Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może pytanie lakoniczne, ale jednak. Zakupiłem oryginalne wkłady zapachowe dedykowane do oryginalnego zestawu startowego BMW Natural Air. Numer BMW 83122285673 (zestaw). Pytanie: jak długo utrzymuje się zapach, co jaki czas wymieniacie? (regulacja pomiędzy 0/1, pośrodku - w zależności od upodobań). Pytam, gdyż nie jesteśmy do końca pewni w jakich warunkach są przechowywane,na jakie czynniki zewnętrzne narażone, a wymieniony u mnie ostatnio nijak miał się do wcześniejszego pod względem trwałości, intensywności, wyczuwalności zapachu. Nie wiem czy zakupiłem wkłady może niewłaściwie przechowywane. A dodatkowo przy okazji: który z oferowanych i wypróbowanych przez Was zapachów (nazwa/ kolor) wykazuje się największą trwałością/intensywnością?
Opublikowano

ja wymieniam co około miesiąc. Zaraz po wymianie ustawione mam prawie na 0 (zbyt intensywny dla mnie), z biegiem czasu jadę w kierunku 1. Miałem już od różnych dostawców (internet i ASO) - ceny podobne.

Ja akurat używam cały czas ten co jest w zestawi startowym a więc Sparkling Raindrops. Ale mi po prostu najbardziej pasuje jego zapach, nie analizowałem czy czasem jakiś konkretny zapach dłuzej trzyma a inny mniej.

Opublikowano

Hej,

Czytając Wasze posty skusiłem się na zakup i muszę powiedzieć że jest to super rozwiązanie :) Warto!

Na znanym portalu aukcyjnym są wkłady w dobrych cenach, a zapach super. Aktualnie mam ten "standardowy". Ale dokupiłem pozostałe za wyjątkiem wanilii i będę testował :)

Pozdrawiam :)

--

gv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja czytając tę wasze posty również się skusiłem i jestem nieco zawiedziony zarówno jakością wykonania uchwytu do zapachów jak i samym zapachem. Dużo bardziej polecam Yankee candle stick wkładany do nawiewu.
Opublikowano
Mam jeszcze trzy w "zapasie". Niestety trwałość - około 2 tygodni max.

--

gv

• 3 lata później...
Opublikowano

Odkopie stary temat,

Mam zapach Rain Drops- zmieniam co MC od prawie 2 lat- pasuje mi nuta zapachowa, ale jak przedmowcy pisali jest kiepski i po 2 tyg ledwo co pachnie.

Pytanie, czy ktos znalazl podobny zapach z innej firmy ? Moze byc zawieszka/nadmuch/ obojetne, byle pachnial podobnie.