Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

Zastanawiam się nad wrzuceniem ekranu od Comfort media fo mojej F20 bo bardzo brakuje mi Android auto. 

Czy jest ktoś na forum z Wrocławia albo okolic kto ma taki ekran najlepiej android 12? Chciałbym podjechać izobaczyć jak działa. Chętnie odwdzięczę się jakąś butelką.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , tez jestem zainteresowany zakupem , zobaczymy czy będzie jakiś odzew 🙂 tak dla pewności pasują do wersji z oryginalnym otwieranym monitorem rok 2008? 

• Partnerzy klubu
Opublikowano (edytowane)

Dzień Dobry Wszystkim,

Firma ma się dobrze i realizuje bardzo dużo projektów. 

Przypominamy,ze najszybciej można się z nami skontaktować telefonicznie, jezeli jakis temat przeoczyliśmy to przepraszamy i uzupełnimy braki w poniedzialek. 

Wrzucimy trochę "treści" i nowości w poniedziałek.

Pozdrawiamy

Comfortmedia

884883037

Edytowane przez COMFORTMEDIA.PL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jaką aplikację do radia polecacie do android12 f31. Wiem że ten zestaw działa na podstawie oryginnego radia, ale w tedy niesłychac w tle np.yanosika. Jeżeli to urządzenie miałoby radio internetowe to działałoby super.  Np.włączamy Google mapy to niema głosu  radia i na odwrót. Chyba że pobierzemy apke do radia w której 2/3ekranu zabierają reklamy

Edytowane przez motyka8
Opublikowano

Halo Comfortmedia.pl

Mieliście kiedyś zniżkę dla forumowiczów, nie mogę znaleźć tej informacji.

Czy to aktualne? A jeśli tak, to jaka jest zniżka?

Dzięki!

Opublikowano

Zamawiam samą stację, Montaż w Justynowie. 

BMW E84 r.2010

Opublikowano

Witam,

Kupiłem BMW E65 z radiem android.

Czy ktoś orientuje się jakie jest hasło do ustawień zaawansowanych?

Z góry dziękuje za pomoc

• Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)

To zależy który chinczyk to wyprodukował, spróbuj 1314 albo 070305, miałem tez w rękach stacje w której działało 8888

Edytowane przez Iras
Opublikowano
11 godzin temu, Iras napisał(a):

To zależy który chinczyk to wyprodukował, spróbuj 1314 albo 070305, miałem tez w rękach stacje w której działało 8888

Zadziałało 070305. Dzięki 

• Partnerzy klubu
Opublikowano (edytowane)

Dzień Dobry

@motyka8

Nie bardzo rozumiem, urządzenie nie jest od nas w takim razie, bo działanie nam nie znane.

@Coor

Dla wszystkich osób z forum, jest 250zl rabatu na ekran oraz 50zł na kamerę cofania.

@Baca

do E38 nic nie mamy, to już klasyk 🙂

Wszystkie zamówienia są realizowane na bieżąco, zapraszamy na infolinie

Pozdrawiam

Łukasz

Opublikowano

Witam

Chciałem zamówić stację Android 13/NBT dla BMW F11 z 2016 roku.

Obecnie użytkuję zakupioną u was stację Android 9/NBT. 

Oryginalnie auto było wyposażone w mały 6,5" wyświetlacz z Navi  Buisness.

Dodatkowo proszę o dedykowaną kamerę cofania.

Nie muszę nadmieniać, że bardzo liczę na zniżki dla forumowiczów na oba produkty

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@COMFORTMEDIA.PL gdzie w Rzeszowie  mogę zamontować radio android do X3 E83. Samochód posiada oryginalną nawigację, brak aux,  I czy rabat dla forumowiczów obowiązuje na radio i kamerę ? Proszę o informację. Dziękuję 

Opublikowano

Również jestem zainteresowany radyjkiem do mojej x3g01 . Rozumiem że we Wrocławiu również działacie (comfortmedia.pl)…?

pozdrawiam.

Opublikowano

Może ktoś tu pomoże, chociaż nie kupione w Comfortmedia tylko u chińczyka. Od razu zaznaczam że nie polecam od chińczyka bez wsparcia bo sporo było problemów a pomocy żadnej. Już myślałem że tam nic nie będzie działało ale chociaż android auto działa… no ale teraz tak nie do końca.

Łączy mi się android auto przez bluetooth i Wi-Fi ale Spotify gra sekundę i pauzuje.

Początkowo miałem ten problem ale w telefonie w opcji bluetooth odzaczyłem opcję, że to połączenie do połączeń telefonicznych, zostawiałem tylko dźwięk multimediów i działało. Łączyło się automatycznie i wszystko śmigało. Teraz przy taki ustawieniu, bez połączenia telefoniczne nie chce się łączyć bluetooth z radiem. Muszę włączyć bluetooth, połączy się i po połączeniu wyłączyć bluetooth całkowicie lub tę opcję z połączeniem telefonicznym i wtedy dopiero gra. Sprawdzone[l1]  na dwóch telefonach i to samo jest. Jakieś pomysły co z tym zrobić?

• Partnerzy klubu
Opublikowano (edytowane)
W dniu 19.02.2024 o 20:53, HIKIKOMORI napisał(a):

@COMFORTMEDIA.PL gdzie w Rzeszowie  mogę zamontować radio android do X3 E83. Samochód posiada oryginalną nawigację, brak aux,  I czy rabat dla forumowiczów obowiązuje na radio i kamerę ? Proszę o informację. Dziękuję 

Cześć

W Rzeszowie mamy dwa punktu, możesz tam zamówić montaż i za całość rozliczyć się na miejscu.

@Pitero195

We Wrocławiu jak najbardziej dzialamy, rozliczyc się za całość można po całej operacji.

@TAZo666GM

Dziękujemy za zamówienie 🙂

Przypominamy, że dla uzytkownikow forum jest 250zł rabatu.
Prosze najlepiej dzwonic na infolinie 884883037 albo mail: [email protected]

Pozdrawiam Serdecznie

Łukasz 

Opublikowano

Witam a gdzie można zainstalować w Zielonej Górze carplay i jaka cena a jaka android i carplay

Pozdrawiam