Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Są końcówki :)

cTZuQea.jpg

Z nowości to szykuję się na zmianę obuwia. Przody mają jeszcze z 50%, ale tyły już ku końcowi. Nie lubię mieć różnych opon na aucie, więc P Zero zastąpione zostaną przez PS4S. Auto też zabukowane zostało na profi geometrię

X1iIP6d.jpg

Edytowane przez skibaBMW
Opublikowano
Kocurrr!! Najlepsza felga i piękny kontrast kolor auto/koło. Powiedz mi jakich żarówek ledowych użyłeś w migaczach? :) Nie było jakiś błędów, że przepalona żarówka czy coś??
Opublikowano
Będzie pięknie <3

Właśnie trochę się obawiam. Wydaje mi się, że on wyglada dobrze na każdym innym kolorze, ale nie na białym. Myślałem o nim długo, liczyłem, że zobaczę w końcu gdzież na żywo.Nie udało się, ale raz kozie śmierć. Jest sporo wyższy od standardowego, tak z 4x pewnie- będzie agresywnie :twisted:

Pozostanie splitter. Kupiłem już jeden, ale nie szło zupełnie go spasować, więc oddałem. Mam jeszcze 2 opcje- 1.inny producent (cf gts), albo te oryginalne cf BMW boczne co mi się podobają 2 dni w tygodniu a w pozostałe juz nie :mad2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Mój kolega ma tą lotkę i wg mnie jest bomba :twisted:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Mi bardzo leżą, dodają pazura ale też przód nie robi się „ciężki”.
Opublikowano
Na białym jest miazga... :cool2: .miałem kupiona tą lotke ale sprzedałem bo do ciemnego jakoś nie moglem sie zdecydowac ale moze jeszcze wrócę do niej....o których bocznych spliterach gadacie? W zderzaku sa splitery ale to przod auta.....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
oj Marek,przestań. też robią u Ciebie szał te splittery. a jeszcze większy by robiły w komplecie z tą lotką na klapie :D na każdym M3 i nawet e92 ta lotka robi szał tym bardziej jak są jeszcze jakieś inne zajebiaszcze dodatki z carbonu :)
Opublikowano
oj Marek,przestań. też robią u Ciebie szał te splittery. a jeszcze większy by robiły w komplecie z tą lotką na klapie :D na każdym M3 i nawet e92 ta lotka robi szał tym bardziej jak są jeszcze jakieś inne [bAD] dodatki z carbonu :)

:roll: :D

Zakładaj na białym pasują idealnie

Puściłem maila z zapytaniem o cenę

Za to mojo ziomek ma na czarnej eMce lip i wygląda super dobrze :wink:

Nie wiem jak u Ciebie..W Polskim Aso po rabacie coś około 1500 zł od sztuki

Może się skuszę na tą lotkę... :doh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano