Skocz do zawartości

Mapy PREMIUM ROUTE NEXT LIVE EVO WAY MOTI BUSINESS MOVE HIGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Musi Ci ktoś wygenerować kod i wrzucasz go na pendrive z mapami
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 432,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• A po jakiego grzyba uzywac specjalnych programów skoro i tak evo i reszta obsługuje exfat albo NTFS? Po co utrudniać sobie życie jakimis dodatkowymi programami? Skoro pod Windowsem zrobisz format i ta

• Wszystko oprócz NEXT East na Mega jest na pierwszej stronie, razem z torrentami. @bobwoj używam utorrrenta.

• Jack79
    Jack79

Wyszła mapa EVO 2026-1. Sciąga się. Jak tylko będze to wrzuce

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Do Way za 80zl to zapomnij. Za 80zl to sprzedają takie, co sam możesz sobie wygenerować.
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Ostatnia wersja na DVD to 2020-2. Na pierwszej stronie masz chomika. Z torrenetem może być ciężko, bo jak mija szal, czyli pierwsze dwa tygodnie po wypuszczeniu, to ludzie przestaja seedować.
Opublikowano
Ostatnia wersja na DVD to 2020-2. Na pierwszej stronie masz chomika. Z torrenetem może być ciężko, bo jak mija szal, czyli pierwsze dwa tygodnie po wypuszczeniu, to ludzie przestaja seedować.

ok, dzieki za info !

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Wrzuciłem MOVE 2022. Na razie tylko WEST:

Road Map Europe MOVE WEST 2022 (chomikuj)

https://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/BMW+Europe+MOVE+2022/WEST

Road Map Europe MOVE WEST 2022 (mega)

https://mega.nz/file/mDA0SL7C#Qo-que4FajFNoKdlBLXLkAhSzamhgDFLKOj4OxIAzOs

Opublikowano
Czy mapy MOVE WEST maja pełne pokrycie dla Polski?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Z tego co wiem Polska ma to samo pokrycie w obu.
Opublikowano
Super. Dziękuję za potwierdzenie.
Opublikowano
Pytanko do zorientowanych: czy w 2022 r. BMW planuje jeszcze jakieś aktualizacje map EVO? Jeśli tak to jedną czy dwie?
Opublikowano
Pytanie: Mam u siebie małą navi bisnes i mapę Motion, czy premium nie będzie pasowała?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Pytanie: Mam u siebie małą navi bisnes i mapę Motion, czy premium nie będzie pasowała?

Nie

Krzysztof
Opublikowano
Jak uzyskać kod FSC do map MOTION 2021 WEST, E87 116i: tylko kabel enet OBD czy coś jeszcze mi zostało do spróbowania?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Kabel obd, nie ENET, zwykły takim ktorym też doagnozujesz auto i np program BMWAICoder. Instrukcje co z tym robić sa na youtube.
Opublikowano
Kabel obd, nie ENET, zwykły takim ktorym też doagnozujesz auto i np program BMWAICoder. Instrukcje co z tym robić sa na youtube.

A przez ten skrypt na usb da radę? Czy tylko kabel zostaje?

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Przez skrypt tylko duża navi z mapami PREMIUM. Twoja nie pójdzie.
Opublikowano
Hej, Europe West NEXT 2022-2 z torrenta sprawdzone śmigają bez problemu.
Opublikowano
Hej nagrywam właśnie mapy HIGH 2019 do Mk4, sciagnalem te przerobione z chomika. Na dwóch nagrywarkach przy końcówce wyskakuje błąd. Płyty DVD+R Phillips. Dodam, że navi profesional i business nagrywa sie na nie bez problemu. Nagrywam IMGBurnem z najniższą prędkością
Opublikowano
Mam pytanie, czy w f10 2011r mając nowe mapy (west 2022) na pendrive i dysponując oryginalnym kodem FSC z 2011r muszę jeszcze wygenerować nowy kod fsc? Czy ten stary kod będzie działać?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Hej nagrywam właśnie mapy HIGH 2019 do Mk4, sciagnalem te przerobione z chomika. Na dwóch nagrywarkach przy końcówce wyskakuje błąd. Płyty DVD+R Phillips. Dodam, że navi profesional i business nagrywa sie na nie bez problemu. Nagrywam IMGBurnem z najniższą prędkością

Coś źle robisz , ale nie wiem co.

Mam pytanie, czy w f10 2011r mając nowe mapy (west 2022) na pendrive i dysponując oryginalnym kodem FSC z 2011r muszę jeszcze wygenerować nowy kod fsc? Czy ten stary kod będzie działać?

Jeżeli jest to kod lifetime, to zadziała. Wsadź pendriva z mapą do USB w schowku przed pasażerem i sie przekonasz. Jak nie zadziała to do map PREMIUM akurat prosto się generuje. Nie trzeba mieć nawet kabla. Wszystko jest unie na chomiku.

Opublikowano
Panowie mam problem mam navi profesional ściągnąłem z chomika od jacka mapy premium 2022 east z dopiskiem usb wypakowało mi tylko 1 plik reszta pokazuje ze nie można otworzyć archiwum nie wiem jak to wypakować. 7 zip mam najnowszy ktoś miał podobny problem?
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Wszystkie czesci archiwum w jednym katalogu umieść. Kliknij na pierwszy przyciskiem, żeby menu się wyświetliło. Wybierz 7zip i dalej wypakuj archiwum. Musi działać.

A dysk musi mieć system plików NTFS lub exFAT. FAT32 nie obsługuje plików powyżej 4GB, więc jak wrzucasz na pendriva to odpowiednio go sformatuj.

Pliki wrzuć bez katalogów typu mapa, tylko luzem to co ci się wypakuje, chyba dwa pliki i katalog.