, trzecie z Niemiec które było serwisowane (mam historię od kolegi z ASO) wyrzuca błąd.
Opublikowano
U Mnie historia się zgadza ,lecz dekoder nie dekoduje vin'u. Na miniaturce tylko kolor się zgadza ,nie widzi m-pak'a ,shadowline i felg 193 tak samo jak strona 'bimmer-work".
Opublikowano
Komputer dostosowuje konieczność wymiany oleju do przebiegu i stylu jazdy. Te 8000 oleju oznacza, że jeszcze możesz jeździć. Gdy masz interwał nastawiony na 25000 a jedziesz do serwisu po 15000 to teoretycznie masz jeszcze 10000 do przejechania. Klocki zlicza chyba z faktycznego przebiegu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To są wartości odczytane ile zostało przebiegu do danej pracy serwisowej, no ale przecież jak przyjechał na serwis na gwarancji i pokazywało olej za 1000km to raczej zostało to zrobione. Do niektórych wizyt jest lista wymienionych elementów.
3A0jS9b.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chyba już lipa: "We’re sorry but something went wrong. Return to the homepage or use the search below."

:(