Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś wie jakie są dokładnie głośniki w tylnej półce w e-34 91rok chce sobie zakupić nowe głośniczki na przod i tył ale nie mam zielonego pojęcia jakie one mają srednice znalazłem fajne głośniki na allegro jbl lub infinity nie chce żadnych subwooferów itd mam radio z cd kenwooda 4x45w i chciałbym wymienić tylko same głośniczki na coś lepszego dziękuje za podpowiedzi
Opublikowano
Dokladnie, sa to 13 cm glosniki, wiem bo wymienialem ostatnio.

Jakie zalozyles glosniczki, jak grają i jakie masz radio. W desce rozdzielczej zmienialeśczy orginalne głośniki masz?

Jaki byście polecili wzmacniacz jbl Gto 4000 czy Gto 4060. Param,etry maja takie same lecz inna cena i rok produkcji.

Opublikowano
czy ktos juz przerabial tylna polke aby wsadzic wieksze glosniki ???

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też jestem ciekaw czy ktoś montował już w becie większe głośniki i jakie można napotkac problemy podczas takiej przeróbki.

Ja właśnie oczekuje na nowe radyjko pioneera DEH4800 no i te oryginalne głośniki to będize smiech na sali:)

Planuje kupić na tył Magnat classic 694 6x9' ale chwilowo nie mam pomysłu jakby się zabrać za ich wymiane.

----=== 0o=[][]==o0 ===----

Better than a straight six are two straight sixes

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
witam widzialem u jednego kolesia mial zamontowane podobny zestaw jak boschmana z allegro ten za 230 zl glosniki 25lub 20 , 13, tweter nie wiem jak on to zrobil ale fajnie wygloda ale pewnie mial wyzynarke i wycinal te dziury na te glosnik a potem wkrecal je ja robilem w swojej jettce na 20 cm dziury i dobze wyszlo ale trzeba bvyc precyzyjnym pozdrawiam