Skocz do zawartości

Mapy PREMIUM ROUTE NEXT LIVE EVO WAY MOTI BUSINESS MOVE HIGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Jest wzmianka o Motion 2023 w pliku LOOKUP. Brak informacji o wersji 2022. Wygląda jakby chcieli co dwa lata aktualizować te wersję.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 423,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• A po jakiego grzyba uzywac specjalnych programów skoro i tak evo i reszta obsługuje exfat albo NTFS? Po co utrudniać sobie życie jakimis dodatkowymi programami? Skoro pod Windowsem zrobisz format i ta

• Wszystko oprócz NEXT East na Mega jest na pierwszej stronie, razem z torrentami. @bobwoj używam utorrrenta.

• Jack79
    Jack79

Wyszła mapa EVO 2026-1. Sciąga się. Jak tylko będze to wrzuce

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Mapy ściągnąłem, rozpakowałem na pendrive.

Podczas instalacji wyskakuje informacja o podanie kodu aktywacyjnego.

Skąd go wziąć?

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Które mapy? Jedne da się wygenerować, inne trzeba kupować.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano

Witam Posiadam g31 i chciałem zaktualizować mapę Evo 2017-1. Posiadam widzę, również jakąś wersję aktualizowana DE 2020-1.

Czy będę musiał wpisywać kod FSC?? Czy ewentualnie da radę go wygenerować??

Proszę o pomoc bo robie to pierwszy raz

Opublikowano

Jaka wielkość powinna być po rozpakowaniu Mapa Evo 2021-3??

Które pliki wrzucam na pendriva??

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
Zazwyczaj darmowe aktualizacje są przez trzy lata, czyli jak miałeś 2017-1 to ostatnia, która pójdzie bez FSC to 2020-1, później musisz już mieć kod FSC. Rzadko mam do czynienia z autami z EVO, ale z tego co wiem nie ma darmowych generatorów pod EVO. Samą mapę, jak już ściągniesz to rozpakowujesz najnowszym 7-zip. Plki które otrzymasz po rozpakowaniu, wrzucasz na pendriva bez rzadnych katalogów typu " NOWA MAPA" itp. Nie powiem ci ile ma mieć, bo musiałbym to ściągac i sprawdzać. Jak wsadzisz do auta i zapyta o FSC lub ruszy bez kodu to znaczy, że rozpakowałeś i wrzuciłeś na penfriva dobrze.

Opublikowano
Jak wrzucę i ruszy instalacja bez FSC to znaczy że już go nie będę potrzebował?? Czy może się upomnieć już po instalacji i zablokować całą navi?? Mogę zformatowac pendriva w exfat??
Opublikowano

Niestety potrzebny jest kod FSC.

Wersję mam Road Map Europe EVO 2017-4.

Czyli jeszcze 2019- 4 mógłbym pewnie wgrać, ale nie potrafię nigdzie znaleźć.

Opublikowano
Które mapy? Jedne da się wygenerować, inne trzeba kupować.

Europe NEXT WEST 2022-1

Opublikowano
Niestety potrzebny jest kod FSC.

Wersję mam Road Map Europe EVO 2017-4.

Czyli jeszcze 2019- 4 mógłbym pewnie wgrać, ale nie potrafię nigdzie znaleźć.

przez 3 lata można wgrać od zakupu auta gratis. Najnowsza na dzień dzisiejszy to 2021-3, mogę zainstalować zdalnie lub na miejscu u klienta oraz aktywować apple carplay, videofree, pamięć start/stop itp

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Na 01.2022 BMW wypusciło takie nowe mapy na Europe. Pewnie pojawią sie nie dlugo:

NAVD_000059FF_255_007_211 = Road Map Europe JOY 2022-1

NAVD_000046A0_255_007_177 = Road Map Europe LIVE 2022-1

NAVD_00003C2C_255_007_087 = Road Map Europe WAY 2022-1

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Dodalem mapę Way 2022-1 na mega na pierwszej stronie

https://mega.nz/file/tB4xmIAa#BR3q7aafir63CKbBNCmpoGadmTGSYXsEE5FeM5MSvio

Opublikowano

Panowie pobrałem Europe East PREMIUM USB 2022 i teraz pytanie czy cały folder mam przerzucić na USB wrzucić dwa pliki pkgdb, config.nfm?

Mam jeszcze pytanie dotyczące wersji mapy. W ustawieniach nawigacji jestem wstanie to sprawdzić czy w innym miejscu trzeba szukać?

51872163352_7c9ff57746_o.jpg
Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Wrzucasz bez zadnego głownego katalogu, tylku wlasnie juz te pliki co napisales.

Co do wersji, to sprawdzasz w OPCJACH NAVI.

Opublikowano
Wrzucasz bez zadnego głownego katalogu, tylku wlasnie juz te pliki co napisales.

Co do wersji, to sprawdzasz w OPCJACH NAVI.

Dzięki już sprawdziłem i mam RM Europe West PREMIUM (USB) 2020-1. Pobrałem Road Map Europe West PREMIUM USB 2022 (CHOMIKUJ) - jedno USB.

Teraz tylko kod FSC i będę działał.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Kiedy przeważnie wchodzą mapy evo? Bo na razie jak wchodze na connected drive to nadal sa 2021-3

🙃🙃

Opublikowano

Kurcze mam problem z tym wgraniem po włożeniu USB nie wykrywa aktualizacji. Na USB mam folder pkgdb i plik config.

Zastanawiam się czy problemem nie jest wsadzony android :/

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze
W dobre USB wsadzasz? Spróbuj inny pendrive. FSC ogarniesz sam. Pliki sa na moim chomiku Jack1979

Opublikowano
W dobre USB wsadzasz? Spróbuj inny pendrive. FSC ogarniesz sam. Pliki sa na moim chomiku Jack1979

W dobre kupiłem nowy pendrive tylko pytanie czy musi być FAT 32?

Edit. Udało się.

Ale jednak w moim przypadku muszę włożyć pendrive do USB w schowku. Mam w sumie 3 USB dwa oryginalne i jedno od androida. Gniazdo USB w schowku działa bo moge np słuchać muzyki ale aktualizacji nie wykrywa.

To w schowku oryginalne wykryło od razu.

Kodu FSC nie musiałem podawać.

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Road Map Europe WAY 2022-1 na chomiku.

https://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/BMW+Europe+Way+2022-1

Road Map Europe LIVE 2022-1 na chomiku

https://chomikuj.pl/Jack1979/BMW/BMW+Europe+Live+2022-1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam serdecznie czy aktualizując mapę do samochodu F34 '2015 nawigacja wersja Nbt mapy NEXT czy mogę to zrobić pendrive 3.0 USB czy 2.0 USB?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A jakieś światełko dla Evo 2022 jest w tunelu?