Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Ja mam kilka pytań jeśli chodzi o akcesoria i montaż urządzenia. Jestem posiadaczem BMW e83 i chciałbym zamontować Wasze urządzenie u mnie. Ale. Jestem Jaworzna woj. śląskie gdzie znajdę współpracujący z Wami punkt w mojej okolicy? A może musze przyjechać bezpośrednio do Warszawy? Jeśli tak to ile trwa montaż wraz z kamerą cofania i OBD? W opcjach jest jeszcze możliwość dołożenia rejestratora jazdy i radia cyfrowego. Czy macie w swojej ofercie również takie akcesoria czy powinienem sobie je nabyć sam? Jeśli macie to w jakiej cenie? No i na koniec jaka cena montażu poszczególnych urządzeń na dzień dzisiejszy? Czy w ramach tego, że brał bym cały pakiet dostał bym jakiś rabat? Pozdrawiam Adrian

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 31.03.2025 o 15:10, AdikX3 napisał(a):

Witam wszystkich. Ja mam kilka pytań jeśli chodzi o akcesoria i montaż urządzenia. Jestem posiadaczem BMW e83 i chciałbym zamontować Wasze urządzenie u mnie. Ale. Jestem Jaworzna woj. śląskie gdzie znajdę współpracujący z Wami punkt w mojej okolicy? A może musze przyjechać bezpośrednio do Warszawy? Jeśli tak to ile trwa montaż wraz z kamerą cofania i OBD? W opcjach jest jeszcze możliwość dołożenia rejestratora jazdy i radia cyfrowego. Czy macie w swojej ofercie również takie akcesoria czy powinienem sobie je nabyć sam? Jeśli macie to w jakiej cenie? No i na koniec jaka cena montażu poszczególnych urządzeń na dzień dzisiejszy? Czy w ramach tego, że brał bym cały pakiet dostał bym jakiś rabat? Pozdrawiam Adrian

Podpinam się z pytaniem. Województwo lubelskie. A przy okazji witam bo  jestem to świeżutki.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy słuchając oryginalnego radio po przełączeniu się na androida radio zostaje wyłączone, czy działa w tle z możliwością przełączania stacji z kierownicy?

Opublikowano
29 minut temu, bobwoj napisał(a):

Czy słuchając oryginalnego radio po przełączeniu się na androida radio zostaje wyłączone, czy działa w tle z możliwością przełączania stacji z kierownicy?

Działa w tle i można przełączać z kierownicy stacje.

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)

Czy działają usługi bmw connected drive?jak długo ekran się włącza po uruchomieniu auta, tak jak oryginał czy dłużej? Czy stacja rozładowuje akumulator po dłuższym postoju? Ktoś w Gdańsku by mi zamontował w poniedziałek 23.06?

P.s. Co lepiej współpracuje z autem, ekran android, czy sam box androida? Auto to X3 F25 2015r system NBT.

Edytowane przez bobwoj
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mam pytanko takie ogólne. Są podobno same moduły Androida do orginalnego "ekranu".

Mógłby ktoś z praktyki powiedzieć czym jest lepszy comfortmedia a czym oryginał z modułem?

W sensie jakie są plusy tego a jakie tego? Z góry dzięki.